Şimdi Ara

2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
950
Cevap
17
Favori
83.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonuç olarak Corolla şu an 230 bin lira civarı ve civic 374 bin lira, sonrasında Corolla üst vergi dilimine girer mi tartışılır tabi. Sarı site manipülasyon yeri onu herkes biliyor.

• zcustun Z kullanıcısına yanıt
    Yahu olmayan arabaya adam niye listeyi güncellesin.

Şuan kim alabiliyor Golf ü 255 e Corollayı 230 a.

Boş yapıyorsunuz.

Bayilere araba gelsin o zaman görürüz 250 ye Golf, 230 a Corolla alanları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni civic’i eco almazdım. Turbo motorun fabrikasyon da olsa lpg konusunda soru işaretleri var. Kaldı ki yakıt değerleri de ortada. Zaten lpg uzun yol için güzel yakıt. Civiclerde lpg seçeneği bu kasada tutmaz bence. 182’lik makine daha cazip. Yazın makyajlı civic alırken yeni kasanın 400+ olacağını düşünerek seçim yapmıştım. Yeni kasada neden beklemedim diye üzülecek bir durum göremiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanim liestesine ulasabilen var mi hic bir yerde bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt

Farkındalığı yüksek adamsın sevdim seni.

• zcustun Z kullanıcısına yanıt

Honda icin degisen birsey yok.Honda Civic gecen ay 260 bin iken de 290 a satıyordu.Zeytin tarlalarını,depoları vs de gorduk.

Honda forumlarında 286 ya verdiler mahkeme acacagım diyenler vardı.Banagore hep bir denetim eksikligi,bayilerde sıkıntı hep vardı.

yukarda bir yorum vardı yeni Civic uygun gelecek fiyat cok oynamayacak dediler sonra %10 gumruk vergisine bagladılar yazıyordu.

Servis ve yedek parca fiyatları inanılmaz fahis , bakım aralıgı dardı.yeni bir durum yok yani ama alan bu arac para ediyor 3 e alıp 4 e satarım diyordu.Bu saatten sonra hala o ilgi devam eder mi bilmiyorum.Fabrika kapandı.İng. de kapandı.Artık yedek parca ve servis fiyatları daha farklı seviyede olacak.Ve bundan sonra Servis dısında yedek parcasını bulmakta da sıkıntı yasanacaktır.

Arac var yok bilmem ama adamlar 190 a,200 e,210 a,220 ye,230 a Vision verdiler.Dream fiyatları da 250 civarında idi.Flame Xpack cok pahalı oluyordu.Ki ne kadar donanım olursa olsun giris seviyesi Vision 220-230 iken Flame X Pack 380 falan olması cok mantıklı degil, bayide var mı bilmem ama İngiltere Uretimi 1.2 Turbo 116BG 185 Tork Dusuk Vergi Dilimli Corolla HB Dream MDS 258 idi.Para olsa direkt alınacak araba idi.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda bir arkadaş paylaşmıştı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsunuz. Aks taşıyıcı serviste 3000lira.yan sanayi aks taşıyıcı ise 250liradan başlıyor. Z rot serviste 800lira,yan sanayi 50 60 lira.

Dediğiniz gibi denet yok. Servisler ve Honda Türkiye istediği gibi at koşturuyor. Yeni kasa için bir şey diyemem ama eskilerinin malzeme dayanımı çok iyiydi ve ucuzdu. Şu an bu iş biraz kazığa döndü.

Toyota şu an donanım takıntısı olmayanlar için öne çıkıyor. Tasarım dışında Honda'dan eksiği de yok. Servis fiyatları da uygun biraz daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 8 Kasım 2021; 14:36:23 >
  • O kadar olacağını sanmam

• Daha araç bayide satışa bile sunulmadı, 50 binlik aksesuar işi uydurmadır.

• İsteğe bağlı eklenecek bazı aksesuarlar şu fotoda görülenlerdir

2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR]

• Yeni 1.5 turbo civicte bakım 10 bin km mi? Bana çok az geldi

• berkaydj kullanıcısına yanıt
    Honda araçlar genelde 10 bn km de bakıma girmektedir, bu kasa da muhtemelen öyledir. 10 bin bence de çok az

• Dr.GU kullanıcısına yanıt

10 bin km sikinti degil, hatta bence guzel bir sey de; hondanin bakim fiyatlari cok kazik. Sikinti orada

• autindustry A kullanıcısına yanıt
    Yakınlarda bakıma giden oldu mu? Kaça yapıyorlar şu an? Ben en son 2018 de honda yetkili servisine gittim. Güncel bakım fiyatları ne durumda?

• Dr.GU kullanıcısına yanıt

Yag bakimi 1900-2000 liraydi sanirim hocam

Bir de cok siklikla yapilan motor subap ayari ve cvt yag degisimi vardi

• autindustry A kullanıcısına yanıt
    2000 civarıysa iyiymiş, ben 2018 yılında 10 bin bakımını 1200 e yaptırmıştım. Şimdi 3000 üzeridir diye bekliyordum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.