Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.748
Cevap
189
Favori
389.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Desene mat panel orda da tutmadı SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Cyrystal clear QD panel yapmışsın miss gibi, kimin gazına geldin be Samsung SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Seneyede mat devam ederlerse İntelin Ceosu gibi alın bunuda görevden yaw SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 12 Aralık 2024; 21:26:41 >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle :)

Mat işini gören kişi için gayet güzel ama S95D parlak panel olsaydı S95DM adında Mat panel ile gelseydi hadi bakalım satış sayısını hepmiz görseydik.

Yanlız Almanya Mediamarkt te LG 65G45 İle Samsung 65S90D aynı fiyat, bizim burda arasında 50 bin tl fark var LG pahali.
  • Merhaba,

Geçen gün de yazmıştım, 65s90c aldığımı. Bugün getirdiler, ctesi de kurulum olacak inşallah. Kurulumda nelere dikkat etmek gerekir, hangi testleri yapmak/yaptırmak gerekir? Ne gibi durumlar oluşursa “kabul etmiyorum tutanak tutun” demeliyim? Extra neler istemeliyim ( kanal kurulumu, renk kalibrasyonu..vs ) Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler

Lg ülkemizde zamanında reklamını güzel yapmış.

Bizim ülkede durumlar farklı işlediği için bundan iyi yararlanıyorlar gibi sanki SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Lg demişken bu aralar hanım biraz sinirli, malum bulaşık makinesi hala kurulamıyor. İade et yamuksuz gelene kadar satın alalım diyor.

Hem bir kapak yüzünden geri dönüşüme parçalanmaya gidiyorlar yazık hemde Uleyn ben bankermiyim SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Hanımların komşuculuk egoları biraz farklı, bizimkide farklı işte SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Hanımı bir komşumuz havamı atmış ne yapmış gıcık etmiş, altın vuruş yapacak avucunu ovuşturuyor SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Bulaşık makina ları kısa süre yıkamalarda kurutma yapmıyor Simens var bende 5 senelik cihaz bizde Sabit 1 saat 65 Derece de tam kurutma.
    Vestel var annemde 1 senelik 2 saate yakın yıkamadan kurutma yapmıyor.

LG 5 yıl panel Garantisi ve Çözünürlük ayarlamayı Sony gibi yaptığı için benim gözümde TR de en tepede. S90D ile arasına 30 bin tl farka değermi orası tartışılır ama ben razıyım :) LG bende baya yükseldi

Aman ben memnunum şu an 95c'den gaz verme SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Ha ileride eskiden olduğu gibi bir konudan üzerse beni yine Samsung, Lg'de alır deneyimlerim bu problem değil.

Marka takıntım yok kalite takıntım var.

Başka bir problemde şu, tekrar set yapmak isteyeceğiz olan yine bana olacak SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

65S95B kullanıyorum ben şuan :) S90C S95C S90D S95D bunlar kral model oledler benim lafım yok, zaten elimin altında tv neler yaptığını görüyorum.

Ama görüntü işleme biçimi Olarak LG bana çok güzel geldi G4 . Bu iş uzun sürecek ama LG alırsam birgün o zaman anlıcam :)

Lg reklamını güzel yapıyor diyorum işte bak senide aurasuna almış SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Bizim hoover da kısa sürede kurutma yapmıyorda bu aldığım makinenin iç haznesinde birşey gördüm.

Sağ ve solda 2 adet pervane gibi hava çıkışları gibi birşey var, bunlar ne acaba?

Merak ediyorsan makinenin bantlarını söküp senin için o kısımların resimlerini çekerim.

• Arkadaşlar TV için akım korumalı priz tavsiyeniz varmı 4 lu 5 li 6 li gibi olur . Viko alacaktım ama joule değeri önemliymiş en az 750-800 olmalı yazmışlar Google de ne kadar doğru

Teşekkürler hocam sizin dediğiniz gibi çıktı.

• ağır çekim A kullanıcısına yanıt

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• lordoftheLeGoLaS L kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Ölü piksel testi yaptırın tamamdır.

Panelin çerçevesini dikkatli kontrol edin.

Çok ince bir panel olduğu için yamuk çıkabiliyor.

0 düzeyde ise bu çok iyi zaten. Rahatsız edecek bir yamukluk varsa bunu raporlattırın.

Tekrar ölçüme gelirler sonuca göre karar çıkar. Tv bir kurulsun sorunsuz çıksın yeter  

Çok teşekkür ediyorum hocam, saygılar

• G5 muhtemelen 165 Hz panelle gelecek. İyice oyuncu odaklı olmaya başladı TV ler.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Oled tv olarak zaten hiç birşey yapmasa gamer olarak yetiyor bile yapısı gerekği :)

G5 merakla bekliyorum

Gelecek modellerde hertz savaşları olacak desene SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

144 hz 165 hz olabilir ama işin en sağlamı yapması gereken 4k120hz dir, zaten birçok 144hz paneller 120hz nın OC yapılan hali, 165hz panellerde gerçek 144hz nın OC halimi yoksa :)

Oled tv deki 4K yüzlerce fps oyundaki başarıyı görünce birde 4080Süper girdi bana :)
    Zaten oyuncuya 120hz yeterde artar daha fazlası online kastırmak için.

4080 süper bende düşündüm bu sene almayı ama 5000 serileri çıkacak onlara bir bakalım.
    5000 serileri daha iyi seçenek sunarsa bir 5080 patlatırım ama gerek varmı tartışılır
    Belli olmaz bende 4080S güncellerim alalı 5 ay oldu daha :)
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.