< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2022 Ocak MTV Fırsatları (12. sayfa)
-
-
Qr ile 5 taksit hallettik..
Fena diil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende merak ediyorum, 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günlük faiz işler 1.6 faiz oranıdan. En az 1 tl olur.
-
Ödemeyenler için bilgi olsun. Bugün ödedim 1 lira ceza yansımış. Ama yeni başlayan Parafın e ticaret kampanyasına saydı.
-
Nereden ödediniz acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E devletten girerek ödedim.
-
2022 temmuz MTV konusu açılmadı sanırım. Buradan mı devam edicez?
-
Ziraat bankası PTTAVM'den ödenene MTV yi ayın sektörü ulaşıma dahil edip 4 taksit ve %5 puan veriyormuş. Maksimum 40 TL. Bu şekilde ödeme yapmak isteyen araçlarım gerçek kişi vergi ceza sekmesinden pttavm ye giriş yapabilirler.
-
Konu açmaya gerek yok, zira taksitten başka bişey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödendi zannetmiştim, mayıs ayında muayene randevuya gitmeden borç çıkınca anlayabildim. 48 TL faizle ödedim...
Ziraat bankkart ile ayın sektörü ulaşım 40 lira kazanmak için şu adımları izleyerek öderseniz anında 40 TL kazanıyorsunuz. Kartın konusunda paylaşan arkadaşın mesajını aynen paylaşıyorum. Ben de bu adımlarla ödedim ve sorunsuz kampanya katılımım sağlandı.
Ayrıca ödeme sonrası 4 taksit faizsiz yapılabiliyor.
"eDevlet arama motoruna Araç yazın.
Araçlarım(Gerçek Kişi)’yi seçin.
Açılan menüde aracınızı seçin.
Tekrar bir menü gelecek. Oradan vergi kısmına girin. Sizi ptt ödeme ekranına yönlendirecek."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 6 Temmuz 2022; 16:45:52 > -
01 Temmuz – 01 Ağustos 2022 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme işlemlerinize 3 taksit. GİB.GOV.TR’den World Pay QR ile ödemelerde 4 taksit
-
Nezaman geldi bu tipini şey ettiğimin vergisi
Sigorta muayne off offf
mtv miktarına göre değişiyor bende 40 değil 28 geldi mesela puan. %5 yani puan
-
Hatırlatma iyi oldu. Unutmussum.
-
bankkart uygulamasına girenler onu girip algılar diye düşünerek o detaya girmemiştim, doğru bir ekleme olmuş. teşekkürler
-
ziraatin puanları nerede kullanılabiliyor?
-
world ile 4 taksitle şimdilik defettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X