Şimdi Ara

2022 yılında iphone para verilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam herkese selam iphone e geçiş yapmak istiyorum ama malum fiyatlar çok pahalı iPhone se bile 10.500 iken 2022 yılında iphonea para verilirmi yoksa android telefonumla devam mı etmeliyim

EK not : Fiyatlar ucuzlayacaksa bilgilendirirseniz sevinirim

2. El önermeyeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawliet1k -- 12 Temmuz 2022; 3:33:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 14 serisi çıkacağı zaman yada çıktığı zaman alt segmentler doğal olarak fiyat konusunda düşüş yaşarlar iPhone 11 tavsiyemdir 0 64 modeli 13.500 kusur 128 GB lik modeli de 14.500 civarları eğer düzgün bir cep telefonunuz varsa acele etmeyin derim saygılar.

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Hocam iphone 11 düşünüyorum ama kaça düşeceği hakkında fikrim yok 9k 10k gibi bir fiyata düşermi sizce

• 0 olarak pek sanmam o fiyatlara düşeceğini okadar bı indirim olmaz yeni model çıksa dahi 0 olarak istiyorsunuz yazdığınız doğrultuda 9 10 k lar çok zor bence ikinci el 2 3 aylık temiz faturalı kutulu bir cihaz da tercih edebilirsiniz sıfır ürün takintiniz var ise dediğim gibi bekleyin durumlara göre alırsınız

• Değmez. Ben kendim 13 Pro kullanıyorum gecen babama hediye telefon aldım Samsung marka 5K ya miss gibi telefon hızlı ve akıcı. Apple ekosistemine bağlı olmasam gider 5K lık telefon alıp işime bakarım apple lar bu ülkede alınmaz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık hatalı olmuş yil olmuş 2022 hala android alınıp para sokağa atılır mi diye sormak lazım, hala iPhone 6 kullanan insanlar var, eşdeğeri dönemden amiral gemi bile olsa android cihazı kullanabilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 12 Temmuz 2022; 11:43:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence iPhone 11 bile pahalı artık ben 10 bin civarıyken almıştım güç bela. Samsungun a serisi fena değil özellikle a52s ve birde m52 yi çok övüyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Hocam 6s bile 7 8k civarında 6s jm düşürmek gibi olmasın ama artık iş yapmaz yıl oldu 2022 şarjı hızlı bitiyor artık telefon çok yavaşlıyor alınacaksa bari düzgün birşey alınmalı onlarda fazla pahalı apple sitesinde artık en düşük telefon 13.499tl tabiki performans konusunda iphone ama şuan için ekonomik açıdan Samsung daha mantıklı olmaz mı?

• lawliet1k L kullanıcısına yanıt
    Bir şeyin satış fiyatının pahalı olmasi uzun vadede zararda olunacak demek değildir, 6-6s eski cihazlar eşdeğeri androidler ile kıyaslama yapınca hala is görüp çalışıyor ama

Ama konu şu anda ekonomi ekonomik açıdan iphone ile android arasında 4 5k gibi farklar oluyor rakipleriyle bunlar ciddi paralar bir android telefonun 5 bin den başladığını düşünürsek 10k ya bir apple alabilecez oda SE modeli

5k ya alacağın android kaç yıl is görecek se kac yıl iş görecek, se nin kafadan 5 yıl ömrü var… donanımı iPhone 11 se nin

Peki hocam benim bütçem iphone 11 almaya yetmiyor ne zaman düşer bu fiyatlar bilginiz varmı

• Fiyat düşmez kolay kolay dolar düşer mi çıkar mi o belirler, ve bence çıkar kesin, se2020 tavsiye ederim boyut ve pil dışında 11 i aratmaz küçük bir canavar her copdroidden bin kat iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 12 Temmuz 2022; 16:14:28 >
    Hocam benim için boyut ve pil sıkıntı zaten sağlam birşey istiyorum iphone 11 almak istiyorum ama ne kadara düşer bilmiyorum bu yüzden androide yoneliyorum ama 12k gibi düşünce direkt alırım

