Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar setur üzerinden eylül sonuna bir otel rezervasyonu yapmayı düşünüyorum. World kart'a 1000 tl worldpuan kampanyası var şu anda fakat şartlarda aşağıdaki bir madde var. Kazanılan puanlar sadece Setur'da mı geçerli yani? Bilgisi olan var mı

* Kampanyada kazanılan puanlar Setur Turizm merkez ofisleri ve yetkili satış acentelerinde de kullanılabilecektir, kazanılan puanlar www.setur.com.tr'den, Setur mobil uygulamasından ve çağrı merkezinden yapılacak rezervasyonlarda kullanılamayacaktır.

• arkadaslar pamukkale veya denizli de 1 gecelik nezih nereyi onerirsiniz.

1 haftalik daha tatile cikacagim okul oncesi.

• Shafter kullanıcısına yanıt

Geçen yaz Pamukkale öncesinde 1 gece İnci Class Otel'de kalmıştık. Oldukça iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Denizli dedeman parkta geçen yıl kaldım,sessiz sakin bir otel tavsiye ederim.

• Gogou kullanıcısına yanıt

son yorumlar asiri kotu..

• kalema K kullanıcısına yanıt

Duja didim icin ilk gun izlenimlerimi paylasmak isterim.

Bugun otele giriş yaptım. Beklentiyi düşük tutmama rağmen maalesef çok fazla aksaklık oldu.

Otopark problem: otel içinde özel otopark mevcut değil daha doğrusu 15-20 araçlık bir otopark var gibi ama yok gibi de...

Mecbur disarda bıraktık, sorduğumuzda "Bu dönem misafirlerimiz hep araclari ile gelmişler" cevabını aldık:)

Girişde çok bekletildik, 13:30 gibi giriş için bilgilerini verdik, 15:30 da ets yetkilisi arkadaş vs. biraz uğraşarak ancak giriş yaptık, oda temizlenmesini beklemişim 2 saat.

Otel çok kalabalık , akşam yemeğinde elimizde tabaklar oturacak yer bulmamız 20 dk sürdü, hata bizim belki önce yer bulsaydık dimi, açıkçası Kuşadası'nda başka ve daha alt seviye bir otelden buraya geldik ve bu sorunların hiçbirisini orada yaşamadım. Keşke orada kalsaymisim diyorum şimdi.

Kapasitesi full anladığım kadarı ile otelin, bu da aksakliklara neden oluyor. Resepsiyon bu yoğunluk nedeni ile çok gergin, resepsiyondaki personel kendi arasında, misafir yanında tartışabiliyor.

Diger hizmet personeli çok yoğun calisiyor hatta bence haddinden fazla bir performansla çalışıyor. Muhtemelen koordinasyon eksikliği personel eksikliği ile birleşiyor ve ortaya zaman zaman bir karmaşa çıkıyor. İş yükü de mevcut çalışanlara biniyor haliyle. Söyle örnek vereyim, yemekhanede personel gömleği tamamen koşturmaca nedeni ile islakti çoğu personelin. Umarım haklarını alabiliyorlardir. Dediğim gibi koordinasyon problem, ki çocuk yatağı açılmamisti odaya bildirdik ilk gelen personeller halletti ve bunun üstüne 2 defa daha başka personeller geldi.

Yemekler elimizde soguduysa da lezzetleri fena degildi.

Simdilik ilk gün can sıkıcıydı duruma göre editletrm bu gönderiyi.

2.gun

Maalesef ikinci gün de aksaklıklar ve amatorlukler dolu dizgin devam ediyor. Snack barda o kalmadi başka bisi verelim bu kalmadı yerine bunu verelim durumları baş gösteriyor. Kucuk bir ornek,İçecekler ilk geldiğimde büyük ve sert plastik bardakta idi bugün o bardaklar da kalmamış, adi küçük şeffaf bardaklar ile bira ve diğer içecekler veriliyor. Barda çalışan bir çalışana "ne oluyor böyle hersey bitmiş" dedigimde "keşke biz de bitsek" cevabını aldım ki bence durumun özeti otel için. Ben de aynı moddayim. Snack bar personeli kendi arasında didisiyor zaman zaman, rahatsız edici, yoğunluk sinirlerini germiş gördüğüm kadarı ile.

