< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] (34. sayfa)
-
-
-
Lpg satarken daha kolay gider. Bunu kafaya takmayan direk benzinli alsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalniz adamin tipsiz olmus deme hakki var. Bizim begendik dedigimiz gibi. O bize saygi duymali bizde ona. Bende tipini cok sevdim. Ama arka koltuk isitma yok mesela arabada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Civic bildigin VW gibi octavia vb olmus bence ama muhtesem tipi olan Jazz ı 2015-2020 arası nasıl mahvederiz diye dusunmusler ve Jazz ın tipini mahvetmisler.
-
Ön tampon tasarımını ben de pek beğenmedim, daha can alıcı olabilirdi. Onu da makyaja saklamış olabilirler, 3 yıl sonra makyajlı kasanın tasarımında ekleme yapacaklardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok çirkin bir önü var..sıkıcı bir içi var..arkada da jetta stopları var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Civic donanımı, konforu, fiyatı ile öne çıkar bence.
Dış sesi azaltabildiyseler iyidir. Fakat çok yakın gelecekte bence kaput tarafında makyaj yiyecek. Hem kaput çizgisi çok kötü duruyor(güzelim önü bozmuşlar) hem de yurt dışı videolarda o çizginin yandaki boşluğa karton falan sokuyorlardı ne kadar açıklık olduğunu göstermek için.
-
katılıyorum, FD6 sonrası FC5 kasada efsane kasa arasına girer. genç tayfaya hitap etmiyor bu tasarım :)
Bu araci alirken yillik masraflarida goz onunde bulundurmak lazim..Yedek parca pahali, servis 3000 tl civari normal bakim vs..10.000 km'de bir bakim..Alacaklar arastirsin maliyetleri..
Bir arabaya 400-450 bin verebilen kişi için bu masrafları karşılamak da zor olmasa gerek
Bir arabaya ( Fc5 ) 230.000 Tl veren zorlaniyor ama? 50.000 Bakima bu sene 5000 tl istemisler paraya bak paraya..Masallah premium sanarlar diye 5000 tl istemisler herhalde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 4 Kasım 2021; 14:41:21 >
Bence octavia bir aile için daha mantıklı. Zaten 1.5 octavialarda aynı para ben octavia derim
Octavia da sade ve şık bir araba ama 1.5 lerine 500 üstü isteniyor ilanlarda. 1.0 olanlar da 400 üstünde
senelerdir hep bir önceki modele efsane diyorlar bu civic te :D fc5 dıştan 11. nesil içten daha iyi 12 de ikiini birleştirirlerse o zaman efsane çıkar :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X