Şimdi Ara

2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
17
Favori
83.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0-100 7.5 saniye dedi otoparkta. Doğruysa cvt'yi bayağı geliştirmişler.

• Gumrukte araclar cikis yapiyor..

2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elegance donanım hangisi oluyor özellikleri neler

• berkaydj kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaş önceki sayfalarda donanım paketlerinin içeriklerini paylaşmıştı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu paylasilan fiyatlar Lansman fiyatlarimi acaba? Lansman ise daha kotu, lansman fiyatinin uzerine 10.000 daha koy :)

• commandx C kullanıcısına yanıt

honda istediği segmenti getirsin accord ne satabilir türkiyede hayaller kurma boş yere. egea dururken kaç tane city alan olacak? crv dizelin ekmeğini yedi bir ara şimdi satabiliyor mu ya da yenisi satabilecek mi? 1.5 motorla olacak iş değil bunlar.

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Doğru, kasım ayı boyunca geçerli olur diye düşünüyorum. Aralıkta artabilir.

• haberelectro kullanıcısına yanıt

City ilk iki ayda 1600küsür satmış. Accord bu fiyatlara bence de çok satmaz ama toyota'da rakibi yok. Crv de aynı şekilde. Çok satmazlar ama total satışa katkıları olur. Fiyatları da genelde satış hedefi belirliyor. Satış hedefini yükseltse, fiyatını düşürür her türlü satar. Honda bu ülkede seviliyor.

Honda TR sitesinden ağırlığına bakayım dedim bulamadım teknik verileri. CVT üzerinde kesin çalışmışlardır. Yeni Corolla da ki cvt bana göre çok daha tepkili çalışıyordu, bunun dışında araçta hafiflemiş olabilir.

• adam94 kullanıcısına yanıt

182 Bg 0-100 7,5 sn imis sanirim..

• sarppy kullanıcısına yanıt

Lpg için bir tesis kiralandı, klasik tadilat olarak değil ikinci aşama imalat olarak BRC tarafından yapılıyor burada.

City 4-5 bin ne kadar gelse satardı. Araçlar satışa açıldığı gün bitiyor.

Fc5 e de sonradan lpg montajı yapılıyordu diye hatırlıyorum

• Herşeyi geçtim benim aklımda tek bir soru var. Honda bu yeni Civic'leri Türkiye'de satışa sunacak mı ?

• 2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR]

Çok tipsiz arkadaş ya

• Dr.GU kullanıcısına yanıt

LPG hususunda şöyle bir durum var, iki çeşit LPG montajı yapılabilir, birincisi AİTM kapsamında tadilat ile diğeri ise MARTOY kapsamında ikinci aşama imalat olarak.

Aslında yapılan işlem aynı olsa da belgelendirme ve sorumlulukları farklı. Honda burada üretim yaparken AİTM kapsamında tadilat olarak yapıyordu işlemleri ve bu kapsamda muafiyet kullanıyordu. Tadilat aslında şimdi ki gibi fabrikada araç üretildikten sonra farklı bir alanda yapılıyordu.

4.18.5- Yakıt sistemi tadilatı ile, LPG, CNG ve LNG’ye dönüştürülen araçların trafiğe kayıt ve tescil işlemleri, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 32 nci maddesine ve bu Yönetmelik esaslarına göre yapılır. Henüz trafiğe kayıt ve tescil işlemleri yapılmamış araçlar üzerinde ana imalatçısı tarafından aracın üretim yerinde yapılan LPG, CNG ve LNG seri tadilatlarında, 2918 sayılı Kanunun 32 nci maddesi hükmü saklı kalmak ve yapılan tadilat ile ilgili sorumluluk ana imalatçıda bulunmak kaydıyla, aracın ayrıca tespit muayenesine gitmesine gerek bulunmamaktadır.

AİTM'nin üstte yer alan maddesi sayesinde Honda tadilat yapmasına rağmen araç muayeneye gitmiyordu. Ancak şimdi yapılan durum ise tadilat olarak değil imalat olarak MARTOY kapsamında yapılıyor. Taylanddan gelen araç tamamlanmamış araç olarak satılıyor, LPG takılarak tamamlanıyor ve bitmiş araç oluyor. Bu sayede üretilmiş ve tadilat görmüş bir araç değil, tamamlanan sıfır araç oluyor. Bu sayede yine muayeneye gitmesine gerek kalmıyor.

Honda aslında kağıt üzerinde herhangi bir tadilatçıdan farklı bir işlem yapmıyor. Fark aracı öncesinde o tadilat ile uyumlu bir şekilde üretmesi. Evet LPG burada takılacak ancak araç zaten o lpg sistemine uygun şekilde beygir gücü düşürülmüş, bazı motor değişiklikleri olmuş ve farklı bir şanzıman ile sisteme hazır bir şekilde gönderiliyor.

• Dentrassi kullanıcısına yanıt

Bugün aracın Türkiye basın lansmanı vardı ve 13'ünde de satışa sunulacak.

Ben biraz eleştiri amaçlı yazdım bunu aslında :) Gerçi sadece Honda tekelinde düşünmemek lazım ama malumunuzdur, son 2 yıldır otomotiv piyasasında rezilliklerin biri bin tane. Honda bu süreçte kendini çok yukarıya taşıdığı için yazdım. Adamların araba satma gibi bir dertleri yok!

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Süper egolu kardeş, sen fc5 kasa ilk çıktığında da böyle yorumlar yapıyordun, 5 yılda hiç değişmemişsin. Sana göre tipsiz olabilir ama beğenenler olduğunu da unutma👍

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.