Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rubi platinum sign dan bildiriyorum, chivasımı yudumlarken değerlendirme yazmak geldi içimden:) Buraya gelmeden önce Serik bölgesinde bi otelde 5 gece 2 yet bir çocuk konakladık aman yarabbim açlıktan artık Yemeksepeti falan bakmaya başlamıştık. Şezlong sırası ayrı dert, yemek sırası ayrı dert, içkiden zehirlenme korkusu ayrı dert çünkü damacanadan dolduruyolar sanırım ev yapımı :) neyse baktık olmadı dedik tatili uzatalım, hemen nöbetçi tatil danışmanımız coşku beyi aradık bize düzgün bi otel ayarla dedik ve kendimizi otele attık aman Allahım daha girer girmez büyük bir şirketin CEO'su gibi hissettim kendimi :) o nasıl karşılama o nasıl nezaket, şaşırdım yani çok şaşırdım neyse odaya falan yerleştik otel zaten çok yeni odalar falan mükemmel bütün malzemeler en pahalı markalar, banyo bataryaları bile grohe falan yani o derece. Neyse şimdi otelin konsepti çok değişik ve bu rakamlara ilk kez böyle bir tatil yapıyorum çünkü tüm hizmetler üst segment otellerle yarışır yani. 7/24 alacart var ve istediğim her an antrikot, kuzu pirzola siparişi verebiliyorum ( bu benim için çok önemli ) ana restorana gidip yemek alma derdiyle uğraşmadan ( hoş ana restoran bile çoğu otelin alacartına bin basar adamlar karidesinden tutun, kuzu şiş, dana antrikot, fıstıklı ama gerçekten Antep usulü tatlı veriyorlar, sarması sütlü nuriyesi havuç dilimi, ejder meyvesi, blueberry daha sayamadığım bir sürü çeşit var) her saat masama oturup siparişimi karekodla verebiliyorum ortalama 20 dk içinde herşey önüme geliyor ve herşey şef usulü inanılmaz lezzetli. Garsonlar çok saygılı nezaketli ve eğitimli hiç bir talebe hayır demiyorlar şoklar içindeyim :) içkilerin hepsi orijinal şişesinde ve hepsi bilindik markalar. Oğlum vişne suyunu çok sever aroma nın orjinal şişesinde veriyorlar, enerji içeceği, kola yine kutuda. Havuzbaşında, sahilde heryerde şemsiyelerin üstündeki karekodla bulunduğum yere istediğim içkiyi patenli çocuklar dakikalar içinde getiriyorlar, sınırsız çerez hatta sadece Antep fıstığı 😂 şezlonglar yataklı ve yastıklı acayip rahat. Her saat açık alacart var demiştim ya birde kaç gün tatil alırsanız alın faydalanabileceğiniz sahil kısmında white lounge denilen bir alacartları var, acaip zengin bir menüsü var ( T bone, Dallas diyim siz gerisini anlayın). Daha unuttuğum çok şey vardır,, Kids clubta PlayStation falan var bizim çocuk için baya iyi oldu. Valla ben önceki otelde de aynı parayı verdim ve rezil oldum, Alanya bölgesine önyargılıyken burayada hemen hemen aynı parayı verdim ve cennete düşmüş gibiyim umarım seneye yine ulaşılabilir rakamlarda olur. Bu sene henüz tatil programı yapmadıysanız ve aşırı büyük otel takıntınız yoksa paranızı çöpe atmadan acil karar verin. Coşku Bey sağolsun gereken indirimide yaptırıyor, kendisine bi selam çakmadan olmaz. Herkese iyi tatiller ;) bi kaç menü koydum daha fazlası için üşendim şimdi 😂

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Voyage Sorgun’la alakalı tripadvisor’a eşimin gönderdiği yorumu atıyorum. Aklınıza takılan bir şey varsa ya da değinmediğimiz sorarsanız cevaplayabilirim.

Erkek rezervasyonda 2 yetişkin için 13.000 TL, toplamda 8 yetişkine 52.000 TL ödemiştik. (7 kasım), güncel fiyat 2 yetişkin için 60.000 TL civarındaydı. Buna göre de değerlendirmek lazım tabi.

