|
2022 Suzuki S-Cross tanıtıldı: Önümüzdeki yıl Türkiye'de olacak
-
-
tip olarak iyi değil, iç malzemesi de eski Suzukiler gibi konforsuz ve kalitesiz ise düşük satış rakamları yakalayacağını söylemek yersiz olmaz.
-
Donanım motor şanzıman 4 çeker hepsi ok…tasarım göreceli. ama mevcut vitaradaki özensiz işçilik sorununu halletmeleri lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dışı 2016 model içi 2004
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rav 4
Tüm japonya üretimli Suzuki, Mazda ve Subaru gibi araba meraklılarına önemli bir uyarıda bulunayım. Bazı parçalar Türkiye de bulunmuyor ve özel parça getirtmek ise avrupa arabalarına göre en az 2-3 katı fiyatına ve en az 3-4 hafta zamana mal oluyor. Onun haricinde Mazda nın hayranıyım ama bu sorun düşündürüyor.
-
Yani ici o kadar sıkıcı ruhsuzki hic begenemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç Macaristan üretimi, vitara da öyle…
ne olur gösterge tablosu ayar düğmelerini o çubukları koymaktan vazgeçsinler.
-
23.999 TL eder, cash
içi sahidende 2004 den kalma tipe bak
-
suzukinin tek arabasi var oda swift gerisi dandik
-
Motor yapın abi siz motorsiklet iyidir
tuk tuk var mı tuk tuk
yeni nesil tasarımlar artık bi moka benzese
-
Alt donanım 7 inç üst donanım 9 inç multimedya şunu donanım olarak satıyor markalar koyacağı bir tane ekran bari büyük birşey köy aliexperss bile daha iyileri var
içi ve dışını beğendim. abartı yok.sade bir araç olmuş. ancak çok pahalı olduğundan alamıyoruz.. çok satmaz bence. zaten tutulan bir marka değil ülkemizde(bence).
-
kesinlikle katılıyorum.. 2016 yılında almaya niyetlendiğimde vitara'nın tüm donanımlarında 10.1 ekran std idi...ha, sonradan takılmış gibi emanet duruyordu orası ayrı ama vardı hepsinde. bu nedir şimdi? alt donanımda 7, üst donanımda 9 inch ekran...
-
Suzuki nin otomobil üretmekteki ısrarını anlamıyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dışı 2016 model içi 2004
|
tip olarak iyi değil, iç malzemesi de eski Suzukiler gibi konforsuz ve kalitesiz ise düşük satış rakamları yakalayacağını söylemek yersiz olmaz. |
Benzer içerikler
- whatsapp neden açılmıyor
- autocad sistem gereksinimleri
- iphone alarm çalmıyor
- spotify ne kadar internet yer
- instagram hikaye süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X