Şimdi Ara

2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
950
Cevap
17
Favori
83.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım.. ben de bilmiyorum valla anket olayını.. renk tercihlerini paylaştığın için teşekkürler..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dr.GU kullanıcısına yanıt
    Drivetimeyoutube
    Honda Civic 2021 VTEC Eco LPG Test Sürüş - VTEC Turbo LPG iş yapar mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=RlRAtVZbOL0&feature=youtu.be

Şurdaki tanıtımda görülen jant sanırım alt paketlerdeki jant..

• 90 lı yıllar tasarımlı araç olmuş fazla klasik yapmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt

Bir önceki fc5 kasadan nefret ediyordum. Kesinlikle almayacağım bir modeldi. Bu kasa ise aşırı hoşuma gitti. Bayii saçmalığı olmazsa almayı düşünüyorum. 90'lı yıllarda ortaokul lise dönemini geçiren birisiyim:)

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Seçenek olarak bu motor kullanılmış olabilir ama Türkiye için özel bir durum değil bu. 129 beygirlik turbo motor, Singapur için üretilen bir model aslında. Türkiye'ye de gönderip Lpg kiti uyguluyorlar. Lpg uyumu olsun diye 129 beygire düşürüldü sözünüze katılmıyorum.

• haberelectro kullanıcısına yanıt

Civic'in yerini City alır artık. Diyorum ya boş paket Corolla 230 küsür oldu son zamla, 374 bin tl nedir?????

• AreScHaraKoU kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bir de daha bayide canlı inceleme yapmadım, canlı gördükten sonra daha net yorumlar yapabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknik özellikler ve donanım bilgisi ne zaman açıklanacak ? Ya da donanım ve teknik özellikleri ile ilgili bilgisi olan var mı ?

• Yeni kasa Honda Civic fiyat listesini de şuraya bırakalım, yıllar sonra bakarız ve muhtemelen bir zamanlar fiyatı ne uygunmuş deriz

2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR]

• zcustun Z kullanıcısına yanıt

Katılmayabilirsiniz tabi ki ancak durum bu. Çünkü bu motorun test optimizasyon sürecini yöneten kişileri tanıyorum, hatta ilk önce 160 beygir civarında denendi ancak yeterli verim alınamadı, farklı kombinasyonlar denendi.

İkinci olarak dünyada hemen hiçbir OEM Singapur için model üretmez, honda hiç üretmez. Singapurun toplam pazarı zaten 100 bin araç, bu yılın ilk yarısı hondanın sattığı toplam araç 2.613 adet, bunun içinde civic yarısı bile olur deseniz altı üstü 1000 araç eder.

Senelik 2000 tane araç satacağınız yer için aracın herhangi bir teknik özelliği için değişikliğe gitmeniz bu işin doğasına aykırı çünkü o değişiklik için o 2000 araçtan elde edeceğiniz gelirin kat kat fazlasını harcarsınız. Doğrusu burası için optimize edilen motor Singapurda bazı vergisel avantajları sebebiyle oraya da gönderilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 5 Kasım 2021; 9:30:27 >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

Bu 1.5 turbo motorun ve cvt şanzımanın üst sınırı nedir biliyor musunuz? Alıp stage 1 yazılımla (merdiven altı değil yurtdışı) dayanım sınırı nedir?

• Ben beğendim aracı özellike iç tasarımı, acaba yalıtım konusunda ne durumdalar ? Kız arkadaşım da hb civic var, yolda giderken başım şişiyor resmen. Umarım iyileştirmişlerdir.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Yalıtım konusunu detaylı test videoları ve gerçek kullanıcılar daha iyi yorumlayacaktır

• Bayiden sabah bir mesaj aldım.. gelen arabaların showroom arabaları olduğu bu yüzden Aralık ayında anca alabileceğimi ifade ettiler.. Aralık ayındaki fiyat da farklı olacaktır.. bi aksilik çıkacağının farkındaydım.. her zamanki gibi yakınlarına veya torpillilere satmışlar.. tabi benle görüşen satış temsilcisinin de konudan haberi yok.. ona da bayi müdüründen talimat geliyor.. valla hevesimi de kaçırdılar gerçekten..

• AreScHaraKoU kullanıcısına yanıt

Belliydi ama. Şu zamanda sıfır araç almam. Bayiilerin tutumu iğrenç

• Dr.GU kullanıcısına yanıt

Sagolun.

Cok sasirdim ben direkt fabrikada takilmistir diyordum.

Bunun icin de acaba binlerce km test ve degisen parcalar takildi mi?

• huso kullanıcısına yanıt

Civic fb7.ler bu sekilde gelirdi hocam

Eco versiyonlar, lpg optimizasyonu yapilmis versiyon olarak honda fabrikadan cikardi. Aracin ustunde lpg kiti olmazdi

Eco.yu alan, lpg taktirmak istemezse; benzinli bir arac sahibi olmus olurdu

Ben acikcasi, fiyatlari gorunce yeni kasa icin de ayni durumdan suphelendim. Benzinli ve eco versiyonlar arasinda fiyat farki direkt enjeksiyon lpg kitini dahil edecek kadar yuksek degil

Muhtemelen lpg.li binmek isteyenler, econun ustune bir 10 bin lira daha verip, lpg taktirirlar

• autindustry A kullanıcısına yanıt

Araçlar martoy ikinci aşama seri imalat olarak lpgli gelecek. Gördüğünüz fiyatlar lpg montajı yapılmış araçların fiyatları.

Bu arada kit fiyatlarını son kullanıcıya sunulan fiyatlar ile kıyaslamayın, bedelleri firmalara çok çok düşük. Ve ayrıca brc bu anlaşma sebebiyle önce Hondaya ücret ödüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 5 Kasım 2021; 17:19:14 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.