Şimdi Ara

2022 yılında iphone para verilirmi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İsin garibi yuzyuze teslim edebilirim diyor nasil bi ceteye denk geldiysem artik profesyonel saplayicilar demek ki :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Başlık hatalı olmuş yil olmuş 2022 hala android alınıp para sokağa atılır mi diye sormak lazım, hala iPhone 6 kullanan insanlar var, eşdeğeri dönemden amiral gemi bile olsa android cihazı kullanabilen var mi
    Iphone 6 var, kanser etti. İnanılmaz kasıyor. Gittim yerine A52s aldım. 120hz Amoled ekran akıyor.

• Biri 2014 çıkışlı, biri 2021 yılı çıkışlı cihaz, keske telefon alacağına genel bir kişisel gelişim kursu gibi bir şeye katılsaydın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    İ6 Kullanan var ve android kullanabilen var mı diye sormuşsun. i6 kullanmak olmuyor o. Dayanılacak bir işkence değil. O yüzden androidde de o seviyede kullanabilen mutlaka var. Buna kullanmak dersen.

Ben kişisel gelişimime önem veriyorum ve geliştirebilirim ama Senin muhakeme yeteneğini geliştirme şansın yok.

• Ben öyle bir sey demedim 2014 yılında çıkan androidler çoktan çöp olmuşken 6-6s serisi hala kullanımda dedim, sende teyid ettin 8 yılın sonunda bırakmışsın

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Aç yazdığını tekrar oku, balık hafızana iyi gelir.

• Sen balığı alığı bırak okuma yazma kursuna git telefon alacağına, mesajların hepsi kapı gibi duruyor yukarıda, birde kendi itiraf ediyor 8 yıllık cihazı yeni değiştirdim diye, utanmadan bana bik bik ediyor

• Ekonomik durumun iyiyse hiç düşünme iphone al geç.
    Ama zorlayacaksa gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verilir.

• Tl bazında zarar etmezsiniz ama dolar bazında minimum %35 zarar kaçınılmaz. Ülkemizde 1000 doların 1 dolar fazlasından olan hiçbir cihaza para yatırılmaz. (vergiler dahil fiyatlarıyla)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.