Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık problemleri nedeniyle Liu ile ilgili tecrübelerimizi paylaşamamıştım. Fırsat bulmuşken deneyimlerimizi aktarmak isterim.

1-5 Ağustos arası konaklamamızı gerçekleştirdik. Öncesinde Kemer'de Kimeros Oteldeydik ve iki otel arası transfer ayarlamakta sıkıntı yaşamıştık. Yoğunluk nedeniyle firmalar otel-otel transferi yapmıyorlar ya da fahiş fiyat söylüyorlardı. armut.com aracılığıyla bir transfer bulduk ve diğer transfer firmalarından çok daha uyguna geldi, hatta Liu-havalimanı transferimizi de aynı kişi ile gerçekleştirdik. Aynı problemi yaşayacak arkadaşlar için fikir edinmesi adına paylaşmak istedim.

Otelimizde odamızı swim-up oda olarak tutmuştuk, gitmeden 1-2 hafta önce Coşku Bey aracılığıyla Batı tarafına bakan bir oda olmasını rica ettik. Geçen seneki konaklamamızda batıya bakan odası olanları kıskanmıştık :). Gün içinde havuz deniz vs sonrası odaya girip batan güneşte güneşlenip oda havuzunda vakit geçirmek keyifli gelmişti. Otele vardığımızda batıya bakan en güzel odayı ayırdıklarını söyledi resepsiyon, aynı şekilde bellboy yol boyunca odamızı övdü. Ancak odaya girdiğimizde, yandaki tüm odaların karşı cephesinin peyzaj-çiçekler ile ortak kullanım alanlarından izole/görünmez olduğunu, bizim odamızın tam karşısında peyzajın bitip, odamız görülecek şekilde karşı havuz şezlonglarıyla bakıştığımızı gördük. Sonrasında Çoşku Bey ile iletişime geçtik, hemen yardımcı olmak istediğini ileterek yetkili kişilerle görüşmeye geçti ve ilk önce otelin %100 dolu olduğu bilgisi geldi. Ancak resepsiyondaki personel ile görüştüğümüzde bize 1-2 dk içinde alternatif oda gösterip oda değişikliğimizi sağladılar. Çözüm odaklı yaklaşımları ve hızlı çözümleri hoşumuza gitti. Burada belki eleştirebileceğimiz nokta otelimizde Setur rehberinin olmamasıydı. Yoğunluk sebebi ile başka bir oteldeymiş, tatilimiz boyunca giriş ve çıkışta sadece telefonla konuştuk. Bu sorunumuzu tur rehberimiz olsa ve o çözse daha konforlu olabilirdi, ancak otel bizi hiç uğraştırmayarak sorun yaşamamamızı sağladı, sadece Coşku Beyi gereksiz yere aramış olduk :) Bir de girişte otel hakkında çok yeterli bilgi verilmiyor, uygulama aracılığıyla bilgilere ulaşabilirsiniz deniyor. Biz kendimiz keşfetmekte sıkıntı yaşamadık ancak bu da geliştirilmesi gereken bir durum.

İlk akşam yemeğimizde otelin ana restoranı Pelogas'dan çok etkilendik. Çok çeşitli deniz ürünleri (karides, yengeç, paella, çeşitli füme balıklar, havyar...), açık büfe sushi bar, ızgara etler, tatlı reyonunda karaköy güllüoğlu kalitesinde şerbetli tatlılar, ejdermeyveli cheesecake, çikolata şelalesi fondü vs hem göze hem damağa gerçekten çok hitap eden ürünler vardı. Ana yemekte şarap olarak arkas bağları ve Suvla'dan ikramlarda bulunuyorlardı. Sous chefler sürekli her öğün restaurantta dolaşıp eksikleri incelemekteydiler. Yemek anlamında gerçekten çok memnun kaldık. Yine eleştirilebilecek nokta snackler çeşit olarak zayıftı. Sahilde ve havuz başında kurulan snackler lezzetli olsa da ana restaurantı bu kadar başarılı yöneten bir otelde çok daha fazla çeşit olabilirdi, eski tatillerimizde öğle yemeğini genellikle snacklerde geçirirdik ancak burada hem ana restoranın çok güzel olması, hem de snacklerin yetersiz olması nedeniyle daha çok ana restaurantı tercih ettik. Kahvaltısı yine çok başarılıydı, şarküteri çeşitleri, peynir çeşitleri, kahvaltılık ürün çeşitliliği iyiydi. Taze sıkılmış portakal suyu ikram ediliyordu. Sadece pankek servisi yavaş ve bazen kötüydü.

Balayı çifti olduğumuz için bir alakart hakkımız vardı. Sahilde olan mare restaurantı tercih ettik. Biraz geç gittiğimiz için nispeten kötü bir masaya kaldık ve belirgin bir yoğunluk vardı. Başlangıçlar güzel olsa da ara sıcak ve ana yemek umduğumuz kadar iyi değildi. (otelin kendisi standartlarımızı hayli yükseltmişti, asla kötü diyemem). Sonrasında yanlışlıkla diğer bir alakart olan rouge restorana yolumuz düşünce ayak üstü sohbet sonrası bir gece de orada yemeğe davet edildik. Ambiyans, garsonların ilgisi olarak Rouge restoran daha çok hoşumuza gitti. Orada da ana yemekler biraz daha başarılı olabilirdi. Her iki alakart da genel olarak kesinlikle güzeldi ancak tek seçim hakkı olanlar için Rouge'u öneririm. Her iki alakart sonrası müşteri ilişkileri geri dönüşlerimizi yorumlarımızı aldı.