• Birşeyin ucuzlamasini beklemek bu ülkede çok zor bilgin olsun bütçen elinde ne varsa ona göre bir cihaz al her gönül en iyisini almak ister ancak bütçe maddi durum en büyük etken kendini zorlama elindeki paraya en iyi cihaz i almaya bak ister android ister Apple yoksa ortada kalırsan herkes farklı birşey söyler bı otarafa bir bu tarafa gidersin kendin netlestir ya bekle al yada şimdi al...

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Hocam redmi note 10s kullanıyorum şu anda almaya gerek varmı

Bence gerek yok fantaziye girmiş olursun elindeki cihaz da güncel bir telefon elindekini satmak istesen ikinci elde 2500 3 bin anca verirler yazık günah bir iPhone icin en kotu 10 bin TL ekleyip vermem lazım ki bence gerek yok şuan kullandığın cihaz fazlası ile işini goruyordur bence son karar senin saygılar.

• Bir alayım uzun yıllar güncelleme aldın, app marketi daha iyi olsun, aksesuarlar konusunda seçeneğim bol olsun, yedek parça sorunu yaşamayayım, telefon bozulursa muhattabım çözüm üreten bir servis olsun, gizliliğim güvende olsun ve ileride nakite sıkışırsam çok fazla maddi kaybım olmayacak şekilde elimden çıkarabileyim derseniz iphone alabilirsiniz.

Se nin en güçlü yanı işlemcisi. Üstelik apple, yeni telefonlarında sadece prolarında yeni işlemciye yer verecekmiş. Yani bu işlemci zamanın ötesinde şu an. Ne qualcomm ne de mediatek bu işlemcinin yanına bile yaklaşamadılar. Kamera modülü de oldukça iyi bir yapıda. Pili konusunda eleştiri var ancak bir günü rahatça çıkardığı söyleniyor. Üstelik pili küçük olduğu için, çabuk doluyor.

Ben olsam geçerdim. Başlık açtığınıza göre cihazınızdan memnun değilsiniz. Geçmediğiniz her gün zarardasınız zira her an zam yiyebilir. Zamanla ipad alırsınız, watch alırsınız, beats veya airpod alırsınız ve bu aksesuarların birbirleriyle uyumuna hayran kalırsınız.

İphonrlar alırken pahalıdır, ancak uzun süre hizmet verdikleri için yıllar içinde kendilerini amorti ederler. Bugün 6s plus bile 2. Elde kendisinden yaşça genç rakiplerinden yüksek fiyata satılıyor. Böylece 6s kullanıcılar bunca yıl sonra bile telefonlarını ciddi bir fiyatla ellerinden çıkarabilmektedirler ve yeni cihaza geçerken maddi açıdan nispeten az para vermektedirler.

Ben iphone 12 mi , samsung note 8i buyback ile saydırıp. Üzerine 7 bin vererek toplamda 9 bine almıştım. Bugün satsam çok ciddi bir fiyat isteyebilirim ve yine 7 bin eklesem belki de 13 proya bile çıkabilirim . Ancak o dönemde bir android alsaydım, 13 proya geçmek için en az 11-12 bin vermem gerekebilirdi. Tabiki telefonumdan çok memnun olduğum için bunu şimdilik düşünmüyorum. Geçersem sonrasında 14 plusa geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer profesyonel anlamda örneğin sosyal medya veya editörlük içerik üreticiliği gibi bir kullanımınız yoksa, ya da Apple ekosisteminden başka cihazlarınız yoksa bu fiyatlardan bu şartlarda son modelini almak bence pek mantıklı değil ya da güncel olmayıp biraz alt modeller düşünülebilir tabi fiyat/fayda hesabı yapmak gerek.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.