Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
197
Favori
396.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizene senin taksit seçeneklerinden kargoyu nasıl gönderdiğinden şu durumla ilgilenecek kimse yokmu adam iki reklam diye tüm konulrı forumu kendine mağaza yaptı kimseninde sesi çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

+1. Burak Bey ile bir derdim yok ama burası S95B ile alakalı bilgi alışverişi için kuruldu. Satış yeri değil ki burası. Son sayfalarda neredeyse bütün mesajlar satışla ilgili.

• dostum git satışını reklamını başka yerde yap bu tv ile alakalı içerik yorum bilgi vs yazıyorsan yaz

sürekli fiyat soran arkadaşlar bu. konu tv satış konusumu yoksa ikinci el bölümümü özel mesaj diye bişey var kullanmakta zor değildir diye düşünüyorum

• Exheo kullanıcısına yanıt

hocam tüm konuları aynı hale getirdi para veriyor diye tüm forumu kendine mağaza yaptı kimsede bişe demiyor para olunca ama yeter artık insan gibi söylüyoruz yine yok

Hocam bu aralar yönetimde yavaşlık var. Benim 5 adet şikayet kaydım kapanmadı. Rehber ve yardımlaşma konumda alakasız boş beleş mesaj atanlar mevcut. Silinmiyor bu aralar.

Sizin konunuz içinde biliyorsun benim Ana konu lg oled birde rehber yardımlaşma konusu var. Burak hoca satışını vs neyse işini gücünü ana konu dan yapıyor. Bilgi,paylaşım, içerik, yardımlaşma için kendisinden rica etmiştim, rehber konumda yazmıyor.

Belki sizde samsung qd-oled ler için böyle bir konu açabilirsiniz yada tek çatı altında qd-oled,wrgb oled gibi konudan devam ederiz.

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden yazıyorum size
  • deepkurt kullanıcısına yanıt

hocam yukarda onlarca mesaj yazılmışken bu davranışınızdan ben ne anlam çıkarayım ? çokmu zor öm atmak burası satış konusu yada ikinci el bölümüde benimmi haberim yok acaba...arkadaşlar konu yeterince mahvoldu zaten lütfen fiyat vs mesajlarınızı konuya yazmayın artık...

yazdığın tüm konuları aynı hale getirdin burak bravo tebrik ediyorum

Allah sabır versin işin zor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Esasen benim yazmış olduğum mesaj,panelin kırılgan bir yapıya sahip olduğu ve bununla ilgili şikayetler olduğu tabi konu dağılmasın diye ben mesajımı sildim.

• Arkadaşlar merhaba. Biraz acil cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Şu an MediaMarkt'ın gece indirimi + 1500 TL ek indirimi sayesinde 37.459,00 TL bedel ile 65S95B alma arifesindeyim.

Ancak yine aynı sitede 37.949,00 TL'ye 75QN90B de geçebilirim.

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? 490 TL az verip 65" OLED mi, yoksa 490 TL fazla verip 75" QLED mi?

(İzleme mesafem 4 mt.)

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 14 Eylül 2022; 0:4:4 >
  • ydn06 kullanıcısına yanıt

1 hafta önce satışa çıkan bir tv için %25 indirim!

Çok iyi fiyat.

Ne karar verdiniz bilmiyorum ama ben olsam 75QN90B yi tercih ederdim. Boyut panelden daha önce gelir benim için.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Ozaman herkes Vestel 75" alsın boyut önemli ise. Bence doğru değil. Önemli olan panel kalitesinden taviz vermeden en büyük paneli almak. S95B yada herhangi bir oled dahi en iyi led tv yi bile perişan eder. Derinlik ve kontrastta ezer. Ben hiç düşünmeden 65S95B alırdım.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Arkadaş Vestel ile S95B arasında kaldım yazmamış, qn90B gibi iyi bir led tv ile qd oled arasında kalmış. Almayı düşündüğü iki tv aynı boyut olsa cevap tabiiki direk qd oled al derim ama boyutu daha yüksek kaliteli bir led tv yi almak bana göre daha mantıklıdır. 90B nin de s95B ye göre daha yüksek parlaklık, az yansıma, burn in riski olmaması gibi üstün olduğu bazı noktalar var. Önceki mesajımda demek istediğimi şimdi daha iyi anlatabilmişimdir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKA_33

Arkadaş Vestel ile S95B arasında kaldım yazmamış, qn90B gibi iyi bir led tv ile qd oled arasında kalmış. Almayı düşündüğü iki tv aynı boyut olsa cevap tabiiki direk qd oled al derim ama boyutu daha yüksek kaliteli bir led tv yi almak bana göre daha mantıklıdır. 90B nin de s95B ye göre daha yüksek parlaklık, az yansıma, burn in riski olmaması gibi üstün olduğu bazı noktalar var. Önceki mesajımda demek istediğimi şimdi daha iyi anlatabilmişimdir umarım.
    İşte size göre daha mantıklı çünkü muhtemelen siz Oled tv kullanmadınız ve nasıl bir fark olduğunu da bilmiyorsunuz.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Oled tv de kullandım. (LG CX) Babamlarda Samsung mini led tv de var. Oled in diğer panellere göre artıları olmakla birlikte kusursuz bir panel kesinlikle değil. Gündüz izleme deneyimi çok kötü, akşam film ve oyun için ideal. Bu konu ile ilgili son mesajımdır, konu dışına çıktım kusura bakmayın arkadaşlar.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Lg cx ile s95b arasında ciddi parlaklık farkı var. Neyse hocam siz led alın. Ben fikrimi söyledim. Herkesin kendi tercihi.

75"

• mağazalara teşhir'e geldi mi acaba televizyon?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.