Odamız swim-up odaydı. Minibar her gün soft içecekler ve 25cc 2 kutu efes ile yenileniyordu. Oda temizliği konforu çok iyiydi. İklimlendirme ünitesi harika çalışıyordu, istediğiniz sıcaklıkta odayı tutmanız mümkün. Geçen sene Paloma Finesse'de kalmıştık. Orada swim up upgradei için çok fark ödememiştik, burada fark biraz daha yüksekti. Swim up tercih edip etmeme çok kişisel bir durum o konu hakkında yorum yapamayacağım ancak biz otel %100 dolulukta gittiğimiz için kendimize ait odamızda güneşlenme alanı olması avantajımıza oldu. Otelde 3 adet ana havuz mevcut, Relax ve diğer ikisinin adını bilmiyorum. Relax pool'da çok konforlu 2 kişilik boyutta yumuşak süngerli şezlonglar mevcut. Orada sabah 9dan sonra yer bulmak imkansız, bir sabah Ruslara kızıp 7'de yer kapmaya gittim :) swim up oda şezlongundan çok bir farkı yoktu. Diğer havuz yine süngerli konforlu şezlonga sahip, onda da yer bulmada ara ara sıkıntılar yaşanabiliyor, diğer standart şezlonglu havuzda yer bulma açısından herhangi bir sıkıntı yok. Aquası çok bir şey vaat etmiyor. Sanırım toplamda 5 kaydırak mevcut. Yine de 1-2 saat eğlenmek için yeterli.

Otel ile sahil arası 2-3dkda bir buggy servisi var. Yürüyerek de belki 5dk sürüyor olabilir. Sahil alanı çok büyük, çok geniş, şezlonglar arası mesafe mevcut. Denizi sıcak, çok sıcak, kum, çabuk derinleşmiyor hatta hiç derinleşmiyor ve maalesef dalgalı :) Yine de side çevresi için güzel kabul edilebilecek bir deniz, herkesin deniz sevgisi farklı, kesinlikle kötü değil.

Otelin sahil barı, dizayn, kokteyller, çalışanlar olarak çok başarılı. Kokteylleri gerçekten emek harcayarak kaliteli hazırlıyorlar. Hazırlarken bilgi veriyorlar/fikir soruyorlar. İçki çeşitliliği sahil barda ve lobby barda gayet kaliteli. Yalnız birayı fıçı olarak veriyorlar. Sorumlular, müdürler sürekli işlerin başında müşteri memnuniyeti hakkında geri dönüşler alıyorlar. Tüm restoran çalışanları arasında gülümsemeyen yok, istediğiniz her şey kısa sürede güleryüzle halloluyor. %100 doluluğa rağmen yemeklerde sıra yok, barda sıra çok nadir, genel alan temizliğinde hiçbir sıkıntı yok.

Aktivite ve eğlence olarak otelde sanırım bir animasyon ekibi yok ya da biz denk gelmedik, bilemiyorum. Animasyonlar ve etkinlikler çok aradığımız bir şey değildi ancak buna önem verenler aramızda muhakkak vardır o bağlamda kendileri için ciddi bir eksi olabilir bu durum. Geceleri sahil barda canlı müzik oluyor. Gerçekten kaliteli ekipler geliyor ancak her gece canlı müzik dışında bir etkinlik olmaması uzun tatillerde sıkıcı olabilir.

Biz genel olarak otelden gayet memnun kaldık. F/p oranı deyince benim aklıma genelde çok ucuza orta kalite bir ürün elde etmek gelir. Liu için ucuz bir otel diyemem ancak kısıtlı tecrübeme göre özellikle bu yılki fiyatları düşündüğümüzde ücretinden çok daha üst düzey performans veren bir tatil yaşattı bize. 2 yıl önce Vogue Bodrumda kalmıştık. O zamanlar ekonomi böyle değildi ve 4-5 gün sonrası için hiç düşünmeden yer ayırtabilmiştik. Bu yıl aynı dönemler Vogue Bodrum'un fiyatları korkunç derecede yüksekti. 2 yıl önceki tatil ile karşılaştırdığımızda, ikisinin segmentleri hakkında çok fikrim yok ve Vogue Bodrumda da güzel bir tatil geçirmiş olmamıza rağmen iki oteli birbiriyle karşılaştıramam bile. Liu öncesi kaldığımız Kimeros Park ile vogue + ve - yönler ile karşılaştırılabilir düzeydeydi. Tabi vogue bodrumun bu otellere göre en çok öne çıkan özelliği bence, çok keyifli aqua parkı idi.

