Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.034
Cevap
201
Favori
404.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim Samsung 65S90D Oled tv bugün kurulumu yapılacak. Tv yi Ps5 pro ve Xbox Series X ile birlikte kullanacağım. Önereceğiniz herhangi bir ayar vs var mıdır ? Birde tv kurulduktan sonra servis gitmeden ölü piksel testi ve logo yanığı testleri yapacağım. Bunların dışında dikkat etmem gereken başka bir durum varmı ? Teşekkürler.

• KonsolMania kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun panel çok ince olduğu için yamuk çıkabilir veya kurulum sırasında yamulabiliyor buna dikkat edin bence. Ayakla kullanacaksanız ayakların gövdeye tam oturtulması önemli. Kurulum sonrası yan taraftan panele bakarsanız yamulma veya eğiklik gibi vs sıkıntı olup olmadığını görürsünüz zaten. Sıfır üründe logo yanığı göremezsiniz diye düşünüyorum. Ölü pixel testini servisle birlikte yapabilirsiniz servis kumandası menüsünde kendi detaylı testleri mevcut. Ayrıca yine servis menüsünde cihazın çalışma saatlerini görebiliyorlar buna da bakmalarında fayda var. Son olarak ekran çok hassas olduğu için jelatin söküldükten sonra ekrana dokunulmaması gerekiyor diye düşünüyorum iz bırakıyor ve temizliği oldukça zor. (Ben saf su ve mikrofiber bez ile temizliyorum kimyasal ürün kullanmamanızı öneririm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birol5353 -- 17 Şubat 2025; 12:21:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birol5353 B kullanıcısına yanıt

Hocam tv de hiçbir sıkıntı yok. Herşeyi kontrol ettim. Teşekkürler.

Güzel günlerde kullanın hocam. Bende de aynı model var bir kere değişim yapıldı o yüzden biraz stresli geçti süreç ama marka arkasında durdu ürünün.

Hocam evet giriyor
    Hocam güzel günlerde kullanın.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Burak bey

Çok sağolun hocam. Tv ye bayıldım. PS5 pro da ve Xbox series X de inanılmaz ötesi bir performans sunuyor. Grafikler, renk paleti vs harika muazzam.  

Sağolun hocam. Sizde güle güle kullanın.

Hocam sorunsuz sıkıntısız uzun süreli kullanırsınız inşallah
    İyi forumlar.

İnşallah hocam. İyi forumlar.

• ogcodyoutube
    Hey everyone. Sorry I haven't been around. I had the flu. And still recovering. Thank you all for the tremendous support. You guys are the best. This video I'm just talking about what tvs I'm excited and considering buying this year.Things I have some concerns about, and things that I hope to see improved. Sometimes these tvs are so good that it's the small changes that can have a big impact. Please like and subscribe. It woukd mean the world to me. See you on the next one!
    https://www.youtube.com/watch?v=sjBdS_7pgWc
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.