Bazı insanlar yıllar geçse de bir milim ilerlemiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] (33. sayfa)
-
-
Malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
otopark 7.5 dedi, yalın gülmez 8.7 dedi. Büyük ihtimal 8.7 dir.
-
Beğenenler herhalde olacak guguk kardeş..ne demek Beğenenler de var..herhalde olacak..
Ama bence tipsiz kere tipsiz..
Ve sen benim 5 sene önce yaptığım yorumları mı aklında tuttun..aferin sana..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma sapan yorumlar yazan birkaç gereksiz tip vardı, sen de onlardan biriydin egolu kardeş. Hadi şimdi kendi çöplüğüne geç, yorumlarına orada devam et 👋
İlerlemek için firma çalışanı gibi mi hareket etmemiz gerekiyor birader..
Bak söylüyorum.
İçi ayrı dışı ayrı çirkin aracın..
Tablet ekran modası biteli 2 sene oluyor..bütün firmalar terkediyor ama Japonlar yine ağır, geleneksel davranıyor ve senelerce geriden geliyor.
Sade sade sade..sade olmak güzel olmak iyi olmak başarılı olmak anlamına gelmez..
Bu aracın içi neredeyse bir önceki kasa audi a3 le aynı..audi terketti bu tasarımı ve efsane bir şey çıktı ortaya.. peugeot gibi..
Onun dışında dijital gösterge sanki basitin basiti olsun diye tasarlanmış..bir grafik bir atraksiyon olmaz mı..bir ambiyans ışık olmaz mı..o vites kolunun konumu nedir..dibe sıkıştırılmış..Ve öyle vites mi kaldı.. illa kol yapacaksan biraz daha estetik ve dolu bir kol yap.. o bardaklıkların kapaksız olması..
Dışarda o panjur mahvetmiş aracı..dişlek bir görüntüye neden olmuş..o kısım daha az farkedildiği için sadece siyah güzel gözüküyor. Çünkü açık renklerde leş gibi sırıtıyor.
Tamam?
Bunlar benim düşüncelerim..kimseden de izin alacak durumda değilim..
Fc5 le ilgili de motor ve donanım eksikliği eleştirim olmuştu..
5 sene sonra motor seçenekleri çoğaldı. Eleştirim bitti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 3 Kasım 2021; 21:19:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu çöplük benim mi diyon..çöplükte işim olmaz..raad ol.
Tamam o zaman hadi bak yoluna
-
Yeni kasa çıkmadan önce designer işten mi ayrıldı acaba. Kasa y.. gibi :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim tüpsüz fc5 1.6 125 hp cvt 0-100 değerim 10.1 sn idi. Bu 1.5 182 hp nin 0-100 ü 8.7 sn. den daha düşüktür tahminimce
Kasada bir sıkıntı yok bence arac bana gore adeta VW olmus goruntu olarak, LPG sadece TR demis İtalya,polonya,Romanya gibi ulkelerde LPG baya kullanılıyor sadece TR ozel yaptık demeleri ilginc geldi.
-
-
129 Bg 8.7 saniye olmasin? Ben oyle anladim acikcasi..
Birazcık dürüst ol yahu. Şu araca çirkin deme. Şu araca çirkin diyorsan git zevkini sorgula. Kusuru kendinde ara. Araç içi de dışı da güzel olmuş işte. 4-5 test izledim, hepsi övgüyle bahsediyor. Çok sade olmuş denebilir, eskisi daha sıradışıydı denebilir vs ama çirkin demek niyeti ortaya koyuyor.
-
Dış ve iç tasarım kişiden kişiye göre değişebilir. Belki size güzel görünmüş olabilir ama başka birine güzel görünmeye bilir
Arkadaşlar LPG li versiyondaki cvt ile benzinli versiyondaki cvt arasında fark varmış (yalın gülmez tanıtımında geçiyor). Ben 1.5 benzinli motor seçeneğini tercih edeceğim. 13 ünde Honda bursadayım.. bir aksilik olmazsa bir hafta içinde teslim ederiz dediler. Tabi bayi fiyatları henüz belli olmadığı için kapora veremedim. Umarım bir aksilik çıkmaz da arabayı alabilirim. Sizlerle fotoğrafları paylaşırım.
Aracı beğenmeyenler olabilir bu normal.. zevkler ve renkler tartışılmaz.. biz beğenenler buradan deneyimlerimizi paylaşırız inşallah..
Aksesuarla ilgili tavsiyeleri olan arkadaşlardan fikir almak isterim bu arada..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alacak olanlar boş yere LPG’ye bulaşmasın. CVT bu denli gelişmişken 182 PS alınıp geçilir. FK7 sahibi olarak içim gitti. Özellikle yol sesi sorununun hissedilir derecede giderildiğinden bahsediliyor.
Şimdiden hayırlı olsun, inşallah aksilik çıkmaz. Aksesuarların neler olduğu belli olursa detaylı yorumlar yaparız.
Çok teşekkür ederim.. herkes hayalindeki araca kavuşur inşallah..
Aksesuar olarak bugünkü lansmanda sis mavisi rengindeki civicde bi kaç birşey gördüm.. ön lip harici geri kalanlar hoşuma gitti.. umarım başka seçenekler de mevcuttur.
Ayrıca aksesuar olarak acele etmek gerekir mi yoksa beklenilmeli (seçeneklerin artacağını öngörerek) bilemedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X