Bir tatilden, bir otelden beklentilerinizi her anlamda karşılayabilecek bir otel. Resepsiyondan geçtikten sonra muhteşem bir doğa karşılıyor resmen insanı. Antalya otelleri için bu çok önemli bir mevzuu bence.

Odaların temizliği çok iyi. Buklet ürünleri olarak loccitane kullanmaya başlamışlar ve gerçekten çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Yemek konusuna gelirsek, cuisine24 kahvaltı, öğle/akşam ve gece menüsü olmak üzere 3 farklı menü ile hizmet veren 24 saat açık, ücretsiz bir alakart restoran. Hani bir şeyi mi kötü yapmaz bir otel, yapmıyor gerçekten. Beklentilerimizi oldukça karşıladı. Cuisine24'te bizlere yardımcı olan Ela Hanım ve Baykal Bey'e de bir teşekkür etmeden geçmeyelim. Tüm yeme ve içme alanlarında çalışan kişiler gerçekten size hissettirmeden anlık olarak takipte kalıyorlar ve ihtiyaçlarınızı ivedilikle karşılıyorlar. Bu gerçekten takdire şayan.

Ücretli olarak alakartlardan ise Buzuki (Rum Tavernası) ve Tepsi (Türk) mutfaklarını deneme şansı yakaladık. İmkanı olan Buzuki'ye gitsin, gittikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız. :) Kapıdan içeri girdiğiniz andan itibare ortam sizi direkt olarak içine alıyor ve resmen bir seramoniye dahil oluyorsunuz gibi hissettiriyor. Buzukide içki servisinde görevli Merve hanıma emekleri için teşekkür ederiz. Şef Halil Bey, diğer görevli arkadaşlar Fatih Bey, Kubilay Bey ve Kerem Bey canla başla sizi olaya dahil ediyorlar. :) Biraz Türk, biraz Rum esintileri ile gerçekten çok keyifli, çok eğlenceliydi.

Tepsi alakart ise Türk mezeleri ve kebap ağırlıklı menüye sahip, deniz kenarında keyifli anlar yaşatıyor. Tavsiyem Tepsi alakarta gidecek iseniz saat 7'de orda olmanız. Çünkü gösteri alanı ile dipdibe olduğunuz için mekandaki o hafif meyhane havası veren müzikler bir süre sonra duyulamaz hale gelebiliyor. Gösteriler başlamadan evvel ne kadar uzun vakit geçirebilirseniz o kadar iyidir. Burada da Gonca Hanım ile şefleri olan mükemmel hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca dondurmaları kessinlikle deneyin! Çok keyifli...

İçki konusuna gelirsek, qr kod ile telefondan sipariş verme dönemine tamamen geçilmiş. Aradığınız her çeşit import içkilerin çoğu da dahil bulabiliyorsunuz. Koktely konusunda menüde yazanlar haricinde taleplerinizi NOT kısmına yazdığınızda eksiksiz karşılanıyor.

Havuzlar çok büyük değil, ancak herhangi bir yoğunluk hissetmiyorsunuz. İnsanlar 3 ayrı havuza ve aquaparka dağılmış olduklarından, otelin herhangi bir alanında yoğunluk oluştuğunu söylemek mümkün değil.

Deniz ise sol tarafı kayalı, sağ tarafı nispeten daha iyi ancak Kemer bölgesi dışında denizden pek bir beklentiniz olmaması gerekir. Burası da o şekilde.

Bunların dışında değinmek gereken konular, akşam eğlenceleri 2 gün konser 3 gün gösteriye denk geldik. Konserlerin biri çok güzeldi ancak birinde sanatçının sesinin pek de iyi olduğunu söylemem :) Gösteriler de fena değildi, bir motor gösterisine denk geldik, baya bir nefeslerimizi tutturdu. :)

Perşembe günü hawaii pool parti vardı, bu parti flyboard gösterisi dışında oldukça vasattı diyebilirim. Her şeyin bu kadar kaliteli olduğu bir otelde daha çok özenilmiş, daha hazırlıklı ve eğlenceli bir parti yapılabileceğini düşünüyorum. Hiç yapılmasa neden yapılmıyor demezdim ancak yapılıyorsa da hakkını vermek gerekir.

