< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 28 Ekim 2021; 19:54:57 > |
2022 Yeni Range Rover Türkiye Fiyatı Açıklandı
-
-
6 milyoncuk mu? Hemen sardırayım bir tane mazallah tükenir mükenir. Malum şahlandık ülke olarak acele etmek lazım…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 28 Ekim 2021; 20:6:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galericiler sıkıyosa bu arabayı çeksin bayiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 28 Ekim 2021; 20:16:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amerika da 104 bin dolardan başlıyor bu fiyata maybach varken suv için kimse bu parayı vermez :D
-
bunlar yakıt tüketimini yazarak ne yapmak nereye varmak istemektedir?
6 milyon tl verdikten sonra isterse 30 lt yaksın
-
Dayım dizel cayenne aldığında sormuştum bu soruyu?
Olm bizde para varda s.çıyozmu biz bunu demişti
Ülkeden zenginde olsa zevk için araba alan çok az kişi kaldı maalesef.
-
amerikada bu araç 104.000 dolardan başlıyor o fiyata s serisi satılıyor land rover neyin kafasını yaşıyor anlamadım
türkiyede first edition fiyatına direk maybach alıyorsun ayrıca maybach ta 4.0 503 bg motor var 6 milyon fiyatı var
range rover da daha düşük motor varken aynı fiyata satması komik durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 29 Ekim 2021; 23:27:27 > -
Yalniz fiyatlar uygun gelmis. Tebrikler
5.0 L motoru olsaydı herhalde 10 milyon tl olurdu.
-
G class alınır gerek yok
maybach benzinli
benzin olsun ne fark eder yine hak etmiyor saçma fiyat
-
Zenginler için bile pahalı bir fiyat
-
Kredi ile büyümenin sonucu budur. Bir dış etken gelince önlem olmadığı için enflasyon çıldırıyor.
-
land rover amerika ve almanyada da pahalı satıyor amerika başlangıç fiyatı $104.000 almanya başlangıç fiyatı €,121.200
mercedes S 450 4MATIC Limousine
111.134,10 €
-
Fiyatlara gel. 2012'de tanıtılan kasası 500-600 bin liraya alınabiliyordu 2012-2013'te. Alım gücünün ne kadar yerlere serildiğinin en büyük kanıtı. Avrupa veya Amerika'daki bir kişi 100 bin+ birim verip bu aracı alabilecekken Türkiye'de 6 milyona alınıyor.
-
Bayilerde Lamborghini Urus var, 8 milyonluk. Sen neden bahsediyorsun?
-
Ben fakirim bilmiyorum, tahayyül de edemiyorum.
Bunu alacak olan niye kısa şasi HSE alır ki . Fulüne parası mı yetmiyor. Ya da 6 milyonluk arabada 600 bin TL tasarruf mu edecek.
Uzun şasi first edition dışında bunu almanın mantığı nedir . Fakirim malikanem küçük garajım kısa, uzun şasi garaja sığmıyor mecburen kısa şasi aldık mı diyecekler.
-
sıfırmı? eğer sıfırsa ya modeli düşüktür yada bayinin elinde kalan aracı uyguna almıştır tabi lüks araç galericileri.2021 model mesela çok zor bulursun galeride sıfır olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 2 Kasım 2021; 17:14:49 >
Galericiler sıkıyosa bu arabayı çeksin bayiden
|
Bayilerde Lamborghini Urus var, 8 milyonluk. Sen neden bahsediyorsun? |
amerika da 104 bin dolardan başlıyor bu fiyata maybach varken suv için kimse bu parayı vermez :D |
6 milyoncuk mu? Hemen sardırayım bir tane mazallah tükenir mükenir. Malum şahlandık ülke olarak acele etmek lazım…
|
bunlar yakıt tüketimini yazarak ne yapmak nereye varmak istemektedir? 6 milyon tl verdikten sonra isterse 30 lt yaksın |
Benzer içerikler
- toyota servis geçmişi sorgulama
- bel altı boyalı ne demek
- noterde araç takası nasıl yapılır 2024
- kaç tane hafif kusur muayeneden geçer
- 195 65 r15 ile 185 65 r15 arasındaki fark
- skoda slavia
- 35 tfsi ne demek
- 2025 golf fiyat
- citroen fiyat listesi
- tesla model q
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X