Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.748
Cevap
189
Favori
389.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu açıp son mesajları okuyunca kendimi old, retro falan hissettim.. Ben emektar sony 75xh9505 ve 3080 ti’ den devam :)) Oled almak istiyorum ama bir-iki sene tv’lerin biraz daha gelişmesini bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindWild

Konuyu açıp son mesajları okuyunca kendimi old, retro falan hissettim.. Ben emektar sony 75xh9505 ve 3080 ti’ den devam :)) Oled almak istiyorum ama bir-iki sene tv’lerin biraz daha gelişmesini bekleyeceğim.
    Bekleye bekleye ömürde geçiyor

Daha iyisi olsun gelişmiş olsun ömürlük olsun diye beklerken bir bakmışız yaş 60 oldmuş.

O yaşa geldikten sonra oled alsam neye yarar gözde gitmiş olacak heyecanda
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tv’nin benim için avantajı upscaling işinde çok başarılı olması. Yaşadığım yerde internet 8 mbit, bu yüzden bir şeyler izlerken max aldığım çözünürlük 1080p, çoğu zaman o bile yok 720p... Haliyle normal kullanımda aslında çok bir şey kaçırmıyorum şimdilik. Hatta belki de özellikle 720p çözünürlükte upscaling kalitesinden dolayı oled’lerden daha kaliteli görüntü sunuyor olabilir bilemiyorum.. Ha tabi oyun konusunda çağ atlatır ama işte her açıdan bakınca bir-iki sene daha beklemek mevcut tv’m ile çok üzmez beni aslen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindWild

Hocam benim tv’nin benim için avantajı upscaling işinde çok başarılı olması. Yaşadığım yerde internet 8 mbit, bu yüzden bir şeyler izlerken max aldığım çözünürlük 1080p, çoğu zaman o bile yok 720p... Haliyle normal kullanımda aslında çok bir şey kaçırmıyorum şimdilik. Hatta belki de özellikle 720p çözünürlükte upscaling kalitesinden dolayı oled’lerden daha kaliteli görüntü sunuyor olabilir bilemiyorum.. Ha tabi oyun konusunda çağ atlatır ama işte her açıdan bakınca bir-iki sene daha beklemek mevcut tv’m ile çok üzmez beni aslen.
    Mevcut kullandığınız tv yabana atılacak Tv değil 🙂
    Zamanın güzel başarılı Tv’sidir.

Yeni Tv ayıracak bütçe mevcutsa daha iyisi için Oled mantıklı olur.

Çook daha iyi görüntü istiyorum merakınız yoksa Sony sizi yarı yolda bırakmaz 🙂

• WindWild kullanıcısına yanıt

Bendede xf9005 ve s90c var. 4k da ikiside kalite farki anlamazsiniz ama uydu yayinlari ve dusuk cozunurlukte goruntu işleme konusunda sony nin ustunlugu tartisilmaz. Siyah konusunda zaten konusmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 15 Aralık 2024; 0:4:49 >
  • selam ben 77 inch oled bakıyorum s90D ile s95D arasında çok fiyat farkı var, sizce buna değecek bir görüntü kalitesi farkı var mı?

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Yalnız LG G5 gümbür gümbür geliyor. İnşallah Samsung QD-Oled TV'leriyle mat ekran fiyaskosundan sonra LG'ye cevap verebilir.

LG G5'te yansıma önleyici bir panel kullanılmış. Sızıntılarda mat değil, yansımaları çok iyi bertaraf ediyor.

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.