Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.036
Cevap
201
Favori
405.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mutlu hocam SAMSUNG 65S95C ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • zukauskas Z kullanıcısına yanıt
    Hocam SAMSUNG 65S95C ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 11 Haziran 2024; 22:27:31 >
  • Guest-6676929F0 G kullanıcısına yanıt

Peki PS5 deki blackout sorununun çözümü var mı? Ekran arada 3 5 sn siyah oluyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleelab A kullanıcısına yanıt

Bu Sorun yeni üretilen partilerde Ocb kutusu revize edilerek düzeltilmiş.

4 gündür 95c kullanıyorum. Oyun modu açık 144hz Hdr ve Vrr aktif şekilde kullanıyorum, ekranda kararma kopma vs. sorunu yaşamadım.

Kritik sorun çözülmüş SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Burak bey.

İnanın 4 gündür ismim kadar mutluyum  

Bir ürünü içine sinerek keyifle kullanmak gerçekten huzur veriyormuş.

Bundan sonra hassasiyet gerektiren değerli cihazları alırken ilk adresim siz olacaksınız  

Şimdiden bir isteğim var. S95c orjinal duvar askı aparatı varmı elinizde yada temin edebilirmisiniz.

Modeli: WMN-B50EB

• aleelab A kullanıcısına yanıt

Ben PS5'i güvenli modda başlatıp HDCP ayarını 1.4'e düşürüp daha sonra ayarlardan kapatarak çözmüştüm. Gran Turismo 7 ile 4k, HDR. VRR. 120 fps alıyorum sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım sorunsuz sıkıntısız uzun süreli içinize sinerek kullanırsınız,
    Orijinal slim apt bahsediyorsunuz sanırım?
    Bizde apt satışı yok yetkili servislerden talep edebilirsiniz ellerinde yoksa bile sipariş verip getirebilir
    Her zaman elimden gelen destek sağlarım size hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 12 Haziran 2024; 7:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

Benim s90cde de ufak bir yerde böyle leke var. Islak bezle sildiğim için oluşmuştu. Su değince böyle mavi leke oluştuğunu ve %70lik izopropil alkolle silince eski haline geldiğini okumuştum ama denemedim henüz.

Dün samsung bayisine gittim.Bu leke için de danıştım elemana.Bana dediği; sleepy ile sil ; durula dedi sonrasında.Önümde de yaptı olede :) Hiç yatmadı aklıma da; direk oledi öldürür diye düşünüyorum.Var mı kullanan bu şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 12 Haziran 2024; 8:3:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E_81

Cihaz bakımından Hdmi testini çalıştırdım. Tv kabloda sorun olduğunu söylüyor halbuki paugge ultra sertifikalı kablo kullanıyorum. Tv çözünürlük ayarlarını değiştirmem gerektiğini söyledi mevcutta 720×480 60p olan çözünürlük değiştirdiğim halde 720×480 oldu ama bu 50 p oldu. Kabloda problem olması pek mümkün değil. Tv kapatıp açtım ekranda yine Hdmi kablosunun sorunlu olduğuna dair bir bildirim çıktı ama görüntüde herhangi bir sorun yok.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

Arkadaşlar geçenlerde yukarıda alıntı yaptığım mesajımla ilgili sıkıntım devam ediyor. Kabloyu değiştirdim Paugge fiber kablo aldım hala HDMI kablonuzu daha hızlı bir kablo ile değiştirin uyarısı alıyorum. PS5 de ne VRR aktif oluyor ne ALLM ne de çözünürlük 1080p üzerine çıkmıyor. Aşağıda ekran fotoğraflarını paylaşıyorum. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. HDMI sinyal genişletme bile aktif değil. Oyun modu ayarları aktif değil. TV yi sıfırlamayı düşündüm bu seferde Hue uygulamasını tekrar satınalmamı isteyeceğinden korkuyorum. Var mı bunun çözümü?

• Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Ben sildim bir sıkıntı olmadı. Çok güzel temizliyor.

• E_81 kullanıcısına yanıt
    Servis çağırıp tamir istemek hocam, ocb içinde parça değiştiriyorlar.

• saitates kullanıcısına yanıt

O zaman canlı destekten bi iletişime geçelim bakalım. Bu fotoğrafları da göndereyim.

Direk telefonla kayıt oluşturun bence, servis gelip bakıcak zaten.