Kimeros ve Liu hakkında sorusu olan varsa seve seve cevaplayabilirim, herkese iyi forumlar. Yardımları için Çoşku Beye tekrar teşekkürler. Önümüzdeki yaz için erken rezervasyonlar ile yine kapısını çalmayı planlıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyblueeye -- 19 Ağustos 2022; 21:46:18 >

• Olumsuz yorumları okuyarak, göze alarak gittim. Zaten konuyu takip edenler, habire setur, ets, jolly vb fiyat yoklayanlar fiyatların nasıl yükseldiğinizi biliyoruz. Uhd olarak buranın üstüne bir %40-50 gibi koymak gerekiyor. Ben 3 gece 9718 ödedim. Daha fazla verir miydim vermezdim muhtemelen. Ya da versem de olumsuzluklar rahatsız ederdi. Ben f/p olarak yeterli buldum. Ödenen paranın karşılığını veriyor. Çok yüksek beklenti ile üzebilir.

3 gece konakladığım duja didim otel detaylı TripAdvisor incelememi de paylaşıyorum.

Otele rezervasyon aşamasında, olumsuz yorumlar oldukça endişelendirmişti. Bugüne kadar tek değerlendirmesi olan olumlu yorumlar da, güven vermiyordu. Fakat aynı konstepte uhd oteller arasında en yakın fiyatı buranın % 50 üstünde başlıyordu. Bazı olabilecek aksaklıkları göze alarak direkt otelden rezervasyon yaptırdım. Bu aşamada Öykü ve Deniz hanıma özellikle teşekkür ederim.

Otele 13.30da vardık. Ben hemen dışında ağaç altı gölgelik otopark buldum. Odamız temizlenmiş ve hazırdı, kanepe koltuk açılmış, çocuk için yatak olarak hazırlanmıştı.

Kendi kalite standartlarıma göre, daha önce voyage, xanadu, cornelia, bodrum hilton gibi otellerde konaklamış biri olarak fiyat performans dahilinde yorum yapacağım.

Öncelikle eksi durumlardan başlıyorum.

-ilk olarak rüzgarla başlamak istiyorum. 3. Günümüzde çok rüzgar vardı, şemsiye ve şezlong uçurduğu oldu. 2 gün oldukça güzel tatlı bir esinti vardı. Engel olmadı. Geceler gündüze göre daha sakin. Arka tarafdaki ana bina ve village odalar pek rüzgar almıyor. Havuzları daha sakin ama odaların dar oluşuyla ilgili şikayetler var. Büyük havuza, denize, barlara ve ana restorana bir tık uzak kalıyor bu noktalar.

- Gündüz animasyon yetersiz. Sürekli dart, su topu, su jimnastiği. Gündüz farklı eğlenceler, yemek ve meyve temalı eğlenceler yapılabilir. Çok güzel bir iskele var köpük partisi yapılabilir.

- Akşam yemeklerinde ülke geceleri, temalar düzenlenebilir

- Evet, sabah ve akşam yemeklerinde bir karmaşa var maalesef kalabalıktan dolayı. Boş masa bulduğunuzda su ve servis istemek için ekstra belirtmek gerekiyor. Ama personel bu konuda özverili. Boş masa bulmam da 6-7 dakikayı geçmemiştim sanırım.

- Bazı barlarda o içecek kalmadı vb gibi durumlar yaşadım, her barmen her kokteyli bilmeyebiliyor ve lezzet farkı olabiliyor. Ve bazı barlardaki asitli içecekler ile bira makinelerinin ayarından mıdır, fazla su öu karışıyor bilemiyorum asidi az, lezzeti düşük oluyordu.

- Starbucksta evet eksik ürünler vardı. Starbucks noktası olan pastane de çok yeterli değildi. Öğlen yemeklerinde olan küçük kare ufak kanepe boyutunda renkli pastalar ve sütlaç ile puding vardı. Az miktarda zencefilli kurabiye ve badem şekeri de oluyordu öğlene kadar. Yetersiz dediğim nokta yaş pasta ve kuru pasta çeşitleri eklenebilir.

Olumlu bulduklarıma gelirsek,

- Herkesin şikayet ettiğinin aksine, temizlik oldukça iyi. Ben gerçekten olumsuzluk yaşamadım. Odamız hergün temizlendi, hergün çarşaf havlu değişti. Otel genel alanları oldukça temiz. İnsanlar restoranda kirli bardak çatal vb. denk gelmiş ben denk gelmedim. Sadece bir kaç iyi kurumamış kireç lekeli bardak denk geldi.

- Yemekler oldukça lezzetli, sulu yemek, ızgara, aperatif vs her daim et köfte var, ızgara olarak köfte tavuk kanat, dana antrikot, hindi beyti, hindi şiş çıktı. Sulu yemeklerde dana haşlama, kuzu tandır denk geldi. Soslu makarnalar yeterli. Sütlü ve şerbetli tatlılar güzel. Kavun karpuz muz şeftali vb birçok meyve var. Öğlen snack olarak çorba, makarna, pizza, hamburger, cheese burger. Yanında patates ve soğan halkası ile servis ediliyor. 17:30-19:30 denizden çıkarken ızgara köfte ekmek, gece 00:00 sabah 7 gece snack. Aç kalma ihtimaliniz yok. Gün boyu ayrıca açık dondurma ve waffle var. 3 gece kaldığımız için alakart deneyimlemedim.

