Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne kadar övsek az.

Coşku beyin dediği kadar varmış.

14:00 giriş saati olmasına karşın 10:30 odamızı hazırladılar. Karşılama on numara.

İçkiler 1. Sınıf. En çok dikkat ettiğim nokta burasıydı. Şişe veriyorlar direk. Ve yüksek alkollü içkiler kendi şişesinden dolduruluyor.

Yemekleri editlerim ama 7/24 alacarte müthiş çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Fiyt nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ickilerde hangi markalar var. Viski talisker vb vodka belvedere vb. var mi?

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Var barlara göre değişiyor ama.
    1. Sınıf hocam. Metro markette satılan neredeyse hepsi var. Güzel süpriz oldu. Örnegin tuborg ipa ları çok severim şansa varmış

• Rubi sign
    7/24 alacarte bugün giriş yaptıgımız için rezervasyonumuz olmadan yiyebiliyorsunuz. Gerçekten şef çalışıyor. Görsel ekliyorum

2022 F/P Otel Fırsatları

Yarın da dünya mutfagından paylaşırım. Normalde yemek sosyal medyada paylaşmam hakkınızı helal edin.

• Bol bol et yiyeyim kaliteli içki içeyim derseniz burayı kaçırmayın

• Arkadaşlar Manavgat Water Side Resort & Spa nasıl bir otel ? Tavsiye edermisiniz ?

19 eylülde 3 kişilik aile olarak gitmeyi düşünüyoruz. Bütçe olarak 10 - 12 bin ayırdım. Önerilerinize açığım.

Merhaba.

Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
    Memnuniyetiniz bizleri de ziyadesiyle mutlu etti.
    Sign gerçekten önümüzdeki yıllarda bu fiyatlarla değerlendiremeyeceğimiz bir tesis.
    Bu yıl değerlendirenler gerçekten şanslı.

Güveniniz için teşekkür eder,
    İyi forumlar dileriz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    2019 Senesinde kalmıştım hocam çok birşey beklemezseniz sizi üzmez diyebilirim 2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkesin ovdugu diverso isimli arkadasimizdan fikir almak istedik ama surekli olarak otel oneremedigini soyledi 2 bay gidecegimiz icin buyuk olasikla 15 bin liraya cikmama ragmen oneri yok yapilan ayip yani

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Maalesef kriterlerinize uyan anlaşmalı tesislerimizdeki yüksek doluluklar ve bazılarının da bay konaklama kabul etmemesi sebebiyle herhangi bir öneride bulunamadık.

Arıca memnuniyetinizi sağlayamayacağımızı düşündüğümüz diğer tesislere de yönlendirme yapmak istemedik.

Teşekkürler,
    Sevgiler.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelecek yıl için erken rezervasyon ne zaman başlıyor :)

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt

Hocam bütçeden dolayı bir şey bekleyemiyorum maalesef.

Yorumlarda denize mesafenin uzak olduğu ve denizin birden derinleştiğini gördüm.

Bu konuda ne dersiniz ?

Açıklamalarda 250 metre mesafenin olduğu yazıyor siz bunu 350 olarak benimseyin bana göre uzak değil 4 dakika yürüyüş mesafesinde shutle servisi kullanmak isterseniz 15 dakikada bir var ben kullanmaya gerek duymadım yalniz denizin çabuk derinlestigi doğru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt

Selam.

Bahsettiğiniz otel ismi nedir acaba ?

• kalema K kullanıcısına yanıt

Hocam hangi otele gittiniz ?

• Biraz geç kalmış olmakla beraber hem Coşku Bey e tekrar teşekkür etmek hem de tecrübe aktarmak amacıyla buraya yazma gereği duydum.

Ağustosun son haftası Otıum Family Eco Club da kaldık. Otelle ilgili görüşlerimi başka bir yerde yazmıştım, ordan buraya kopyaladım.

Rezervasyonu geç yaptırdığımız için ilk etapta bütçemize uygun yer bulamadık ama daha sonra internetten bulduğumuz bu tesise Coşku Bey'den fiyat istedik. O da sağ olsun ilgilendi ve internet fiyatının altına bir fiyata bize oda buldu.

"Otelden genel anlamda memnun kaldık. Fiyatına göre iyi bir otel. Yazacağım şeyler hariç geri kalan her şey olumlu. Onların da bir kısmı otelle ilgili degil . TL nin değer kaybetmesi dolayısı ile otel kültürü olmayan ama bir miktar eurosu olan bir sürü yabancı tip otelde idi. Önceki yıllarda turistlerin olduğu otelleri daha çok severdim bu yıl aynı hissi yaşamadım. Başka bir konu otelde aşırı sayıda çocuk ve buna bağlı olarak gürültü vardı. Denizi çabuk derinleşiyor(Titreyengöl böyle) ve taşlı olduğu için ayakkabı ile girmek daha mantıklı. Bunlar dediğim gibi otelle ilgili değil. Otelle ilgili olarak lobideki mobilyalar eskimiş görünüyor, giriş önemlidir ilk izlenim açısından . Yemekler kötü değil, balık yemekleri güzeldi ama kırmızı et yemeklerini özellikle de öğle yemeklerinde yetersiz ve lezzetsiz bulduk. Hindi çok fazla kullanılmıştı. Kahvaltıda peynirler çok güzeldi, çesit yeterliydi,bazı hamur işleri bayattı, bazı meyve suları link tadındaydı. Yemeklerde kalabalığa rağmen fazla sıra olmuyor ve biten her şey hemen yenileniyor.

Odalar halı kaplı, hijyen açısından doğru bulmadım.

Odalar , yemekhane ,havuzlar genel anlamda tertemiz . Sahile biraz mesafesi var ama servis var, sahildeki yeme içme bölümü yeterli, yemek için otele gelmeye gerek yok. Çalışanlar arı gibi çalışıyor .Resepsiyondaki görevliler de ilgililer, teşekkür ederim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honan -- 8 Eylül 2022; 22:5:50 >

• Ben de 10 gün sonra side tarafında olacağım. Havalar da kötü. Umarım soğuğa yağmura yakalanmayız. Şu sıralar nasıl side tarafları. Havalar da kötü gidiyor.

Duja Didim.

bir önceki yorumda da ilk izlenimlerim mevcuttu.

Otelin dolu olduğu zamanlarda hiç tavsiye edilecek bir otel değil maalesef

• Alanya armas green fuğla beachte konaklayan oldu mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.