Ayrıca bu sene geçmiş oldukları asistan sisteminden de kısaca bahsetmek gerekirse, whatsapp üzerinden anında muhatap bulabilmek çok konforlu. Taleplerinizi resepsiyona vs. gitmeden doğrudan whatsapp üzerinden asistanlara iletebiliyorsunuz. Asistanlarımız Berna ve Helin hanıma bu doğrultada yardımları ve ilgileri için teşekkür ederiz.

Neticesi itibariyle herhangi bir tereddüt yaşamadan, doğasıyla, yiyecek içeçecekleriyle bir tatilden beklentinizi sonuna kadar karşılayabilecek bir otel. Tavsiyedir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 6 Eylül 2022; 1:48:53 >

• yirthan kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi o kadar güzel villara bir sineklik yapılmaması garip geldi.yatakları da taştan halliceydi.

• @fenersel İşte aradığım zengin'lik. :)))

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Paylaşımınız icin teşekkürler, daha önceki yorumlardan Belek ve torbada da kaldığınızı biliyorum. Tüm otelleri bir arada degerlendirecek olsanız bu uç otel arasında sıralamanız ne şekilde olurdu, siz Belek’ten ya da Torbadan eksiklikler ya da artılar var miydi sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fenersel kullanıcısına yanıt

Hocam detaylı bilgiler için teşekkürler. Denizi hakkında da 1-2 cümle yorum yapar mısınız? Diğer Rubi otelinde dalgakıran gözüküyor. Bu otelde resimlerden göründüğü kadarıyla yok. Deniz çok dalgalı mı? Plajda rüzgar durumu nedir?

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Aslında hepsi birbirinden farklı. Geçen yıl da Türkbükü’ne gitmiştim. Burası bana şimdiye kadar gittiğim Voyage’lar arasında hizmet kalitesi en yüksek olan gibi geldi. Aslında grup Belek’i en üst seviyede konumlandırıyor ama ben Belek’e 2018’de gitmiştim o güne göre kıyaslarsam buradan daha memnun ayrıldım. Torba’da ise aslında şöyle bir durum var, ben 2018,2019 ve 2020’de gittim. 2018-2019 renavosyon öncesiydi. 2020’de ise yenileme yarım olarak yapılmıştı. Şuandaki halinde gitmedim. Hizmetin o döneme göre arttığı yorumlarını duydum.

Burası bana ve benimle birlikte konaklayan 7 kişiye göre en keyifli Voyage oteliydi. Ne bodrum veya Türkbükü kadar küçük, ne de Belek kadar betonarme. Her şey dozajındaydı. Side doğa olarak belek’in yapay yapısından sonra iyi geldi.

Geçen yıl bu zamanlar sorgunda kaldığımız 4 gün boyunca denize giremedik dalgadan dolayı.Yani az buz değildi dalgalar yine aynı durum varmıydı.

• Gogou kullanıcısına yanıt

5 günde sadece 1 gün öğleden sonra dalga vardı. Onun haricinde deniz gayet iyiydi. Dalgalı değildi ama denizi pek beğenmedik. Olimpostan gelince deniz sarmadı. Ama Belek’ten daha iyiydi kesinlikle.

• fenersel kullanıcısına yanıt
    Süper. Çok sevindim. Biz de yola çıktık hocam yarın girişimiz var. Siz kaç gün daha ordasınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Merhaba hangi otelde kaldiniz? Bizde marmaris dusunuyorz uhd yada hd olarak ne onerirsiniz ??

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Henüz daha gitmedim ama

Ayarladığım otel Marmaris bay resort

• 2023 konusu açılınca birisi şuraya linkini bıraksın.. =)

• zoltan83 kullanıcısına yanıt
    6 gün önce açıldı

https://forum.donanimhaber.com/2023-f-p-otel-firsatlari--153786218#153786218

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 7 Eylül 2022; 10:36:17 >

Bizim şansımızmış demek ki...