- Minibar hergün 2 kutı efes, 2 kutu kola, 2 kutu cappy, 2 şişe su, 2 soda, 1 kola zero, 1 fanta, 1 sprite ile doluyor.

- Akşam eğlenceleri güzel. 1 gece Sinan Erkoç konseri, bir gece modern dans ekibi gösterisi ve sonrasında canlı dj performans, diğer gece de anadolu ateşi tarzı bir dans gösterisi ile sonrasında yine canlı dj performansı izledik.

- Alkoller premium değil ama zaten bu fiyatlar da beklemek olmaz. Ne olduğu belirsiz, otellere özel adı duyulmamış markalar değil en azından. içtiklerimden hareketle, viski bulunabilirliği az olsa da zaman zaman jb, red label ve her daim long john ve kentucky highway. Votka gilbeys. Rakı yeni rakı ve saki yaş üzüm. Captan morgen rom. Vermut olarak da filipetti. Tekila da sierra ve adına dikkat etmediğim yerli bir tane. Bira fıçı efes. İlk ana binada olan lobi barda fıçı bud, chivas ve jack daniels vardı. Yoğun zamanlarda barlarda yine sıra beklemek durumunda kalınıyor. Soft içecekler, şişeden bardak ile servis edilen, cappy limonata ve meyve suyu, eker ayran. Makineden coca cola ürünleri.

- Starbucks da çeşit eksiliği olsa da, çalışan arkadaş hızlı ve ellerinin ayarı güzel içecekler lezzetli. Yine burada sıradan şikayet edenler olmuş ama avmdeki gibi kuyruklar yok emin olun. Max 10 dakika beklemişimdir.

- Sol taraftaki denize girilen alan biraz dar olabilir ama, deniz mükemmel. Pırıl pırıl balıkları sayın. Yan taraftan halka açık ama güvenlik var burada sıkıntı yok. Girişte biraz taşlık. Orta tarafdaki beach barın da olduğu iskele harika. Yine deniz çok güzel. Sadece iskeleden giriş var. Sol taraf ile bu iskele arasında bir küçük iskele daha var. Sağ taraf ise esas halk plajı yanı. Ama burası kalabalık tabi. Deniz kumsal güzel. Otelin şezlongları var ama boş bulursa otel dışından kullananlar oluyor. Burada güvenlik yok. Bir güvenlik olmalı. Denizler güzel. Derin değil.

Özet geçecek olursam, otele ödediğiniz para olarak yeme içme hizmet kalitesini alıyorsunuz. Ben ödediğim ücret olarak çok memnun kaldım. Aşırı yükselen fiyatlar, ama aynı oranda artmayan maaşlar yüzünden buraya ödenen ücret de maaşlı çalışanlar için düşük bir meblağ değil evet ama Bundan daha fazla ücrete size sabah 10 akşam 10 sadece bira, yerli içki, 3 öğün yemek veren ve minibara sadece ilk gün su koyan herşey dahil oteller var. Hiç bir yerde sıra olmasın. Herşey ayağıma gelsin diyorsanız buranın fiyatının en az 2 hatta 3 katına çıkmanız gerekiyor. Çalışanlar gerçekten çok özverili. Bem sabah kalkıp yüzmedi de sevdiğim için 7-8 arası şezlong buldum. Kahvaltı sonrası bulmak zor olsa da 12 de çıkışlar ile boşaldığında bir miktar bulunabiliyor. Yoğun zamanlarda sıra bekleme bar, Starbucks ve boş masa için 5-10 dakika arası. Izgara ve yemek sırası beklemedim denilebilir. Ben oteli bu zamanda kişi başı gecelik 1600-1700 fiyat bandında yeterli buldum. Gerçekten bu fiyatlara otel az kaldı, iyi araştıran bilir. Bu yönde de ufak aksaklıklar normal karşılanabiliri. Ana bina deniz manzaralı oda olarak, tavsiye ederim.

Son olarak da havuz bardaki Can, beach bardaki İnayet, lobi bardaki Nida arkadaşlara ve Eslem hanıma gerçekten işinin ehli barmenler olarak teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 20 Ağustos 2022; 15:18:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• flyblueeye F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, detaylı paylaşımınız icin teşekkürler.
    Tek bir noktaya takıldım. Coşku bey sanki Liu Resort’u tanıtırken biraların cam şişede verildiğinden bahsetmiş ve hatta markaları saymıştı. Siz biralar fıçı veriliyor yazmışsınız. Tercihe bağlı sorarsanız cam veriyorlar mi yoksa birada şişe servisi kaldırılmış fıçıya mı dönmüş sistem? Diğer içecekler nasıl; kola fanta vb. Açık mı kutuda mı idi; son sorum da dondurmalar paket dondurma mıydı açık miydi, Bilgi verirseniz çok sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Tatil sırasında çok bira içmediğim için kesin bir yorum yapamayacağım ancak diğer müşterilerde de şişe bira gördüğümü hatırlamıyorum. İsteseydim ne olurdu bilemiyorum. Diğer içecekler de bardakta servis ediliyordu, kapalı kutu değildi. Dondurmada açık ve kapalı seçenek mevcuttu, açık dondurmanın markasını hatırlayamıyorum fakat tadı güzeldi.

