Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Enerji krizinde Avrupa lılar ucuz yollu çözümü bulmuşlar. Doğru haber Almanya da yaşayan biri twitter san pylaşmıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oteller daha uygun olabiliyor.Ben hep otelden aldım bu zamana kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Antalya/Mersin bölgesinde 2 yetişkin 2 çocuk(1 ve 4 yaş) için 17-24 Eylül tarihlerinde 3-4 gün gidebileceğimiz uygun otel var mıdır?

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Bu kampanyayı aradım ama bulamadım belki sınırlı sayıdaydı bitmiş olabilir.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Çalışan kesimin bunu yapması imkansız, belirli zaman aralıkların da ( noel, yılbaşı,paskalya ) tatillerinde yapılır fakat uzun vade de tatil yapmaları çok zor.

• SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Öyle ama emeklisi bu hareketi yapabilir. Pandemide Rixos belek sanırım oteli kapatamadi sabit 30-40 müşterisi otelde kalmayı tercih ettiler. Ortalama euro emeklisi için orta seviye uhd tesiste sabit konaklama şansları olur. Bitlis te 1 sene görev yaptım bana kimse bekarım diye ev vermiyor,2-3 hafta öğretmenevinde sefillik çektim, en son indim zaten 2 tane otel var Dideban otel daha yaşanılabilir olanı idi dedim senelik konaklayacam o günün parasıyla odada tek kişi 350 çift kişi 300,dedim ver tek kişilik. Ev kiralasam soğuk şehir sabit aidat 200 lira kira elektrik falan 750 lira tutacakti aylık,açık büfe kahvaltıli geçirdim bir seneyi 2010 da,turiste de bu hesaba gelecektir bu kış konaklama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Rubi Platinum Resort’a giriş yaptık. Buradaki ilk tatilimiz. Temmuz’da Nirvana Mediterranean’da konaklamıştık. Kesinlikle farklı kulvarlarda oteller. İşin kötüsü gelmeden iki gün daha uzatmıştım. Belki moral bozmak için biraz erken , bakalım nasıl geçecek bir hafta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8eylül -10 eylül arası 2 kişi tatil yapmak istiyoruz. Önerileriniz nerelerdir acaba? Bütçemiz 10.000tl civarı

• Bugün döndük tatilden, daha sonrasında değerlendirme yazısı yazabilirim ama gidecek ve döneceklere bir tavsiyede bulunayım çok fazla radar var yollarda. Dikkatli olun.

Antalya-İstanbul döndüm bugün sabitleri saymazsak 4 veya 5 yerde radar vardı.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Paylaşımınızı merakla bekliyoruz 🙏🏻

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Radar derken nasıl bir radar? Polis arabası veya sivil arabalar falan mı?

• kalema K kullanıcısına yanıt

Tatil bitti, dönüş yaptım maalesef ilk gün izlenimlerim değişmedi. Gelecek yıllarda personel ve yönetim ile ilgili aksaklıkları değişirse potansiyeli var, ama bu hali ile bir daha tercih etmem kesinlikle.

Yiyecek-içecek herhangi bir şeye ulaşmak için bu kadar zaman ve efor harcamak, "Ultra her şey dahil" konsepti olan böyle bir yerde keyifli zaman geçirmeyi zorlaştırıyor. Bir içeceği içmek için sıra beklemektense onu içmemeyi tercih etmek zorunda kalınıyor. Akşam yemeklerinde çocuğu yemekhaneye sokmakta zorlandım son akşam, masa kapmaca oynamaktan bıktığı için. 3 kişi ayrı ayrı boş masa arıyoruz düşünün artık.

Yemekler fena değildi, bulunduğum sürede her gün kırmızı et ve balık, gerek ızgara gerekse yemek olarak çıktı.

Şezlong ve şemsiye sıkıntısı da var bu arada, Erkenden havlu atmayınca açıkta kalınıyor. Kendi plajı var, düzenleme istiyor biraz. İlk giriş biraz taşlı ama sonrası kumlu, iki ayrı iskelesi var denize girmek için ama çocuk varsa iskele sıkıntı çünkü o bölge biraz daha taşlı, balık kolonileri de alışkın olmayanı ürkütebilir.

Bu arada deniz manzaralı oda almıştım, çok doyurucu bir manzaraya sahipti en memnun olduğum tarafı da bu oldu otelle ilgili.

2022 F/P Otel Fırsatları

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Radar tabelası koyulmuştu yollara ama 1 tanesi tuzaktı bana göre, çünkü tabeladan belki 200-300 metre mesafede ağaçların altına gizlenmişti. Yavaşlamak istesen bile kurtarmazdı. Sivil de vardı, polis arabası şeklinde de. İlk kez dönüş yolunda kuzey marmara otoyolunda da radar gördüm gebze civarında. Ona şaşırdım.

• Arkadaşlar Antalya transfer için tavsiye edeceğiniz yer varmı.ya da taksi havaalanı Belek arası nekadar tutar

• Kötü mü hocam? Neyinden memnun kalmadınız? @Diverso çok övdüğü için benim de takibimdeydi otel. Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

• oslm8206 O kullanıcısına yanıt

Bu sene ve önceki senelerde progo kullandım.Uygulamadan girip fiyatlara bakabilirsiniz.Araçları genelde vito ve güzel hizmet veriyorlar.

• Gogou kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek çıktı ,ben 1000tlyebuldum bu 1200 çıktı.acaba taksi dahami çok ister

Kısaca ön bilgide bulunmak istiyorum;

Tefenni green garden da dün kaldık.o kadar güzel planlanmış bir tesiste neden bu kadar dandik yatak kullanılır, neden sivrisineğin bu kadar yoğun olduğu bir yörede sineklik önlemi alınmaz anlamadık.1 gece kaldık ancak çok kötü bir geceydi.vızır vızır sivriler kafanızda, odalarda böcekler vs.yazık etmişler güzelim mekana.sabahki çok kötü kahvaltıda finale yakışır oldu :(

şu an sun glare kaştayız.1.5 ay önce tam önünde ki alina kaşta kalırken not almıştım burayı.alina da yaşadığımız sıkıntılardan sonra burası çok çok daha iyi.kesinlikle kaş tatillerimde artık burayı değerlendireceğim.ets nin verdiği 2100 tl fiyata karşılık şu an geceliği 1400 e kalıyorum.otelin sahibi çok misafirperver geldi.odalar ufak ama iyi.gittiğim onca butik tesiste sıcak su sorunu olmayan nadir otellerden diyebilirim mesela.sabah kahvaltısı notumu belirleyecek göreceğim.

tatil dönüşü daha detaylı yazacağım.

• Bu arada ek bilgi ; gloria grubunda 20 senedir çalışan kuzenim ilk defa hayatında kasım ve aralık şimdiden %50 görmüş otel rezervasyonu.demek yabancıların fatura vb enerji harcaması fiyatına tr de tatil yapması doğru.
    Böyle giderse yerliye erken rezervasyonda pek fırsat çıkmaz.çıkan fırsatıda kayıtlı üyelerden çok kayıtsızlar siler süpürür ilk birkaç günde.bu sene bu forumu takip edecek ciddi bir kesim olacak diye düşünüyorum erken rez dönemi.fırsatları keşke kayıtsızlar görmeden önce kendi aramızda paylaşsak

Geçen sene tefenni villas da kalmıştım sinek vs bir sıkıntı yaşamamıştık.

Ama sizin gittiğiniz yer daha modern görünüyordu yorumlara istinaden tefenni villası tercih etmiştim.

Sıkıntı yaşamadan konaklamamızı tamamlamıştık.

İyi tatiller.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.