Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.034
Cevap
200
Favori
404.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ihtimal manuel pixel refresh ile düzelme şansı var hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti dolmadıysa hemen servise başvurun. Oled tvlerde bu sorun var, oyun çok dikkatli oynanmalı, uzun süre ekranda aynı görüntü verilmemeli.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Tandem oled teknolojisi ile ekranda olası izlere bir çözüm getirme iddiası var. Bu sene tandem oled ilk İPad Pro serisinde kullanılıyor.

• E_81 kullanıcısına yanıt

Valla geldiğim konuyu biliyorum hocam merak etme.

S95C kullanıyorum. D-Smart fix kullanan ve Samsung Oled’lerde sıkıntı yaşayan var mı onu merak etmek istemiştim.

yorumlarda genelde herkes memnun. Samsung oledlerle uyumluluk problemi var mı onu göremedim.

• joven kullanıcısına yanıt

Maliyeti çok yüksek hocam. Belki Moled alternatifi olabilir, ama bu boyutlara gelmesi biraz daha zaman alacaktır.

• Bugün benim oğlan su tabancasıyla oynarken ekrana su sıçradı, hemen yumuşak bir gözlük bezi vardı sildim bastırmadan.
    Ama ne yaptıysam da düzeltemedim. Sanırım yansıtma özelliği zarar gördü çünkü sildiğim ver Işıl Işıl yansıtma yapıyor.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Macintosh kullanıcısına yanıt

Kara delik gibi Masallah..

• Yüksek parlaklık Uzun kullanım senaryolarında panelde olası izlere bir çözüm getiriyorsa bir maliyeti olacaktır.Tabi bunu zamanla göreceğiz nedir nedeğildir.

• Samsung 55” S95D Türkiye de satılmıyor mu arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Bu ürün gelmedi satılmıyor.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam 55” LG G4 oled de gelmemiş TR ye. Bu yaptıkları hiç adil değil ama. Benım odam max 55” koymama müsade ediyor resmen bu boyuttaki en gelişmiş tv leri alamıyoruz ülkemize getirmedikleri için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen öyle bir durum var, sonuna kadar haklısınız söylediklerinizde katılıyorum size.

Hocam izopropil alkolle çok küçük bir alanda deneme yapın. Yüksek ihtimalle işe yarayacaktır, ancak ilk etapta sadece deneyin.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam yemiyor.😃 neyse yapacak bir şey yok. Acaba her yeri silsem aynı renk olur mu, bunu düşünüyorum şimdi.🤔

Ekrana sıçrayan suyu gözlük bezi ile sildiniz ve bu hale mi geldi? İnanılmaz☹️

Ben S95C'yi aldigimdan beri ekrani silmemistim kimse de ekrana dokunmadigi, bir sey sicratmadigi halde nokta seklinde mor lekeler vardi. Ben de cok kaliteli bir mikrofiber bez ve distile suyla nemlendirerek sildim panel tertemiz oldu ama lekeler cikmadi tabi. Aklima forumda albani'nin tv temizleme yontemi geldi. Lekenin ustune birkac kez hohlayip gozluk beziyle sildim butun o morumsu mavimsi lekeler cikti. Siz de boyle deneyin hafif bastirarak silin. Bu yontem ise yaramazsa sprey sisesine su koyup bir damla bulasik deterjani damlatip gozluk bezine puskurtup silin.

• Bende zamanında aldığım kaliteli Nano Mikrofiber bez ile S95C'yi hiç sıvı vs. kullanmadan kazaren oluşan parmak izlerini sildim, gram leke iz oluşmadı.

Dünde yine kazaren dışarı çıkarken motorda yanmayayım diye koluma sürdüğüm yoğun güneş kremini Soundbar üzerinde bir tozu parmağımla alayım derken kolumun yarısı ekrana sürttü ve ben şok panel yağ içinde SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Hemen Nano Mikrofiber bez ile yavaşça üzerinden 4-6 kere geçtim, yine tertemiz gram leke kalmadı.

Bimdeki şoktaki vs. tüylü mikrofiber bezler böyle değil temizlemiyor olan kiride yayıyor.

Henüz S95C'de kuru mikrofiber bezle temizlenmeyecek durumda bir kir leke olmadı.

Daha önceki Tv'lerimi sıvı ile her zaman 2 mikrofiber bez kullanarak temizlediğim için hiç mavi leke vs. olmamıştı, eğer ilerde bu Tv'de olursa aynı işlemi uygularım sizde öyle yapın SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)LorDameronyoutube
    Buenos días, buenas tardes y buenas noches! En este video, aprenderemos a limpiar correctamente la pantalla de un televisor QD-Oled. La mejor manera de evitar problemas y evitaros disgustos, si es que poseéis uno. Un Saludo!!! #qdoled #samsungoled #sony ---------------------------------------------------------------------- Enlaces de interés: 👇Telegram para suscriptores👇 👉 https://t.me/LorDameronChat 👈 Chat de Telegram para suscriptores, donde se tendrán en cuenta vuestras sugerencias, para próximos videos o directos del canal. 👇Enlace Ivoox 👇 https://go.ivoox.com/rf/125604374
    https://www.youtube.com/watch?v=yMw6BwCjAIQ&list=PLCdqxh6Nuvu5ij5_1APbTyw_GQlRF0TQT&index=4

• saitates kullanıcısına yanıt

Burada başka bir durum var.

Sürekli leke olan yer ovalanmış olabilir, bulaşık deterjanı veya yağ sökücü gibi bir kimyasal kullanılmış olabilir bilemiyorum.

Bu kadar kolay çıkabilen bir katman olsaydı önceki 2x90C panelinde oluşan parmak izleri ve şimdiki 95C'deki panelimde bu durumu kesin yaşardım.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Samsung’un bu tv’yi satarken yanında nasıl silinir diye bir kitapçık vermesi ayrıca yukarda yazdığın özel malzemelerden 1 set hediye etmesi lazım:) 😄

• 😂

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.