Aracınız şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Merak ettiğim için sormak istediğim bir konu var, aracı geçtiğimiz hafta cumartesi günü bayinin açıldığı ilk saatte mi aldınız yoksa ilerleyen saatlerde ya da farklı bir günde mi? Bildiğiniz gibi o güne ait bayi içerisinde aracı alabilmek için koşturan kişilerin yer aldığı bir video var, aracı satın alan bir kişi tarafından işin aslını duymak isterim. Sekizsilindiryoutube Yeni Honda Civic satışları başlamış, millet kuyruğa girmiş :))) Görüntüler gerçektir.
Yer: Honda Efe Plaza - Ankara; 13:11.2021 sabahı https://www.youtube.com/watch?v=dMha35ttSpY |
2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] (42. sayfa)
-
-
FE olarak geçiyor.
-
Cok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar.
Bugun Honda Damla bayiye gittim.
Yeni Civic icin nisan Mayıs diyorlar.
Aksesuar konusunu sordum. Eldeki araclari 30 bin civarı aksesuarlı olarak sattıklarını söylediler.
Sıraya alıyorlar. Aksesuar durumu araçlar geldiğinde belli olacakmış.
Muhtemelen yine 20 30 bin aksesuar bedeli isterler.
Özellikle İstanbul’da aksesuarsız sıraya yazan bayi bilen var midir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün yolda gördüm bir tane, ne ara teslim almışlar şaşırdım açıkçası. Herneyse, araç sade olmuş öyle ben burdayım demiyor ama hoş bir tasarımı var. Önceki kasa kesinlikle daha dikkat çekici.
Dikkat çekmek isteyenler için aksesuar yeterince mevcut olacaktır.. Si modelinde gerçekten göz alıcı duruyor.. aksesuarla o şekle getirmek de mümkün az çok.. burun kısmı hariç :)
Sıra beklemek istemeyenler için galericiler cüzi bir kar marjı ile civic satıyorlar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-zirve-auto-2021yeni-kasa-honda-civic-executive-plus-0-km-de-975652161/detay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayi ya tarlaya ceker ya 30 kagıt koyar,arac gelmeden galericiler alır 200 kagıt uste koyar.Honda da seyrediyor.
-
Yeni araç alan olursa lastik havalarını kontrol etsin. Ben o şekilde biraz kullandım araç sertti epey. Bugün kontrol ettim 46 idi. 34’e düşürdüm çok farketti. Bilginize..
-
Şok ! Diyecek söz bulamıyorum
Merhaba, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu ara yoğun olduğumdan mesajınızı geç cevaplayaildim.
Aslında lansman günü bayiye özel bir işim olduğundan gidemedim ve şehir dışındaydım. Döndüğümde bayi ile iletişime geçtim. Sürekli aramalar ve ziyaret etmeler sonucunda lansman gününde alan birinin araç kredisi çıkmadığını öğrendim. Ücreti hemen ödeyebilirsem aracı alabileceğim söylendi. Hızlı bir şekilde elimdeki aracı satıp kredileri ayarladım. Parayı ödeyip aracı ben aldım.
-
Aracı 1500 km uzun yolda kullandım. Sürekli spor modda yakıt tüketimi 7.1/100km. Güzergah Urfa-Mersin-Antalya-Muğla. Fikir vermesi açısından yazıyorum.
arkadaşlar 1 hafta önce ankara honda efe ile görüştüğümde şuan herhangi bir şekilde isim kapora veya sipariş almıyoruz denildi. ay başında kota belirleniyor gelip o zaman alabilirsiniz denildi. bu söyledikleri doğru mu yoksa daha fazla isim yazmamak için bayi de mi yalana başladı.
İmkanınız varsa Ankara dışı, daha küçük illerin bayilerini tercih edin. Ankara bayileri hem aksesuar dayatması hem de fiyat konusunda Türkiye'de en kötü bayiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, aracınız 129hp mi, 182hp mi? 129 ise, benzin ile mi lpg ile mi kullandınız?
Bende de 129hp olan model var. Önümüzdeki hafta Ankara-İstanbul yolunda gidip geleceğim. Cevabınıza göre ben de yakıt tercihinde bulunabilirim.
-
Merhaba. 182 hp aracım LPG yok.
Arkadaşlar ne diyorsunuz fiyatlar için ? Kur düşerse fiyat iner mi ? Yoksa kalır mı böyle her zaman olduğu gibi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X