Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: senseni83 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecelik 2.500 tl civarı Alanya OZ HOTELS SUI veya Amara Family Resort nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DawNFaLL -- 9 Eylül 2022; 17:35:3 >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt

Bende o tarihlerde gideceğim.

İnternetten baktığımda ortalama 30 derece olarak gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rubi sign bildiriyorum.

Burası hergün alacarte ve 7/24 alacarte çalışıyor.

Dallas ve tbone görsel ekliyorum.

Sadece bilgilendirme amaçlı. Canı çekenlerden özür dilerim. Normalde sosyal medyada yemek paylaşmam. Sadece görün.

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaş - sun glare otel yorumumdur.

ekşi sözlük
    kaş sun glare otel
    https://eksisozluk.com/entry/142408623

deniz tatili için uzunca yıllardır tercih ettiğimiz kaş'ta ilk kez bu sene konakladığım otel.
    deniz tatili için dedim çünkü belek otellerinde özellikle tatil yapan birisiyim.belek denizi malum, bu yüzden kaş , antalya bölgesinde bizi memnun eden tek yer diyebilirim.
    fakat acı bir gerçek var ki kaş'tan alacağınız zevk kaldığınız mekanın düzgünlüğü ve yeme içme yerlerinde ki doğru tercihlerinizle orantılı olmakta.
    bu seneye dek 7-8 otel değiştirdim gerek çukurbağ yarım adasında gerek merkezde.en büyük sıkıntı şu ki kaş'ta birçok otel her sene değilse bile 2-3 senede bir el değiştiriyor.bu sene ilk kez geldiğim bu sun glare otel ise mülk sahibinin kendi oteliymiş.kendisi çok misafirperver.geldiğimiz günden beri ilgisi ve muhabbeti çok olumlu.
    daha önce de yazdığım gibi üst sınıf otellere de gitmekteyim.tabi bir regnuma susesine verdiğiniz 60-70 bin tl olunca o fiyata göre hizmet bekliyorsunuz.bu sun glare de verdiğim tutarın gerçekten üzerinde hizmet ve kalite aldığımı açıkça söylemek istiyorum.bu sene gittiğim sueno vb otellerde bile nutella yok kahvaltıda.çok basit birşey oysa ki ! ama burada var.içtiğiniz çay bile çay.pişisi , yumurtası herşey mevcut.kahvaltı yaparken vs doymuş ve çok memnun kalkıyoruz.
    birçok a sınıfı otelin açık büfesinde 100 çeşit ürün olup 90 tanesi yenmiyorken burada 15 çeşit olup tamamından yiyebilmek çok mutlu etti.

kahvaltıdan bir kesit;

2022 F/P Otel Fırsatları

Otel akçagerme de.akçagerme plajı çoğu kaş severin kesinlikle gelmesi gereken bir plaj.biz çok seviyoruz.yarımada da kalırken bile buraya gelirdik.plaja 300 metre burası.otelde işin en güzel yanlarından birisi de kapalı otoparkı var. sabah gelince aracınızın içi 40 derece sıcakta kullanmak zorunda kalmıyorsunuz.bilmiyorum başka kapalı otoparkı olan bir otel var mı kaş'ta.
    diyeceğim o ki inşallah yabancı turistlerin yoğunlaşmasını yerli turiste aşırı zam yapmadan gelecek senelere yine aynı fiyat ve kalite ile taşırlar.gelecek sene de kesinlikle geleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 9 Eylül 2022; 21:28:10 >

• Bu arada kısa bir kaş rehberi de hazırlamayı düşünüyorum yeme içme mekanları olarak.

• Rubi içkileri :

2022 F/P Otel Fırsatları

• Shafter kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla mütevazi bir otel.

Fazla beklentisi olmayanlar için ideal olabilir. Fiyatı da gayet makul geldi bana.

Otelin temizlik, oda servisi ve diğer hizmetleri nasıl ve denize mesafe 300 m. oluşu dezavantaj mı ? Plajı ve denizi nasıl ?

Yürüyerek biraz sapa gibi geldi deniz. Bu konularda yorumunuz nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 10 Eylül 2022; 13:52:45 >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt

sırf denizi için gittiğim çıralı , adrasan ve kemer denizlerinden kat be kat iyi denizi akçagermenin.önünde ada olduğundan dalga kıran görevi görüyor.çocuklu bir aile için biçilmiş kaftan.sıfır dalga.100 metre de gitseniz dibi görünen bir deniz.o kadar temiz.

otele gelince en son bu tarz butik olarak kimera diye bir oteli beğenmiştim çıralı da.o dönem 5 gece 5000 olan otel en son oda kahvaltı 30.000 tl idi.

bu sun glare ets de 11.000 tl çıkarken odayı 7.000 tl ye aldım direk kendilerinden. Kesinlikle gerek kahvaltısı gerek oda temizliği kesinlikle 7000 in çok üzerindeydi.oda temizliği biz söylemeden hergün yapılıp havlular vs değiştirildi.abarttığımı da düşünebilirsiniz fakat odalar kimera dan iyi.daha büyük 1+1 odalarıda varmış, otel full olduğundan bakamadım ancak seneye kesinlikle 1+1 olanı tercih edeceğim.

tek sıkıntısı denize 300-400 metre , ancak rampada.yani yürüyerek denize gitmek sıkıntı olmayabilir fakat denizden yürüyerek geri dönmek sıkıntı olacaktır.plajın çevresinde ise aracınızı park edebileceğiniz ve boş yer sorunu olmayan birçok park mevcut ücretsiz.

