Şimdi Ara

2025 trafik cezası ücretleri belli oldu: İşte yeni trafik cezaları listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle katılıyorum, Bazıları o yazılan cezayı 2 saatte kazanıyor zaten...

• Onurchik kullanıcısına yanıt

yakalanma ihtimalleri düşük yerlerde zaten peşpeşe konvoy oluyorlar. hele görüş alanlarında polis yoksa yardırıyorlar.

• Cezaların bazıları o kadar saçma ki...

Uyuşturucu ve uyarıcı madde alarak araç kullanmak ------------------ 6909 TL'imiş, 9410 TL olmuş.

Abi ehliyetini ömür boyu iptal edeceksin, tafikten men edilecek ya bu kadar basit.

Ehliyetsiz araç kullanır diyeceksiniz biliyorum. Evet, önerdiğim yöntem maalesef kesin bir çözüm değil ama ehliyetsiz araç kullanıp yakalanırsa da indirim olmadan minimum 5 yıl hapis cezası alacak.

Doğru işleyen bir hukuk sisteminin olduğu yerde, bu şekilde belki caydırıcı olabilir ama, ülkede doğru olan hiçbir şey yok ki.

• Acimadigim tek nokta ver odunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomuk kullanıcısına yanıt

çok saygısız bir toplumuz gerçekten. ailem de antalya'da emniyet şeritlerinin kullanımıyla ilgili bilgim var ne yazıkki. istanbul için konuşuyorum sıradan vatandan emniyet şeridini çok az kullanıyor istanbul'da. daha çok bu şeritleri kullananlar zenginler, zengin veletleri, istediğiniz kadar ceza yazın benim için çerez parası diyenler, sivil polisler filan...

• herkese ödediği MTV oranında ceza kesilsin. altında trilyonluk aracı olanlara bu cezalar hava civa.

• Hız cezası yanlış olabilir mi ? Sanki daha fazlaydı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çoğu cezalar çok saçma örneğin alkollü araç kullanan ilk defada 1823 TL ikinci defada 2286 TL arkadaş inincide alsana ehliyeti adam zaten o ceza parasından fazlasını alkole veriyor ceza ne der o adama

• gereksiz sis lambası yakanlara ceza yok mu?

• Sol şeritten basıp, yol ayrımına gelince tekrar sağ şeride geçmeye çalışan andavallara şöyle şak şak şak kamera ile ceza kesilse çok iyi olacak, hem trafiği kilitliyorlar hem kendilerine sövdürüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 5 Ocak 2022; 8:34:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir hanzoya, magandaya ceza yazılmadığı için isterse cezalar milyon olsun hiçbir şey değişmez... Emniyet şeridinden giden mahlukatlar, hala çakar takmaya cüret eden yaratıklar, makas atarak eksik erkekliğini tamamlayacağını zanneden iktidarsızlara hiçbir şey olmuyor, hiçbirine ceza yazılmıyor... Einstein'ın meşhur Arılar yok olsa dünya yok olur teorisini bizim ülkemize uyarlayabiliriz, trafik polisleri bir anda yok olsa 1 yıl kimse yokluklarını farketmez, 1 sene sonra biz maaşlarını yatırıyoruz ama bunlar çekmiyor, acaba ne oldu diye merak eden birisi sayesinde yoklukları farkedilir...

• sinyal vermeyenlere neden ceza uygulaması yapılmıyor aklım almıyor buna önem verilirse kazlar bir nebze azalmış olur

• Trafikte telefonu kulağına koyup babasının kahvesinde çay içen avanaklar oldukça cezanın Bi önlemi olmuyor hele bir de sinyal diye bir teknolojiden Bi haber olan insanlar var uçak kullanıyor yol babasına ait sanki

• 46/2-h maddesinden kesilen cezanın miktarı ne kadar birde erken ödenirse ne oluyor bilgisi olan var mı acaba?

• Benim bu ülkeden beklentim yok yaya geçidine 888 nedir ya yayalar resmen sallana sallana geciyor

• Sinyal kullanmayanlara çok fena şeyler söylüyorum. Yapacaksan bir öküzlük bari sinyal ile haber ver falancının oğlu! Ama bu öküzlüğün bir maliyeti yok sanırım.

• unyemedya.com U kullanıcısına yanıt
    Zaten alınıyor ehliyet. Bunlar ek olarak kesilen para cezalari. İlkinde 6 ay ikinci yakalanmada da 2 sene aliniyor ehliyet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokağa tersten girme cezası ne kadar sorabilirmiyim

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

1823 Lira

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.