Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.763
Cevap
189
Favori
389.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu yine mahvolmuş...satıcı burak reklamını git kendi para verdiğin konularda yap bi kez yazdın tamam komple forumu kendi mağazana çevirdin bi lg nin 5 yıllık garantisi kalmıştı yazmadığın oda tamam...
  • Burak beyden önsiparişle 55s95b aldım 2 hafta içinde stoklara gireceğini söyledi ilgili bir arkadaş
  • @Burak_Keskin06 Burak beyden güvenilir şekilde Samsung 65" S95B modelini satın aldım. Gerek karar süreci gerek işlem süresince gereken yardımı ve bilgilendirmeyi güzel bir şekilde yaptı. Güzel alışveriş için teşekkürler.

• Ben de uzun araştırmalar sonucunda QD-Oled teknolojisinden etkilenerek 65” S95B ön siparişimi Burak beyden oluşturdum.

Hem İng kredi desteği hem de ürün hakkındaki yardımları için Burak beye teşekkür ederim.
  • Bende Burak Keskin beyden 65S95B modelini ön sipariş verdim. İlgi ve alaka için kendisine teşekkür ediyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum...
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı bilgi servis biliyor benim net bilgim yok,
    İyi forumlar.
  • Sengoku Iori kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun, SAMSUNG 65S95B modeliniz.
  • ugguurr07 U kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun, SAMSUNG 65S95B modeliniz, İNG kredi ile 24 ay Allah ödeme kolaylığı versin sizede.
  • merkan27 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun, SAMSUNG 65S95B modeliniz hafta içinde ürün gelmiş olur çıkışı yapılır bilginiz olsun.
  • Samsung yeni Oled tv'lerinde fiyat politikası adeta rakiplerine nazire edercesine cazip olmuş.

• Aslında Burak Beye onu söyledim yıkarlar senin mağazayı diyecektim yakarlar demişim

rakibi 70000 iken 43000 inanılmaz cazip
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Bizim şirketimizim için fark etmiyor,
    LG,SONY,SAMSUNG 3 markada mağazalarımız olduğu için kim hangi marka hangi model isterse yardımcı olurum
    Evet şuanki fiyatları gerçekten çok iyi fiyat herhangi bir artış olmazsa güzel satar talep çok fazla
    Saygılarımla,
    İyi forumlar.
  • Dolby vision inadından vazgeçse yok satar Samsung
  • S95B panel alan arkadaşlar lütfen uydu TÜRKSAT kısmında TKGS arama varmı. 

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Burak Bey merhaba

55q70b icin fiyat alabilir miyim?
  • Akelei kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden yazarsanız fiyat bilgisi vereyim size, konu OLED konusu olduğu için buradan cevap vermeyim size
  • joven kullanıcısına yanıt
    Hocam her boyutunu gönderim yapıyoruz sürekli herhangi bir sorun sıkıntı olmuyor,
    Gönderimlerimiz sigortalı kargo olduğu için herhangi bir şey olursada değişim oluyor.
  • git kendine konu açsana parasını verip ne yazalım sana daha konuyu mahvettiniz tüm tv forumu senin mesajlarınla doldu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.