• Bugün Rubi Platinuma giriş yaptım. İlk izlemimlerim, Karşılama güzeldi. Kara manzaralı odayı havuza girişli odaya upgrade yaptılar. Ana restoran yemek çeşitliliği güzel. Et olarak kaburga ve biftek gördüm. Bir kaç güne tam keşifte ayrıntı veririm.
    Edit 1: Ana havuz önünde bulunan yerde gece 12 ye kadar müzik ve gösteri yapıldı. Odalara aşırı ses geliyor. Ana havuzda şezlong sıkıntısı var. Sabah erkenden havlu atıp yer kapmışlar. Relax havuz diye tabir edilen odalardan giriş yapılan havuz gayet sakin. Kahvaltı güzel ve çeşitliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 11 Eylül 2022; 13:30:34 >
  • Merhaba, daha önce aranızdan yurtdışı vpnle bağlanıp giriş yaparak Türkiye’de bir otele rezervasyon yaptıran oldu mu, herhangi bir sorun yaşadı mi, yaz otellerinde bu şekilde fırsat yakalayabilir miyiz bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim. Ben yıllar öncesindeki üyeliğimle bazı otellerde yüzde on fırsat elde ediyorum, seneye örnek veriyorum kasım erken rezervasyondaki Ets fiyatlarından daha uyguna getirebilir miyim oteller siz Turkiyede yaşıyorsunuz neden buradan rezervasyon yaptırdınız gibi sorun çıkarabilirler mi merak ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapamazsınız maalesef. Yurtdışından geldiğinizi kanotlamanız gerekiyor. Yani pasaporta bakıyorlar. Bu yüzden gittiğinizde ücret farkı alırlar.

• 2 sene önce pandemide Susesine o şekilde booking.com üzerinden yurtdışı rezervasyon ile gitmiştik. Biz de tedirgindik ama hiç bir sıkıntı çıkmadı. Ya pandemi de otel yüzde 50 kapasite diye ses çıkarmadılar. Ya da normalde sıkıntı çıkarmıyorlardı.

En sevdiğim menü
    Az ama öz
    Çocuklar için patates kızartması varsa gerisi önemli değil

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Tr de yasaklandığından beri en az 50 defa rezervasyon yaptırdım booking üzerinden vpn ile. Kesinlikle problem yaşamazsınız 1 defa bile sorun olmadı ki zaten sorun olacak bir durum da yok ortada. Kimse pasaport falan soramaz alakası yok.

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Gerçekden sorun olmadıysa biz niye yapmadık ,boşuna korkmuşuz…

• Yurtdışı VPN ile deneyip uhd tatile gitmek yakın tarihli tatilde sıkıntı olmayabilir ama erken rezervasyon döneminde alıp gitmeyi denerseniz büyük ihtimalle lobide o günkü fiyattan fark alırlar.

• mrvolkan kullanıcısına yanıt

Her gün 3 sıcak üründen 1 tanesi değişiyordu ancak yumurta ve pişi sabit.3. Sıcak patates kızartması, menemen, sigara böreği vs değişti hep.mutfaktakilere söylediğinizde istediğiniz birşeyi hemen yapıyorlar.bizim 2-3 ekstramız vardı çıkarken hesaplaşalım diye otel sahibinin yanına gittim , ilk kez geliyorsunuz tüm ekstralar benden dedi 2022 F/P Otel Fırsatları 

Akşam yemeği fiyatları nasıldı hocam, bir de plajda aparatif şeyler var mı

• alikkkk A kullanıcısına yanıt

İstediğimiz acenteden alabiliriz erken rezervasyon döneminde almanın ne sakıncası olabilir ki? Hadi problem olacak diyelim erken rezervasyon tarihinde almanyadayım mesela ama türkiyeye döndüm tatilden 6 ay önce fark mı isteyecekler tam otel rezervasyonundan önce pasaportla giriş yapmanız gerekir mi diyecekler? Ayrıca fark istemeleri yabancıya ucuza satıyoruz siz ikinci sınıfsınız size pahalıya vermek zorundayız demek olur ki bunu yapan otel sosyal medya bu kadar geniş ve ulaşılabilir iken o otel hakkındaki yorumlara yansır ve ciddi miktarda yerli müşteri kaybeder. Otellerde hangisi olursa olsun maxx, regnum vs bile azımsanamayacak kadar türk müşteri mevcut. Fark almayı göze alabileceklerini sanmıyorum. Ben rezervasyonu dünyanın herhangi bir ülkesinden yaptırabilmeliyim bu oteli ilgilendirmez.

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam Side deyim 1 haftadır.Havalar çok güzel 30-33 derece geceleri 20 üstü rahat uyuyabiliyoruz.Deniz suyu sıcaklığı 27-28 derece biraz dalga oluyor.Alanya taraflarına gelinecek en iyi tarih kesinlikle Eylül ayıdır.Sizin geleceğiniz tarihlerde 30 altına düşeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 11 Eylül 2022; 10:22:1 >
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.