• Merhaba.

Liu Resort bar menüsüne ilgili linkten ulaşabilirsiniz.

Bar Menü:www.liuresorts.com/bar-menu

Tesis Miller, Becks, Efes gibi markaları istediğinizde şişe ile servis ediyor. Diğer soft içecekler de keza aynı şekilde kutulu ya da şişeli servis ediliyor.

Yalnız bu bilgileri verirken, tedarik zincirindeki aksamalardan dolayı tesislerin bu uygulamalarda dönemsel değişikliğe gitme hakkı olduğunu unutmayalım.

Sevgiler.

• Diverso kullanıcısına yanıt

Miller'in adını görünce hatırladım. Ana havuz barda şişe miller müşterilerde gördüm. Eşime aaa miller varmış dedim, sonra biz zaten miller çok sevmiyoruz deyip geçmiştik. Yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyblueeye F kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah.

Detaylı tesis incelemeniz için çok teşekkür ederiz.
    Her detaya hasıl olmak kolay değil.
    İncelemenize ufak bir katkı yapmak amacıyla yazdık.

İyi forumlar dileriz.
    Sevgiler.
  • Bodrum merkezdeyim arkadaslar , camlik kosk pansiyon da kaliyorum 3 gundur iki kisi gecelik 500 tl kahvalti haric . Birde yakinda muvaffak pansiyon var gecelik iki kisi 400 mus sanirim . Haberiniz olsun . Cogunlukla askeri kamptayim . Dun korsan ile tekne turundayim sabah aldim bileti iki kisi 500 idi . Baska ayrintiki soran olursa pm den seve eeve cvplarim

• Tatilimizi tamamlamış olduğumuz Otium Family Eco Club ile ilgili deneyimlerimi paylaşayım.

Öncelikle bu otelin adının da gösterdiği gibi bir aile oteli olduğu ve çocukları ön plana konumlandırdığı unutulmamalı. Zaten oteldeki hemen her şey buna göre tasarlanmış. Otele 12:30 gibi geldik ve direkt odaya çıkabildik. Odada bir büyük yatağın her iki yanında çocuk yatakları vardı. Bir odada iki yetişkin iki çocuk çok rahat kalabilir. Yatakların rahatlığı iyi. Banyoların fayansları eski ama genişliği idare eder. Oda temizliği ise gerçekten iyiydi. Minibarda iki adet pet şişe kola, iki adet pet şişe fanta, iki şişe su, iki meyve suyu ve bir süt var. Günlük olarak yenileniyor.

Fayans demişken bizden önce başka bir otele tatile giden bir arkadaşımız otelin hemen girişindeki duvarların, avizelerin, ışıklandırmanın ne kadar lüks olduğundan bahsetmişti, içimden çok gülmüştüm. Herkesin beklentisi tabi ki farklı ama açıkçası benim göz boyayan şeylerle çok işim olmaz. Ama yine de meraklısı için yazayım. Otel bina olarak eski (sanırım 15 yıllık), genelde ahşap dekorlu. Lobisi geniş, lobideki koltuklar pis değil ama eski olduğu için yıpranmış. Bu yüzden de lobi barın hemen arkasına daha rahat bir oturma alanı daha yapmışlar.

Odalar 4 farklı binaya dağılmış durumda. Biz 3 katlı ana binada kaldık. Otelde ayrıca villa tipi daireler de vardı. Otele gitmeden önce havuzun küçüklüğü ile ilgili şikayetler okumuştum. İki tane ana havuzu var. Havuzun birisi aqua alanı için ikiye ayrılmış. Genelde çocuklar ve ebeveynlerin beraber yüzdükleri, çok kalabalık olan ve nispeten daha pis bir havuzdu. Diğeri ise havuz etkinliklerinin yapıldığı ve daha temiz olan bir havuzdu. Ayrıca birisi mini club içinde olmak üzere tam 5 tane küçükler için ayrı havuz var. Mini club’takinin üstü tamamen kapalıydı. Bunların dışında otel bahçesinin uç bir noktasında sadece yetişkinlerin kullanabildiği bir havuz daha var. Çocuklu ortamda olmak istemeyenler için tercih olabilir. Biz genelde ana havuzu kullandık. Havuz içinde eğlenceli etkinlikler yapıldı. Sabahları çok sakin olduğu için daha temiz oluyordu. Otel full olduğu için havuz başında yer kapmak için erken gidip havlu bırakmak gerekiyor.

