|
2022 Toyota Hilux GR Sport'un Avrupa versiyonu tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
150 beygirlik verimsiz motordan kurtulmuş sonunda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupalının makinalı tüfekle işi olmaz, bunlara karavan bağlantı aparatı yapın demiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 3 Ocak 2022; 23:37:56 >
-
1,5 milyondan assagi olursa vallah darilirim
-
elektrikli olaydı eyiydi
-
önü yavaş yavaş ford ranger'e dönüyor.
-
yine olmazsa olmaz donanımı standart pakete dahil etmemişler..
-
1600 cc Türkiye versiyonuda çıkar mı acaba?
-
Hilux ve GR at ile kelebek gibi uyumsuz olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biz de japon sevmeyiz ama hilux a kaka atmak nedir ya bi de dayanıklılıktan çakmışsın hilux bu hilux
Bu kasanın 2016 modelini iki yıldan fazla kullandım.Çok güzel güven veren bir araç.Ben çok beğeniyordum.Yakın bir zamanda param olursa tekrardan alabilmeyi çok isterim..
-
Hilux'un dayanikliligina laf edene cahil derler. Sana bi dunya video atardim da bununla ilgili değmez
Hilux sınıfındakilere göre sarsıntı bakımından bir miktar konforsuzdur ama çok sağlam ve kullanımı tok araçtır. Bakımları zamanında yapılırsa kolay kolay arıza açmaz. Arazide kolay kolay kırılmaz. Tek derdi baş belası DPF. Ama artık yeni teknolojileri uygulaması gerekiyor. Daha pürüzsüz bir şanzıman ve full dijital ekran, daha konforlu süspansiyon sistemi..vb gibi. Yoksa yeni ranger mevcut motor/şanzıman ve yeni teknolojilerle gümbür gümbür geliyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
biz de japon sevmeyiz ama hilux a kaka atmak nedir ya bi de dayanıklılıktan çakmışsın hilux bu hilux |
Avrupalının makinalı tüfekle işi olmaz, bunlara karavan bağlantı aparatı yapın demiştir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X