Geçmiş olsun hocam, bana yazılım hatası gibi göründü sorun. Yerinizde olsam TV'yi tamamen sıfırlar tekrar denerim. Eğer yine çözülmezse servis desteği lazım olacak.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. İşte sıfırlama olayı benim için risk. Sıfırladıktan sonra Hue uygulamasını yüklediğimde tekrardan bir ödeme ekranı çıkarırsa karşıma canımı çok sıkar. En azından bir servis gelsin baksın eğer yazılımsal ise zaten yapacak bir şey yok mecbur sıfırlayıp gönderecekler ama donanımsal ise en azından sadece sorunlu parça değiştirilir. Yani öyle düşünüyorum.

Paugge fiber kablo 2 dakikalık testte bende de 90c ve 95c aynı uyarıyı veriyor.

Fiber kablodaki çipin bazı bilgilerini bence yanlış okuyor, bu yüzdende uyarı veriyor.

Servis geldiğinde servis menüsünden Full reset yapar miss gibi olur Tv, ama kabloyu tekrar test yaptığınızda uyarı çıkabilir.

Ps5 açıkken hdmi söküp tekrar takın, oyun konsolu diye otomatik tanıması lazım.

Uygulama mevzusu içinde bir yerde okumuştum. Tv'nin mac kodu üzerinden lisanslıyor, uygulamayı tekrar (satın aldığınız ülke ile aynı olması şartıyla) kurunca internete bağlandığı an uygulama lisanslanıyor.

Mail adresinize uygulamanın Lisans kodu gönderildiyse bu kodu girerek lisanslama yapılıyorsa daha kolay olur.

Ocb kutusu içindeki dikdörtken şeklindeki anakart revize edilmiş olan ile değişirse uygulama gider!.

Bunun içinde müşteri hizmetlerini arayıp ne yapılması gerektiği hakkında bilgi almanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 12 Haziran 2024; 12:41:59 >

• Paneldeki yapışkan naylonu bence çıkartın çok durmasın.

Bir süre sonra ısıdan dolayı yapışkan maddenin kimyası bozulur panele yapışıp kalırsa çıkartmak için kimyasal madde kullanmanız gerekebilir!.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Akşam eve vardığımda uzaktan bağlanıp kontrol edeceklermiş. Bu da yeni çıktı herhalde.

Dediğiniz gibi Ps5 açıkken HDMI kablosunu çıkarıp takayım bakalım ne olacak. Ama şöyle bir şey de var Ps5 AVR ye bağlı. AVR üzerinde görüntü TV ye gidiyor. AVR de 8K 60 Hz çözünürlüğe kadar destekliyor zaten onda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Deneyeyim bakayım.

Uygulama mevzusunda dediğiniz gibi eğer Tv nin MAC adresi üzerinden lisanslıyorsa iyi OCB değişmediği sürece problem yok. Yalnız mail adresime lisans kodu vs. gelmedi bana olmadı onu da Philips Hue müşteri hizmetleri ile görüşeyim.

İşte onu da söküp sökmemekte ikilimdeyim. Tv yi diğer duvara asma planım var arkadan gelen ışıktan dolayı. İşte naylonsuz taşırken yine ekranda leke falan kalırsa o da sinir bozucu olacak. Gün içinde evde kimse olmadığı için sadece akşamları açılıyor. Onda da bir iki film veya dizi izleyip kapatıyoruz. Müzik kanallarını açtığım zamanda resmi kapat diyorum. Yani tv gün içinde 3-4 saat açık çok sorun yaratır mı bilmiyorum.

Edit: Tv'yi alalı 4-5 ay oldu toplam 300 saat ekran açık kalmış dediğim gibi günlük 3,5 - 4 saate denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 12 Haziran 2024; 13:22:36 >

Rica ederim.

Uzaktan bağlanma olayı yıllardır Samsungta var, basit sorunları çözmek için güzel çözüm.

Ps5'i Avr üzerinden geçirmeyin, Tv Ps5'i Oyun konsolu olarak tanıması ve Hdmi sinyal ayarlarını Tv kendi yapmalı.

Siz bu yüzden sorun yaşıyorsunuz.

Samsung Hdmi gişişleri üzerinde çok kapsamlı müdahale ediyor, bazen problemler yaşamamız bundan kaynaklanıyor.

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.