|
Bildirim
Çeviri hatasıdır dedim kaynağı açıp okudun yine de hangi veriye dayanarak 5.3 milyar telefon bu yıl çöp olacak yazmıyor.
Her yıl 5.3 milyar telefon çöp oluyorsa mantıken yılda en az 5.3 milyar telefon satılması lazım. Ama gerçekler bunun % 30'u kadar. |
Teknoloji şirketlerinin hiç mi suçu yok! Adamlar her yıl yeni telefon çıkarıp eski telefonlara güncelleme desteği vermeyerek bilerek yavaşlatıyorlar. Ayrıca yine beyaz eşyalar da özellikle dayanıksız yapıyorlar ki insanlar beyaz eşyalarını/ teknolojik aletlerini belirli aralıklarla hep değiştirmek zorunda kalsın .
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 16 Ekim 2022; 22:28:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 16 Ekim 2022; 23:48:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öfkeli Türk -- 16 Ekim 2022; 23:57:44 > |
Bu kriterlere örnek telefon var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu güne kadar sadece 3 telefon aldım. şuan ki piyasadan haberim yok. 2018 yılında metal kasalı 64GB hafızalı en ucuz telefon olarak Vestel Venüs Z20 bulabilmiştim. Vestel olduğu için bozulur mu diye tereddüdüm vardı ama hala kullanıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 17 Ekim 2022; 9:28:56 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 17 Ekim 2022; 13:54:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |