Şimdi Ara

2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
950
Cevap
17
Favori
83.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni kasa hatcback gelecek mi? gelecekse ne zaman? bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zcustun Z kullanıcısına yanıt

Üst vergi dilimine girmesi için satış fiyatı kaç para olmalı ?

• fdhuser F kullanıcısına yanıt
    Şimdilik gelmeyecek, gelip gelmeyeceği konusunda net bilgi veren de olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba. Ben bugün Yeni Honda Civic Executive + aracımı liste fiyatından satın aldım. Renk sedefli beyaz. Konum: Şanlıurfa. Aracı 50 km kadar çoğunluğu spor modda olmak üzere kullandım. Yol tutuşu, konforu, teknolojik donanımları oldukça yeterli geldi. Ancak özellikle 120-130 km üzeri hızlarda rüzgar sesi mevcut. İlk izlenimlerim kısaca bunlar. Kullandıkça deneyimlerimi yine paylaşırım. Sorunuz olursa da yöneltebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KuzeyUmut K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.. Liste fiyatından alabildiyseniz ne mutlu size.. bayiler arası farklılıklar çok gerçekten.. Şanlıurfa bayisini kutluyorum liste fiyatını uyguladıkları için.. renk konusunda beyaz seçeneklerimin arasında.. sizin içinize sindi mi ?

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

Geliş fiyatı 150bin lirayı geçmeli.

• Dr.GU kullanıcısına yanıt

Öyle hep eskisi daha güzeldi diyen muhafazakar bir tip değilim ama Eskisi daha simetrik ve hoş duruyor. Yenisinin burnu çok uzun, asimetrik ve tasarımı yenilikçi-modern gibi durmuyor.

Hayırlı olsun, liste fiyatından alabilenler şanslı. Malum siteye 600 üstü fiyattan ilan giren bile olmuş.

• AreScHaraKoU kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben de bayiye gerçekten minnettarım. Renk olarak zaten beyaz ilk tercihimdi bölgede maruz kalınan güneş ve sıcaklıktan ötürü. Yarın bir uzun yol deneyimim olacak o zaman daha dikkatli anlamaya çalışacağım aracı. Ancak ilk izlenim olarak rahatsız eden bir durum olmadı.

bayi size zorla aksesuar satmak istedi mi ?

• ahmedfakih kullanıcısına yanıt
    Hayır, kesinlikle teklif dahi edilmedi.

• ahmedfakih kullanıcısına yanıt
    Araba zaten full dolu, diğer eklenecek extralar kişisel beğeniye göre alınabilecek eklentiler, o aksesuarları hiçbir bayi zorla kimseye satamaz. Örneğin ben sade araçları severim, modifiye amaçlı extraları bedava ekliyoruz deseler bile almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.GU -- 20 Kasım 2021; 12:55:21 >

Hocam araç full paket de olsa geçen sene bazı bayiler araç ile beraberinde aksesuarları zorunlu tutuyorlardı. Bu nedenle ister istemez hepimizin aklına halen bu durum devam ediyor mu sorusu geliyor.

https://forum.donanimhaber.com/honda-bayileirinin-sifir-araclarda-zorla-aksesuar-satmasi-pardon-dayatmasi--144298992

https://www.sikayetvar.com/honda/honda-zorunlu-aksesuar-dayatmasi

zaten olması gereken bunu kullanıcı tercihine bırakılması ama bayi elindeki arabalara aksesuar takıp sadece aksesuarlı var diyip bunu 20 30 bin'e fatura edip satmaya çalışıyor. diyorsun aksesuarsız var mı ? yok 6 ay sonra gelecek diyor gelmiyor gelene de aksesuar takıyor. çok duyduk etrafımızda honda bayilerinden fiyat alanlardan.

• Dün test ettim. Araba gergin ama direksiyon inanılmaz yumuşak hatta bir an bozuk sandım. Frenler de bir hayli yumuşaktı. İç kalite çok olmasa da artmış ve izolasyon sorununda da bir tık iyileşme olduğunu düşünüyorum. Kendim de Civic FK7 var. CVT ilk kalkışta 182 HP’yi biraz hissetmiyor lakin yeni Civic’teki CVT özellikle spor modda cidden kendini belli ediyor.

Genel olarak beğendim, Audi vari bir sedan olmuş, şık olmuş. İçim gitmedi değil. Fiyatlar arşa çıkmış, bayi tüm araçlarını satmış, Ocak’a kadar araba yokmuş, onlar için de sıra varmış.

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Sürüşü keyifli olmuş lakin ocak ayına kadar gelmeyecek olması ikinci elini iyice artıracaktır. Şu an bile sarı sitede 590-600 bandında ilanlar. Ocakta 700 bile yazan olur. Bu durumda eski kasalar gibi çok fazla satacağını düşünmüyorum. Şahsen ben 2022 de alacaktım ama piyasa böyle giderse farklı alternatiflere yöneleceğim

• Merhaba, ben de LPGli 129hp executive plus aracım için ücreti ödedim ve önümüzdeki hafta teslimatı bekliyorum. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bekleyen arkadaşlar da umarım fiyatlar çok artmadan herkes istediğine ulaşır.
    Araç için dikkat etmemiz gereken noktalar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 21 Kasım 2021; 0:36:35 >
  • Bu kasa ne olarak aniliyor arkadaslar Fc5 vs gibi bilen var mi?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.