Şimdi Ara

2022 Yeni Range Rover Türkiye Fiyatı Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2022 Yeni Range Rover Türkiye Fiyatı Açıklandı
    2022 Yeni Range Rover Türkiye Fiyatı Açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 28 Ekim 2021; 19:54:57 >

• 6 milyoncuk mu? Hemen sardırayım bir tane mazallah tükenir mükenir. Malum şahlandık ülke olarak acele etmek lazım…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 28 Ekim 2021; 20:6:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galericiler sıkıyosa bu arabayı çeksin bayiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 28 Ekim 2021; 20:16:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerika da 104 bin dolardan başlıyor bu fiyata maybach varken suv için kimse bu parayı vermez :D

• bunlar yakıt tüketimini yazarak ne yapmak nereye varmak istemektedir?

6 milyon tl verdikten sonra isterse 30 lt yaksın

• r0x kullanıcısına yanıt

Dayım dizel cayenne aldığında sormuştum bu soruyu?

Olm bizde para varda s.çıyozmu biz bunu demişti 2022 Yeni Range Rover Türkiye Fiyatı Açıklandı 

Ülkeden zenginde olsa zevk için araba alan çok az kişi kaldı maalesef.

• zotacing kullanıcısına yanıt

amerikada bu araç 104.000 dolardan başlıyor o fiyata s serisi satılıyor land rover neyin kafasını yaşıyor anlamadım

türkiyede first edition fiyatına direk maybach alıyorsun ayrıca maybach ta 4.0 503 bg motor var 6 milyon fiyatı var

range rover da daha düşük motor varken aynı fiyata satması komik durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 29 Ekim 2021; 23:27:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalniz fiyatlar uygun gelmis. Tebrikler

• 5.0 L motoru olsaydı herhalde 10 milyon tl olurdu.

• G class alınır gerek yok

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

maybach benzinli

• haberelectro kullanıcısına yanıt

benzin olsun ne fark eder yine hak etmiyor saçma fiyat

• Zenginler için bile pahalı bir fiyat

• Kredi ile büyümenin sonucu budur. Bir dış etken gelince önlem olmadığı için enflasyon çıldırıyor.

• land rover amerika ve almanyada da pahalı satıyor amerika başlangıç fiyatı $104.000 almanya başlangıç fiyatı ,121.200

mercedes S 450 4MATIC Limousine

111.134,10 €

• Fiyatlara gel. 2012'de tanıtılan kasası 500-600 bin liraya alınabiliyordu 2012-2013'te. Alım gücünün ne kadar yerlere serildiğinin en büyük kanıtı. Avrupa veya Amerika'daki bir kişi 100 bin+ birim verip bu aracı alabilecekken Türkiye'de 6 milyona alınıyor. 2022 Yeni Range Rover Türkiye Fiyatı Açıklandı 

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt

Bayilerde Lamborghini Urus var, 8 milyonluk. Sen neden bahsediyorsun?

• Ben fakirim bilmiyorum, tahayyül de edemiyorum.

Bunu alacak olan niye kısa şasi HSE alır ki . Fulüne parası mı yetmiyor. Ya da 6 milyonluk arabada 600 bin TL tasarruf mu edecek.

Uzun şasi first edition dışında bunu almanın mantığı nedir . Fakirim malikanem küçük garajım kısa, uzun şasi garaja sığmıyor mecburen kısa şasi aldık mı diyecekler.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

sıfırmı? eğer sıfırsa ya modeli düşüktür yada bayinin elinde kalan aracı uyguna almıştır tabi lüks araç galericileri.2021 model mesela çok zor bulursun galeride sıfır olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 2 Kasım 2021; 17:14:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.