Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.866
Cevap
197
Favori
396.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, 2025 modellerde mat ekranı yaygınlaştırmayı planlıyormuş:

https://verify.ul.com/verifications/732

S95 ve QN9x için sertifika almışlar. S90 için alınmamış.

S95E için umarım parlak seçeneği olur. Fakat mat modellerin artacak olması, bu ihtimali azaltıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu logo parlaklığı ayarı düşükte mi olmalı yüksekte mi? Biraz kafam karıştı burdaki “yüksek”parlaklığı yüksek oranda kısmayı mı ifade ediyor yoksa logoyu parlak göstermeyi mi 😂

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 31 Aralık 2024; 17:27:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Kovsunlar şu Samsung Ceo'sunu yaw SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• Herkese merhaba. 65 inch qnx1d modelini samsungun sitesinden satın aldım. ( qn85d ile standı dışında neredeyse aynı). Kurulum için geldiklerinde dikkat etmem gereken problemi var mı cihazın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Bir gün herkes matte ekranlı oled kullanacak 😁

• saitates kullanıcısına yanıt

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Youtube'da sabit logolu arkası siyah fonlu bir iki videoda test ettim. Yüksek yapınca parlaklık düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Görmez

Youtube'da sabit logolu arkası siyah fonlu bir iki videoda test ettim. Yüksek yapınca parlaklık düştü.

Evet öyleymiş hocam oradaki yüksek ifadesinin anlamı daha agresif logo karartma anlamındaymış. Redditte de benle aynı ikilemde kalmış insanların postlarını okuduğumda anladım yüksek ayarının daha fazla karartmayi ifade ettiğini.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Cüneyt Ağabeyime aynen katılıyorum. SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Yanılmıyorsam daha önce konuşulmuştu. Ben de test yaptım, sonucu görünce yüksek yaptım.

Ayrıca sadece bir kere piksel yenileme yapmak gerekiyormuş, onu da yaptım.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

LG nin ceo sunu koysan başa samsunga bu zararı vermezdi . Güzelim paneli perişan ettiler.

• Merhaba. OLED tv ile ekran koruyucu kullanan var mı? 65 inç s95b kullanıcısıyım. bebeğimiz var ve ekrana birşeyler fırlatıp kırma potansiyeline sahip. ekrana takılıp arkadan iplerle sabitlenen ekran koruyuculardan alsam kasası dayanır mı ? Malum çok ince bir ekranı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Görmez

Yanılmıyorsam daha önce konuşulmuştu. Ben de test yaptım, sonucu görünce yüksek yaptım.

Ayrıca sadece bir kere piksel yenileme yapmak gerekiyormuş, onu da yaptım.

İlk kurulumdan sonra mı birkere manuel piksel yenileme yapmak gerekiyomuş hocam? Yani panel tertemiz daha gerek var mı?

• Banding test yapıp ardından piksel yenileme yapmıştım. Bu konu da daha önce konuşulmuştu.

@SAVIAR Savaş Hocam konuya daha hakim.

• 007tr 0 kullanıcısına yanıt

Ben benim tv için böyle bir şey çizmiştim. Tv'nin üzerine değilde duvara asılabilecek bir pleksi yapılabilir. Ama biraz maliyetli olacaktır. Bende henüz yaptırmadım ama en kısa sürede yaptıracağım.

Görmez hocam yönlendirmiş sağ olsun, eğer panel sorunsuz geldiyse gerek yok, ancak genelde kutudan çıktığında bu durumda olmadığı için panik yapmadan önce bir kez refresh mutlaka tavsiye ediyoruz. SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Görmez hocam yönlendirmiş sağ olsun, eğer panel sorunsuz geldiyse gerek yok, ancak genelde kutudan çıktığında bu durumda olmadığı için panik yapmadan önce bir kez refresh mutlaka tavsiye ediyoruz.  

Banding veya herhangibir homojenitede bozukluk gri testlerinde görmedim hocam. Ozaman yapmayım en iyisi. Teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar bugün ben de küçük bir parmak izini nazikçe bastırmadan fiber bezle temizlerken kaplamanın renginde değişiklik olduğunu farkettim. Gün ışığında belli oluyor hafif. Servis kaydı açtırdım panelde çok ufak da yamukluk vardı. Paneldeki yamukluk 3mm yi bulmayabilir. Lakin bu renk atması kısmında servisin tutumu nasıl oluyor? 1 hafta önce kurulum yapıldı. Bukadar hatalı bir kaplama ilk defa görüyorum. Televizyon 65s90d.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 4 Ocak 2025; 22:53:3 >

• Herkese merhaba. Google tv uygulamasını (film satın alıp izlediğimiz) yüklemenin bir yolu yok mu? 3 kuruşluk mi boxta olan uygulama tvde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noldor86 -- 5 Ocak 2025; 0:20:48 >
  • arkadaşlar 65inchlere pc bağlayıp kullanan varmı monitör niyetim vardı ama hem fiyat özellik dengesi hemde boyut durumundan belki tv alırım kullanacağım mesafeyi max 1.5mt yapabiliyorum evde 55 75 tv ler var 55de sıkıntı yok ama 75 e sürekli kafayı çevirmek zorunda kalıyorum 65de acaba 55 gibi kurtarırmı?

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.