Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Birol5353 , Birol5353 , saitates Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.005
Cevap
200
Favori
403.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman 55inc 90d lerin hepsi woled panel oluyor .C modelinde gen 1 gen 2 problemi var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba servis raporu daha yeni ulaştı, bu rapor sizce yeterli olur mu thh için ve daha önce başvuru yapan varsa nasıl yazmak gerekir ne yapmak daha doğru olur yönlendirebilirse çok memnun olurum,
    Tv yi teknosadan aldım, ortalama 1.5 ay arayla 2 kere samsung servisi tarafından değişti 2. Değişimde s90c yerine stok olmadığı için s90d verildi, 2 kere değişim yapıldığı için karşı taraf olarak teknosayı mı yazmak gerekir yoksa samsung u mu
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturul -- 12 Şubat 2025; 10:52:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gün PS5 Pro aldım, bizim QD-OLED'ler ile dehşet HDR hissiyatı ve canlılık var. Ben daha önce PC'yi bağlayıp kullanıyordum da

HDR açık olduğu halde bu kadar vurgulu olmuyordu. Özellikle HDR'da görsel orgazm yaşatıyor, oyunlarda sağa sola bakmaktan oynayamıyorum SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Nasıl yaptılarsa ayarını güzel tutturmuşlar konsolda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birol5353

Bugün merkezden aradılar mevcut 65s90d model stoklarda olduğu için bir üst model talebim kabul edilmemiş ancak mevcut ürünün sıfır kapalı kutu halini göndermişler.

Alıntıları Göster
    Yeni TV bugün kuruldu merkezden sıfır kapalı kutu ürün göndermişler şimdilik bir sorun yok marka da çok ilgili sağolsunlar ürünün arkasında durdular.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.