Bence garanti devam ediyorsa servis çağırın güzel bir dille silerken parlama olduğunu söyleyin. Sanırım 2023 sonrası televizyonlarda farklı bir panele geçmişler. Bende daha önce 2020 serisi Qled televizyon vardı. Parmak izi kalan yerler ne yaptıysam düzelmiyordu. S95C'de mikrofiber bezle hohlayınca leke kalmıyor. Tabi sizin durumda olsa ve su tabancasından su gelse aynı durum olur mu bilmiyorum. Servisi çağırdıktan sonra eğer çözülmezse kaplamayı komple silerseniz sorun olmaz mı acaba? Anladığım kadarıyla sizin odanızda yansıma yapan pek bir şey yok. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (334. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Birde Lg’de Hulk filmide güzel izlenir hani 😜
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
😀Hulk’lar karışabilir ama:) Bazen herkes yeşil olabiliyor 😜
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugun 55qn90d tv aldim . Yarin kurmaya gelicekler bu tvden kullanan varmi ? 2024 urunu ve farkli bir panel kullanilmis sanirsam ozellikle dikkat etmem gereken birsey varmi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar merhaba,
Yakinlarda, onceden aldigim 65s95c'i kuracagim. En son guncellemeleri yapmali miyim, ilk hali daha mi iyiydi?(qsoundbar'da var) ayrica, philips hue grafient alayim diyorum, bunun icin lokasyon us mi olmali? Kullanilan app, tv'i yavaslatiyor mu? Ayrica app'e tek seferlik mi ucret oduyoruz?
Aklinizda olan, yapmam gerekenleri vs'de yazarsaniz ckk iyi olur. Bayadir aktif degilim, tam takip edemedim. Umarim yeni nesil ocb vardir, ps5'te sorun olmaz
Son güncellemeyi yapmanızı öneririm, özellikle soundbar'a aktarılan seslerde gecikme, kopma gibi sorunlar giderildi. Aynı TV'yi Q990C ile kullanıyorum.
Ayarlardan Logo karartma'yı yüksek olarak ayarlayın, bir de piksel kaydırma ayarını açın. Ekran yanma riskine karşı koruyucu ayalar. TV yayınları seyredecekseniz panel parlaklığını %50'den fazla artırmayın.
TV'yi genelde Standart modda kullanıyorum, film seyrederken filmmaker moduna alıyorum.
-
Samsung 77s90c 97 bine nasil fiyat 7 bin tl de sanirim parakart var
Bence iyi fiyat nerede?
Aralık ve Ocakta 91 gördüm, bence iyi fiyat
-
Hue Sync App için Amerika çok kasıyor İngiltere’yi öneririm. Mutlaka bütün güncellemeleri yapın eski sürümde seste sıkıntı vardı.
Q990D mi aldınız?
Hocam burası Oled Tv konusu.
Qled için çok yardım alamazsınız.
HOSGELDIN10 kodu ile samsung shop uygulamasinda indirim var Tv arayanlarin bilgisine..
Samsung 77s90c 97 bin liraya 65s90c 68800 e iniyor.Birine 7 bin oburune 4 bin tl paracard kampanyasi da var yaninda sanirim..
d serisinin fiyatlari cok pahalidan cikmis. 77s90d sanirim 180 binlerde
Q800c. Apartmandayim, 990 cok kuvvetli. 800'de bile 30 seviyesinin ustune cikamiyorum:)
Yari yariya fark varmis. 90c alirdim herhalde suan tv'm olmasa. Insanin ekrani buyutesi geliyor :)
Ben biraz deneyimledim o konuyu. Q990C ve Q990D modelinde arka hoparlörler olduğundan özellikle Atmos filmlerde farkı hissediliyor.
Onun dışında Q990 serileri apartman dairelerine çok fazla geliyor.
-
Evet oyle bir fark var. Bakalim biraz boyle ilerleyelim. 5-6 sene sonra 77'e gecersem, 990 alinir artik :)
Seste olay yüksek db değildir.Seslerde yüksek db çıkmadan ulaşılacak bir ses dinletisidir.Çoğu kullanıcınında hatası burada başlıyor.
-
Evet dediğiniz gibi db yüksek olması en iyisi anlamına gelmez.
Ama denediğim için söylüyorum, Samsung Q800 ve Q990 serisi sounbarlar gayet dengeli ve kaliteli bir ses veriyor.
Kendimde Q990C soundbar var. AVR sistem toplamaya gerek bırakmayacak berraklıkta. Kablosuz Atmos, Q-Senfoni ve Air Play desteğiyle benim her işimi görüyor.
Q990 serisi soundbar alıp da memnun kalmayan kimseye denk gelmedim.
-
Tv lerde akilli kalibrasyon yapan varmi? Daha iyi goruntu elde eden varmi yapip da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar S95C de daha önce ABD olarak değiştirdiğim ülkeyi şimdi tekrar değiştirmek istedim ama bir türlü yapamadım. Daha önce yaptığım yöntem yani hepimizin bildiği yöntemle yapmaya çalışıyorum ama ülke seçeneği listesi çıkmıyor. Youtube da bir yorumda tv sıfırlayıp internet bağlantısını kesip yapıldığını yazmış biri onu da denedim yine olmadı. Yalnız tv yi her sıfırlayışımda yani fabrika ayarlarına döndürdüğümde hep Türkçe olarak açılıyor kurulum ekranı. Öncesinde bir dil seçeneği olması gerekmiyor muydu. Hard format seçeneği falan mı var bu tvlerde lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X