Temizlik yeterli ve günlük yapılıyor, oda dolabı günlük tazeleniyor bunlarda sorun yok şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalema -- 1 Eylül 2022; 16:23:2 >

Hocam 2023 yılı için yeni konunuzu açarsınız umarım :) Erken Rezervasyonları kaçırmıştık seneye güzel bir yere gidelim :)

• yazınca açayım dedim.

bu sefer 2022 de herkesin gidip incelemesini yazdığı otelleri vs herşeyi detaylıca güncelleyeceğim.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Puanları sadece Setur’da değil,
    Anlaşmalı tüm iş yerlerinde kullanabilirsiniz.

Sevgiler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diverso kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için

• Marmariste 5 gece otel ayarladım fakat 2 gün öncesinden gidip datça, akyaka civarlarında gezmek istiyorum. Datça, akyaka civarlarında önerebileceğini otel var mı?
    2 gece 2 kişi 2000tl civarı otel arıyorum.

• Datça Palamutbükü’nde Otel Beyaz İnci ‘de kalmıştık geçen yıl. Denize sıfır bir aile işletmesiydi. Tekrar o bölgeye gidersem tercihim yine aynı otel olur.

@Sar1Lac1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 2 Eylül 2022; 0:58:54 >
  • Diverso kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 5 saat önce özel mesaj göndermiştim, gözünüzden kaçtı galiba.

• Lasthannibal kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    İlgileniyoruz.
    En kısa süre içerisinde geri dönüş sağlayacağız.
    Sevgiler.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

ben marmaris den önce datça palamutbükü nde kaldım

oteller çok iyi değil mavi beyaz var ama oda kendini rixos sanıyor fiyat olarak

palamutbükü ne yakın mükemmel koylar var

ben marmaris e geçtiğime pişman oldum o dönem..

• Avrupalı turist kışın enerji krizini Türkiye otellerinde konaklayarak geçirmeyi planlayip 2-3 ay konaklamalı rezervasyon alıyorlarmış,seneye bize ihtiyacı hiç kalmaz otellerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

Yabancıların formlarını takip ediyorum. Kışın uzun süreli alan çok fazla. Hatta uçak parası otelden daha pahalı diyorlar. Kış için otellerin çoğu doldurmuş bile.

• yarin green garden house otel burdur

ertesi gun sun glare kaş a giriş yapacağım.

dıkkatımı ceken su oldu acentalarda kı fıyatlarla otellerden aldıgım fıyatların alakası yok.bugunlerde yeni rezervasyon yaptiracak olanlar otelleri de arasin bence.

2 otelide ilk kez ziyaret edecegim.

• side de 22 gün, her şey dahil otel +uçak dahil 599 euro , kampanyayı düzenleyen Alman ucuzluk marketi Lidl

Ben inanmadım ama yine de sorayım dedim .Almanya da yaşayan arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim

2022 F/P Otel Fırsatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar pamukkale veya denizli de 1 gecelik nezih nereyi onerirsiniz.

1 haftalik daha tatile cikacagim okul oncesi.

Sehir oteli olarak north point, siir otel gibi sehir otellerini tavsiye edebilirim. Vista royal otelde iyidir. Ust katinda guzel bir restorant mevcut. Adi mesken. Siir otelde kalirsan karsisinda renes denen bir balik restoranti var. Gunduz yoldan gelip aksam demlenmelik yerler.
    Ama bu oteller sonucta is icin gelen insanlarin agirlikli kaldigi yerler. Ekstrem ozellik beklemeyin.

Pamukkalede herakles, lycus river gibi oteller uygundur. Ama hicbiri afyondaki termaller gibi cok cok buyuk degildir. Haftasonlari kalabalik olur. Bircok otel disardan misafir kabul ettigi icin havuzlari kalabalik oluyor. Hafta ici sakindir.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.