Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: volnes Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.866
Cevap
197
Favori
395.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende simetri ve kablo hastalığı var.

En sonunda hareketli askı aparatıyla TV’yi duvara astım. Bir saate yakın teraziyle ortalamaya uğraştım sonunda başardım.

OCB kutusunu ünitenin arkasına astım. Giriş çıkışlar OCB’de o yüzden televizyonda sadece ara kablosu var. Onun içinde kablo kanalı alıp içinden geçirdim.

Hareketli olmasını yemek masasına doğru çevirme şansı olduğu için tercih etmiştim yoksa düz askı aparatım da vardı.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 14 Ocak 2025; 17:44:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görmez kullanıcısına yanıt

Hangi hareketli askı aparatını kullanıyorsunuz memnun musunuz. Ben düz askı aparatı kullandım ocb yi arkaya gizlemek iyi olurdu

• Görmez kullanıcısına yanıt
    Bu eğrilik bu şekilde astığınızda kaybolduysa ayakla sehpa üstüne konulunca mı sorun oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The mSv T kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış anlaşılma var. Benim panelde eğiklik yoktu.

Panelin ayağa bağlantı kısmında vidaları diş atlatıp takmışlar. Haliyle panel ayak kısmı düzgün sabitlenmediği için eğik duruyordu.

S95C’de daha kalın panel kullanılmış çok fazla eğiklik sıkıntısı yok.

• MentosKola M kullanıcısına yanıt

Esasında OCB kutusunu televizyonun arkasına asacaktım fakat ısı yükseleceği ve panele zarar verme korkusuyla ünitenin arkasına astık. Daha temiz bir görüntü oldu. Zaten çok fazla portla işim yok en son fiber optik hdmi kablosunu taktım bitti. Amazon’da gümrüğe takılıyor sanırım artık Türkiye’ye gönderilemiyor.

amzn.eu
    BONTEC 23-70 inç LED LCD Düz ve Kavisli TV'ler için TV Duvar Askı Aparatı, Eğilebilir Çift Kollu Tam Hareketli TV Askı Aparatı 45 kg'a kadar taşır, HDMI Kablosu, Su Seviyesi, Maks. VESA 400 x 400 mm
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08H5JP1Q4?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SFHG35JACB92QQPJCCCH&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SFHG35JACB92QQPJCCCH&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SFHG35JACB92QQPJCCCH&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

• 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.