Otelde yemekler tabi ki beklentiye göre değişir ama ödenen ücrete göre fena değildi. Biftek, pirzola falan bulunduğum süre içinde hiç çıkmadı. Mangalda et kuşbaşı, tavuk çeşitleri, ızgara levrek, çipura, çeşitli hindi yemekleri çıktı. Bir gün sushi verildi. Et köfte türleri ızgara ya da sulu yemek şeklinde sürekli vardı. Salata ve peynir çeşitleri çok iyiydi. Peyniri çok seven birisi olarak söylüyorum, hayatımda yediğim en güzel tulum peynirine denk geldim. Füme peynir de çok iyiydi. Tatlı olarak baklava türlerinin hepsi cevizliydi :) tatlılar genelde cheesecake tarzı idi. Trileçe, yaş pasta falan da vardı. Güzel bir armut tatlısı vardı, onu beğendim onun dışındakileri şekerle aram olmadığı için denemedim bile ama eşim cheesecake’lerin güzel olduğunu söyledi.

Snack olarak 16:00’ya kadar hamburger, sandviç ve pizza servisi ile gözleme veriliyor. Ayrıca burada pasta bölümü de var.

Yemek yenilen bölüm büyük sayılır, ayrıca ana bölüme bağlanan 3 dış bölüm de var. Ayrıca çocuklar için de çocuk restaurantı yapmışlar. Çocukları yemek yemeğe sevk etmek için güzel bir detay. Kara sinek sıkıntısından bahsedilmişti ama ben neredeyse hiç görmedim. Sivrisinek ise göl kenarında olmasına rağmen hiç yoktu. Bir iki defa akşam saatlerinde otel çevresinde ilaçlama yapıldığına denk geldim.

Geliyorum otelin en güzel kısmına. Animasyon gerçekten harikaydı. Eğer amaç bizde olduğu gibi çocuğun doyasıya eğlenmesiyse burası çok iyi bir yer. Mini club’ta gün içinde çok çeşitli etkinlikler vardı. Akşam mini disco ve gösteriler ise çok çok daha lüks oteller seviyesindeydi. Türkçe, ingilizce, almanca ve rusça sunum yapılıyor. Türkçe birçok otelde şikayet edildiği gibi kesinlikle arka planda bırakılmıyor. Animasyon her açıdan harikaydı. Sırf bu animasyon ekibi bile otele gitmeye değer.

Otelde diğer birçok “eş seviyede” otelde ücretli olan türk kahvesi, dondurma ve her türlü kokteyl ücretsiz. En çok dikkat edilen şeylerden birisi doğal olarak içki. Ben çok fazla içki tüketen birisi olmadığım için benim için sorun değildi ama servisler kutuda değildi. Bira efes fıçıydı. Kokteyller başarılı mı bilmiyorum çünkü o ürünleri tüketmiyorum. Asitli içecekler kutulu değil. Onları da hiç tüketmedim zaten. Şarap olarak yanlış görmediysem Altıntepe marka veriliyordu. Ucuz bir şarap diye biliyorum. Viski olarak JB ayrıca vodka, gin çeşitleri vardı. Rakı olarak da farklı çeşitler vardı. Lobideki filtre kahve ise çok çok iyiydi.

Otelin en beğenmediğim şeyi deniz oldu. Deniz otele yürüyerek 7-8 dakika mesafede. Göl kenarından keyifli bir yoldan gidiliyor. Ayrıca 15 dakikada bir servis ile 2 dakikada ulaşım sağlanıyor. Sadece bir gün gittik, deniz dalgalı ve yarı çakıl olmasının yanı sıra bir anda derinleşiyordu. Hiç sevmedim.

Otelin müşteri profili ise 2/5 rus, 1/5 alman, 1/5 türk, 1/5 diğer (fransız, hollandalı, belçikalı, ingiliz, polonyalı vs.)

Otel lüks mü? Değil. Hizmetler lüks mü? Değil. Alkol içeriği lüks oteller gibi mi? Değil. Ama üçü de benim için yeterliydi. Benim için en önemli kriter, çocuğum sıkılmadan vakit geçirip eğlendi mi, kesinlikle evet. Ben ödediğim ücretin karşılığını fazlasıyla aldığıma inanıyorum. Bu yüzden kesinlikle memnun kaldığımı söyleyebilirim. Sorular varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 20 Ağustos 2022; 15:32:1 >

• raziel82 kullanıcısına yanıt

Hocam hangi otelde siniz ve fiyat nedir ?

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    3 gece duja didimde konakladım. Direkt otelden rezervasyon ile, 9718 ödedim. Biraz üstte daha detaylı incelemem var 2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 20 Ağustos 2022; 18:41:56 >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

Askeri kampa gideceğimiz zaman genelde otel centroya giderdik. Hem yakın hemde butik bir otel. Tavsiye ederim başka bir tatiniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delpo41

Tatilimizi tamamlamış olduğumuz Otium Family Eco Club ile ilgili deneyimlerimi paylaşayım.

Öncelikle bu otelin adının da gösterdiği gibi bir aile oteli olduğu ve çocukları ön plana konumlandırdığı unutulmamalı. Zaten oteldeki hemen her şey buna göre tasarlanmış. Otele 12:30 gibi geldik ve direkt odaya çıkabildik. Odada bir büyük yatağın her iki yanında çocuk yatakları vardı. Bir odada iki yetişkin iki çocuk çok rahat kalabilir. Yatakların rahatlığı iyi. Banyoların fayansları eski ama genişliği idare eder. Oda temizliği ise gerçekten iyiydi. Minibarda iki adet pet şişe kola, iki adet pet şişe fanta, iki şişe su, iki meyve suyu ve bir süt var. Günlük olarak yenileniyor.

