< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (388. sayfa)
-
-
Bekleye bekleye ömürde geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: WindWild
Konuyu açıp son mesajları okuyunca kendimi old, retro falan hissettim.. Ben emektar sony 75xh9505 ve 3080 ti’ den devam :)) Oled almak istiyorum ama bir-iki sene tv’lerin biraz daha gelişmesini bekleyeceğim.
Daha iyisi olsun gelişmiş olsun ömürlük olsun diye beklerken bir bakmışız yaş 60 oldmuş.
O yaşa geldikten sonra oled alsam neye yarar gözde gitmiş olacak heyecanda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam benim tv’nin benim için avantajı upscaling işinde çok başarılı olması. Yaşadığım yerde internet 8 mbit, bu yüzden bir şeyler izlerken max aldığım çözünürlük 1080p, çoğu zaman o bile yok 720p... Haliyle normal kullanımda aslında çok bir şey kaçırmıyorum şimdilik. Hatta belki de özellikle 720p çözünürlükte upscaling kalitesinden dolayı oled’lerden daha kaliteli görüntü sunuyor olabilir bilemiyorum.. Ha tabi oyun konusunda çağ atlatır ama işte her açıdan bakınca bir-iki sene daha beklemek mevcut tv’m ile çok üzmez beni aslen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mevcut kullandığınız tv yabana atılacak Tv değil 🙂quote:
Orijinalden alıntı: WindWild
Hocam benim tv’nin benim için avantajı upscaling işinde çok başarılı olması. Yaşadığım yerde internet 8 mbit, bu yüzden bir şeyler izlerken max aldığım çözünürlük 1080p, çoğu zaman o bile yok 720p... Haliyle normal kullanımda aslında çok bir şey kaçırmıyorum şimdilik. Hatta belki de özellikle 720p çözünürlükte upscaling kalitesinden dolayı oled’lerden daha kaliteli görüntü sunuyor olabilir bilemiyorum.. Ha tabi oyun konusunda çağ atlatır ama işte her açıdan bakınca bir-iki sene daha beklemek mevcut tv’m ile çok üzmez beni aslen.
Zamanın güzel başarılı Tv’sidir.
Yeni Tv ayıracak bütçe mevcutsa daha iyisi için Oled mantıklı olur.
Çook daha iyi görüntü istiyorum merakınız yoksa Sony sizi yarı yolda bırakmaz 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bendede xf9005 ve s90c var. 4k da ikiside kalite farki anlamazsiniz ama uydu yayinlari ve dusuk cozunurlukte goruntu işleme konusunda sony nin ustunlugu tartisilmaz. Siyah konusunda zaten konusmaya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 15 Aralık 2024; 0:4:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam ben 77 inch oled bakıyorum s90D ile s95D arasında çok fiyat farkı var, sizce buna değecek bir görüntü kalitesi farkı var mı?
-
Yalnız LG G5 gümbür gümbür geliyor. İnşallah Samsung QD-Oled TV'leriyle mat ekran fiyaskosundan sonra LG'ye cevap verebilir.
LG G5'te yansıma önleyici bir panel kullanılmış. Sızıntılarda mat değil, yansımaları çok iyi bertaraf ediyor.
-
forum.setcombg.comSamsung телевизори (инфо на първа страница) - Страница 86https://forum.setcombg.com/samsung-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8/63296-samsung-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-86.html#post1078519
Eksik alttaki liste sürekli düzenlenmesi lazım.
wikimovel.comMulti model glass display sizes - WikiMovelhttps://wikimovel.com/index.php/Multi_model_glass_display_sizes#
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 30 Aralık 2024; 14:27:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni senenin cihazları heyecan verici olur umarım. Üstteki listeye bakılırsa Samsung S90F serisinde bayaca WOLED panel kullanacak gibi duruyor.
Ayrıca neden E serisi atlanıp direk F serisine geçilmiş anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 16 Aralık 2024; 16:53:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acaba E harfi Kore'de uğursuz falan mı?
Rekabet iyidir. Samsung QD-OLED çıkardığından beri yıllardır sessiz olan LG parlaklık ve görüntü işlemede en iyisini yaptı.
Geriye sadece renk canlılığı kaldı. QD benzeri bir materyalle onu da halledebilir.
Ama 3 yıl öncesine bakarsak LG yıllardır W-OLED panelleri ısıtıp ısıtıp TV'leri yeniliyordu.
Tabi OLED kusursuz değil, illa ki zamanı geçecek. Mikro Led'ler ucuzlayana kadar 5/6 sene daha zaman var diye düşünüyorum.
-
Sanırım 2016 tada 17 de E serisi modeller çıkarmıştı diye hatırlıyorum. Vardır bir sebebi ve haberi bile yapılacak bir mevzu bu.
Rekabet her zaman bize yarar. Kusursuz ürün kimse sunamıyor ama en azından keyif kaçıracak sıkıntılarda çıkmasın istiyor insan.
Sony hariç 3 firma Oled sunuyor şuan. Samsung, LG ve Philips. Bakalım TCL ne zaman Oled satmaya başlayacak ülkemizde. 2 seneye kadar girer diye düşünüyorum.. Ne kadar çok alternatif olursa fiyat kırılması da o derece artar sanırım.
Diseqc sorunu gibi geldi
Tabloya bakacak olursak kazanan şimdiden belli oldu 4k 240hz ile S95F
-
Dostlar, Mayis'ta s90c aldim simdi yine bir adet daha s90c aldim, paracard kampanyasindan yararlanabilir miyim? "Her telefon numarası ile yalnızca 1 kez kayıt yapılabilir""ibare var. Bunun icin bir sinir var mi? Ilk urunu n11 (samsung magazasi) diger urunu online bir teknoloji magazadan aldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thom yorke -- 16 Aralık 2024; 19:10:34 >
Evet bir sınır var. Yakınınızın numara bilgisini verin
-
Ustat faturadaki ad soyad onemli degil di mi? Iadeyi alamama gibi bir sikinti olmaz umarim. Daha once benzer bir tecrubesi olan var midir?quote:
Orijinalden alıntı: pocemonmutluEvet bir sınır var. Yakınınızın numara bilgisini verin
Bende de aynı senaryo oldu.
İkinci 90c için kampanyadan yararlanabilmem için farklı numara vermek durumunda kaldım.
Çünkü sistemde ilk numara kayıtlı olduğu için kampanyaya dahil etmiyor
-
şuan TV alma zamanımı yoksa 2025'i bekleyip yeni modellerin gelmesini mi beklemeliyiz, fiyatların oturması açısından..
-
55 inch oled s90d mi yoksa c4 mü alınır ? 55 inchler anladığım kadarıyla qd-oled dedikleri teknoloji de değilmiş.
Hocam şuan alma zamanı yeni ürünler %30 daha yüksek gelir burada tercih size kalır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X