• Rubi platinum sign Giriş yaptık.
    Çok erken varmak zorunda kaldık. Karşılamadan çok memnun kaldık. İlk izlenim 10/10 daha sonra eklerim genişçe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Ne kadara aldiniz bizde cuma gidicez marmarise ama otel ayarlamadik hava nasil acaba orada izmirde donuyoruz suan

• Trendy lara ile alakalı olarak otelde ağustosun son haftası geçirdiğimiz tatilden bahsetmek istedim. Erken rezervasyon döneminde 3 yetişkin+2 çocuk(6yaş ve 1 yaş) 4 gece 9350 Tl deniz manzaralı aile odası almıştım. Sabah 09.30 da trendy lara otele vardık ve küçük çocuktan dolayı erken giriş ricamızı hızlı şekilde yerine getirerek 10.15 de odamızı teslim ettiler. Otelin müşteri portföyü ingiliz ağırlıklı (%70-75) ve hiç arap turistin olmaması büyük şanstı bizim için 2022 F/P Otel Fırsatları .

Personel: Kesinlikle yabancı/yerli ayrımı yapmadan canla başla hizmet etmeye çalışıyorlar ve en önemlisi mutlular onlar mutlu olunca direk hizmet kalitesi artıyor.

Yeme/İçme : Hergün öğlen ve akşam yemeklerinde 2 çeşit ızgara; kırmızı ve beyaz et çıkıyordu gayet lezzetli idi. Ana yemeklerde ise çeşit çok et, tavuk, ve balık çeşidi oldukça yeterli. Tatlıları özellikle fıstıklı tatlıları gerçekten çok güzeldi.

Animasyon: Çok iyi diyemem ama bakış açısına göre değişir her akşam dans, yarışma vb. birşeyler yapmaya çalışıyorlardı. Küçük çocukla akşam belirli bir saatten sonra saten çok birşeyden zevk almıyorsunuz 2022 F/P Otel Fırsatları 

Mini-Club: Çocuklu ailelerin eminim en beğendiği bölümdür. Hergün gün içerisinde dolu dolu etkinlikler düzenleyen bir mini-club ekibi vardı ve bence gayet başarılı idi.

İçecek: İçecek özellikle alkol grubunda biraz karışıyor: Miller, efes ve beck's biralar orjinal şişesinde veriliyor lakin diğer içkileri eğer marka belirterek isterseniz mesela takilayı tezgahın altında ki Olmeca dan verirmisin veya arkada Bacardi olacaktı bir baksana, şu görünen Chivas mı gibi aksiyonlar yaparsanız kaliteli içki içebiliyorsunuz yoksa Gilbey's vodka, cin vb... içmek zorunda kalıyorsunuz 2022 F/P Otel Fırsatları 

Otelin tek olumsuz yanı tam kapasite hizmet etmeye çalışmasından dolayı havuzlarda yaşanan şezlong kapma ve havuz içi kalabalıktı. Denize sıfır olmaması ve ulaşımın biraz sıkıntılı olması insanları havuza yönlendiriyordu.

Tekrar gidermiyim fiyat olarak fırsat verirse kesinlikle değerlendiririm ben hizmet anlayışlarını yeme içme kalitelerini beğendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.selcuk -- 7 Eylül 2022; 13:42:23 >

• Ayrintili değerlendirmeniz için çok teşekkürler, seneye için bizi heyecanlandirdiniz, insallah benzer fiyat politikasi olur. Üstte de bir arkadas yazmis ancak ben de tekrar sormak isterim, denizi hakkinda (su sicakligi, dalga durumu, taş-kum-berraklik) bilgi verebilir misiniz

@TwiNChiL şu an datçadayiz, iki gün once marmaris selimiyedeydik. Hava gayet guzel, guneste yakiyor golgede keyifli. Denize girmek icin gayet uygun. Marmariste sığlimanda denize girdik deniz suyu sicakligi dus sicakligi ayarindaydi. Gayet memnun kaldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyblueeye -- 7 Eylül 2022; 15:36:18 >
  • Rubi Platinium Sign otelin fiyatı artınca(ucuz odalar tükenmiş), ETS üzerinde tükenmiş gözükmesine rağmen, Voyage Otelleri’nin kendi çağrı merkezi üzerinden 1-6 Ekim için 5 gece 2 yetişkin 1 bebek Voyage Sorgun’a 23500TL’ye rezervasyon yaptırdık. Son 3 senede 4. Voyage tatilimiz olacak. Zaten kalitesini bildiğimiz bir yer olduğu için içimiz daha rahat etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnspionne -- 7 Eylül 2022; 16:11:47 >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.