Fayans demişken bizden önce başka bir otele tatile giden bir arkadaşımız otelin hemen girişindeki duvarların, avizelerin, ışıklandırmanın ne kadar lüks olduğundan bahsetmişti, içimden çok gülmüştüm. Herkesin beklentisi tabi ki farklı ama açıkçası benim göz boyayan şeylerle çok işim olmaz. Ama yine de meraklısı için yazayım. Otel bina olarak eski (sanırım 15 yıllık), genelde ahşap dekorlu. Lobisi geniş, lobideki koltuklar pis değil ama eski olduğu için yıpranmış. Bu yüzden de lobi barın hemen arkasına daha rahat bir oturma alanı daha yapmışlar.

Odalar 4 farklı binaya dağılmış durumda. Biz 3 katlı ana binada kaldık. Otelde ayrıca villa tipi daireler de vardı. Otele gitmeden önce havuzun küçüklüğü ile ilgili şikayetler okumuştum. İki tane ana havuzu var. Havuzun birisi aqua alanı için ikiye ayrılmış. Genelde çocuklar ve ebeveynlerin beraber yüzdükleri, çok kalabalık olan ve nispeten daha pis bir havuzdu. Diğeri ise havuz etkinliklerinin yapıldığı ve daha temiz olan bir havuzdu. Ayrıca birisi mini club içinde olmak üzere tam 5 tane küçükler için ayrı havuz var. Mini club’takinin üstü tamamen kapalıydı. Bunların dışında otel bahçesinin uç bir noktasında sadece yetişkinlerin kullanabildiği bir havuz daha var. Çocuklu ortamda olmak istemeyenler için tercih olabilir. Biz genelde ana havuzu kullandık. Havuz içinde eğlenceli etkinlikler yapıldı. Sabahları çok sakin olduğu için daha temiz oluyordu. Otel full olduğu için havuz başında yer kapmak için erken gidip havlu bırakmak gerekiyor.

Otelde yemekler tabi ki beklentiye göre değişir ama ödenen ücrete göre fena değildi. Biftek, pirzola falan bulunduğum süre içinde hiç çıkmadı. Mangalda et kuşbaşı, tavuk çeşitleri, ızgara levrek, çipura, çeşitli hindi yemekleri çıktı. Bir gün sushi verildi. Et köfte türleri ızgara ya da sulu yemek şeklinde sürekli vardı. Salata ve peynir çeşitleri çok iyiydi. Peyniri çok seven birisi olarak söylüyorum, hayatımda yediğim en güzel tulum peynirine denk geldim. Füme peynir de çok iyiydi. Tatlı olarak baklava türlerinin hepsi cevizliydi :) tatlılar genelde cheesecake tarzı idi. Trileçe, yaş pasta falan da vardı. Güzel bir armut tatlısı vardı, onu beğendim onun dışındakileri şekerle aram olmadığı için denemedim bile ama eşim cheesecake’lerin güzel olduğunu söyledi.

Snack olarak 16:00’ya kadar hamburger, sandviç ve pizza servisi ile gözleme veriliyor. Ayrıca burada pasta bölümü de var.

Yemek yenilen bölüm büyük sayılır, ayrıca ana bölüme bağlanan 3 dış bölüm de var. Ayrıca çocuklar için de çocuk restaurantı yapmışlar. Çocukları yemek yemeğe sevk etmek için güzel bir detay. Kara sinek sıkıntısından bahsedilmişti ama ben neredeyse hiç görmedim. Sivrisinek ise göl kenarında olmasına rağmen hiç yoktu. Bir iki defa akşam saatlerinde otel çevresinde ilaçlama yapıldığına denk geldim.

Geliyorum otelin en güzel kısmına. Animasyon gerçekten harikaydı. Eğer amaç bizde olduğu gibi çocuğun doyasıya eğlenmesiyse burası çok iyi bir yer. Mini club’ta gün içinde çok çeşitli etkinlikler vardı. Akşam mini disco ve gösteriler ise çok çok daha lüks oteller seviyesindeydi. Türkçe, ingilizce, almanca ve rusça sunum yapılıyor. Türkçe birçok otelde şikayet edildiği gibi kesinlikle arka planda bırakılmıyor. Animasyon her açıdan harikaydı. Sırf bu animasyon ekibi bile otele gitmeye değer.

Otelde diğer birçok “eş seviyede” otelde ücretli olan türk kahvesi, dondurma ve her türlü kokteyl ücretsiz. En çok dikkat edilen şeylerden birisi doğal olarak içki. Ben çok fazla içki tüketen birisi olmadığım için benim için sorun değildi ama servisler kutuda değildi. Bira efes fıçıydı. Kokteyller başarılı mı bilmiyorum çünkü o ürünleri tüketmiyorum. Asitli içecekler kutulu değil. Onları da hiç tüketmedim zaten. Şarap olarak yanlış görmediysem Altıntepe marka veriliyordu. Ucuz bir şarap diye biliyorum. Viski olarak JB ayrıca vodka, gin çeşitleri vardı. Rakı olarak da farklı çeşitler vardı. Lobideki filtre kahve ise çok çok iyiydi.

