bari ben söyleyim. ilk defa axess e başvuranlara biraz chip para veriyor. 2/3 ay önce axess aldım internet alışverişlerine yüzde 10 veriyordu. gibden ödeme yaptım 1000 liraya 35,99 verdi. anlamadım ama hiç yoktan iyidir. |
2022 Ocak MTV Fırsatları (11. sayfa)
-
-
konu fırsatı genel olarak ilk sayfada ilk mesajda belirtilir.
gerisi kişiye özel fırsatlardır.
-
mtv odemek icin sayfasina girdim ve internet vergi dairesinde 2 taksit degil tek taksit 2800 tl cikti her arabam icin.artik ocak-temmuz degil mi ?
-
banka kartı veya ön ödemeli kartla ödenme ihtimali yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
QR kod ile ödeme yapabilmek için bilgisayar şart mı?
Cep telefonundan başka alet yok.
Paraf sömestr gelmiş elektronik sektörü de var, edevlet üzerinden Paraf ile ödeyince sektör elektronik mi geçiyor
MTV 3800 TL olduğu için enparadan yararlanamıyorum, garantipay 3 taksit olarak gözüküyor en mantıklı şuan.
2800*2 olarak ödemeyeceksen eğer ÖDE butonuna bastıktan sonra 2800 / 2 olarak görürsün.
-
Bilgisayara gerek yok aslında QR ile ödemede ama pos cihazıyla ödemeyi kim alıyor ki?
-
evet o gun ode butonuna tiklarinca ortaya cikti odeme secenegi.
-
Esnaftan rica ettim.
Önce "İnternet kafeye git" dedi.
Ben de "Altı üstü 5 dakikalık birşey yapacağım boşuna 70 kron ödemek istemiyorum" deyince ikna oldu. Hallettim...
sadece devlet bankalarının banka kartları ile ödeme yapılabiliyor diye biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X