Şimdi Ara

2025 trafik cezası ücretleri belli oldu: İşte yeni trafik cezaları listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift park yapıp karayolunu işgal eden aracı yandan çizdiysem kim suçlu

• Selamün aleyküm arkadaşlar. Motosiklet e 3 kişi binmenin cezası ni bilen var mı.

• Cezalar az artmış bence en hafif ceza 1.000 TL'den başlamalıydı.kural tanımaz hanzolara duyurulur.

• her bir şeye en az %100 zam gelmiş, bakalım hükümetin gss denen borç silme gibi bir söylentisi vardı buna bir şey yapılacak mı? asgari ücretin 5500 tl olduğu ülkede yaşıyoruz...

• Listede tek sevindiğim zam

2025 trafik cezası ücretleri belli oldu: İşte yeni trafik cezaları listesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Trafik polisi liseden sıra arkadaşım, devriye yerine sigara içmeye kaynatmaya gitmiştik arkadaşımla 2 sene önce. Park ettik tamda iş çıkışı saatiydi. 3 şeritte böyle akıyor ama yavaş yavaş gidiyolar arada bi duruyor trafik.

Durduğumuz süre boyunca 30-40 tane sis farı açık araç geçti "la olum bunları normalde çevirip ceza kesmeniz gerekmiyor mu?" Dedim. O da bana "e napak hepsini çevirmeye kalksak trafik durma noktasına gelir burda kaç tane araç dizilir epi topu 2 kişiyiz" 😂😂

Geçende otobanda trafik polisinin yanından 210 la mı ne geçtim peşime takılmadı. Üstten bir emir gelmedikçe yoğun bi çevirme noktası oluşturulmadıkça alkol meselesi yoksa trafik polisleride ceza yazmıyor maaşı alıp geçiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 3 Kasım 2022; 22:4:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kira artışlarını %25 ile kısıtlıyanlar trafik cezalarını hangi mantıkla %100 den fazla arttırıyorlar? belli ki suriyelilerin masrafları ağır gelmeye başlamış.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    O trene giriyor. TCDD kesiyor onun cezasını😅

• terörist ftmlerle bayagı para kırarlar anlaşıldı artık vergi yerıne ıran modelıyle bızlerı somurecekler dıkta rejimi

• En çok sinirlendiğim durum aracını takip mesafesine uymayarak yarım ve bir metre mesafeden takip eden geri zekalılar. Adam aynadan baktığımda Arka koltukta oturuyormuş gibi duruyor. Radarlar bu aptallara da ceza kesmeli.

• İlkinden sonra her cezada, miktarı 1.15 ile çarpmalı.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    çünkü öyle bir şey yok

• Mion kullanıcısına yanıt

Geçen sene yazdığım yorumdu. Geçen sene %100 zam gelmişti. Aynı konuyu değiştirmiş editör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın ilk günü yüce devletimiz sokaklarda zamlı cezayı uygulamak için sokakları kesmiş. Sokağa çıkmayın, yemeyin, içmeyin, araba kullanmayin, nefes almayın lan !

• Bulundugum sehirde her yere adım başı degisik direkler dikiyolar. Mobese eds falan her yere donatacaklar büyük ihtimalle. Çok fena cezalar kesecekler eminim

• Arabadan çöp atanlara 10.000 TL ceza kesilsin. Trafik ışıklarında beklerken araç içindeki çöpleri toparlayıp toplu atan ahlak medeniyet yoksunu insanlar bile var.

• Yakın zamanda çok değil 1-2 hafta içinde yeni cezalar yazıldığında vatandaşın isyanı haberlere çıkar zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ters yönü göremedim. Ters yöne girmek kaçtı kaç oldu acaba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.