Otelin en beğenmediğim şeyi deniz oldu. Deniz otele yürüyerek 7-8 dakika mesafede. Göl kenarından keyifli bir yoldan gidiliyor. Ayrıca 15 dakikada bir servis ile 2 dakikada ulaşım sağlanıyor. Sadece bir gün gittik, deniz dalgalı ve yarı çakıl olmasının yanı sıra bir anda derinleşiyordu. Hiç sevmedim.

Otelin müşteri profili ise 2/5 rus, 1/5 alman, 1/5 türk, 1/5 diğer (fransız, hollandalı, belçikalı, ingiliz, polonyalı vs.)

Otel lüks mü? Değil. Hizmetler lüks mü? Değil. Alkol içeriği lüks oteller gibi mi? Değil. Ama üçü de benim için yeterliydi. Benim için en önemli kriter, çocuğum sıkılmadan vakit geçirip eğlendi mi, kesinlikle evet. Ben ödediğim ücretin karşılığını fazlasıyla aldığıma inanıyorum. Bu yüzden kesinlikle memnun kaldığımı söyleyebilirim. Sorular varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.
    Hocam kaç geceye ne kadar ödediniz şu anda baktığımda diğer otellere göre epey ucuz kalmış

• Beldibi veya Alanya bakarken bütçeyi biraz daha yükseltip ki yalnızca uçak bileti eklenmiş oldu konaklama fiyatları aynı, Limak Cyprus Deluxe'e rezervasyon yaptırdık. Coşku Bey ve ekibi ilgilendiler ve son dakika olmasına rağmen fena bir fiyata almadık. Gelince deneyimlerimi paylaşırım

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Şimdiden iyi tatiller dileriz.
    Tesis değerlendirmenizi bizler de bekliyoruz.
    Sevgiler.

• brutal55 kullanıcısına yanıt

5 gece 10800 tl ödedim.

• 25-29 Ağustos 4 gece 5 gün olmak üzere Antalya bölgesinden her şey dahil konseptli balayı için güzel bir otel arayışındayım. Kriterlerim; denize sıfır olacak, yemekleri güzel olacak ve havuzları güzel/büyük olacak. Yardımcı olmak isteyen olursa önerilere açığım. Bütçemiz maks 16 17 bin civarı

• swashbucker kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle sorum tarihleri iki üç hafta erteleyebilir misiniz? Aynı bütçeye Eylül ortası ve 3. Haftası kalacağınız otelinin seviyesi yükselebilir, su anda az bir zaman kaldığı ve en hareketli zaman olduğu icin çoğu otelde yer yok, olanlar da en pahalı oda fiyatları çıkıyor, bütçeniz iyi olsa da bu dönemde otel seviyesi biraz düşüyor bütçeye rağmen.
    Tarihi biraz erteleyebiliriz derseniz belirtin, bu tarihte
    Kalmak zorundaysa seturda the bay Beach Club isimli bir tesis çıkıyor, tam balayına uygun bir atmosferi var, yeme içme kalitesi hakkında bilgim yok, diversodan fikir alabilirsiniz. Bir de jollyde crystal presige elit çıkıyor bütçenize uygun, crystal otelleri arasında sanırım yeme içme kalitesi en iyi olan, denize sıfır arıyormuşsunuz, burası da çok uzak degil sanırım shuttlelarla sık servis var yürüseniz de bes dakikadan fazla sürecek gibi degil. ETS’de bütçeye uygun Balayına uygun ne yazık ki onerebilecegim bir yer bulamadım.
    The Bay Beach Club linki ekliyorum, göz atabilirsiniz

The Bay Beach Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 21 Ağustos 2022; 13:6:34 >

• Manavgat Seven seas hotel blue 4 gece konaklama izlenimlerim.

17-21 ağustos arası 4 gece konakladik. Odalar eski ama bakımlı. İki kişilik yatak ve cocuklar icin 2 katlı ranza yer almakta. Yeme içme genelde tavuk ağırlıklı. Kirmizi et genelde tek çeşit. 2 havuz var ama havuzlar kalabalık. Şezlong problemi var. Sabah ha lu atmaniz gerek. Deniz bazı kısımlar kayalık. Öğleden sonra dalgalı. Arap yok denecek kadar az. Genelde rus alman ağırlıklı. Snack restoranlarda menu yok açık büfe hep ayni seyler. Patates pizza salata meze vs. Var. Alkol kalitesi orta votka tekila da bilindik markalar yok.

Fiyat/performans puanım 10/6.5

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Detaylı anlatımınız için teşekkürler. Seçeneklerim arasında idi, olumsuz yorumlar nedeni ile farklı alternatiflere yönelmiştim ama yorumunuzdan sonra 31 ağustos itibari ile 3 gece için rezervasyon yaptım. Kuşadası'nda konakladıktan sonra buraya geçeceğim, otopark sorunu var mı acaba otelde?

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.