< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawliet1k -- 12 Temmuz 2022; 3:33:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawliet1k -- 12 Temmuz 2022; 3:33:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Başlık hatalı olmuş yil olmuş 2022 hala android alınıp para sokağa atılır mi diye sormak lazım, hala iPhone 6 kullanan insanlar var, eşdeğeri dönemden amiral gemi bile olsa android cihazı kullanabilen var mi
|
Değmez. Ben kendim 13 Pro kullanıyorum gecen babama hediye telefon aldım Samsung marka 5K ya miss gibi telefon hızlı ve akıcı. Apple ekosistemine bağlı olmasam gider 5K lık telefon alıp işime bakarım apple lar bu ülkede alınmaz artık.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 12 Temmuz 2022; 11:43:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 12 Temmuz 2022; 16:14:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğer profesyonel anlamda örneğin sosyal medya veya editörlük içerik üreticiliği gibi bir kullanımınız yoksa, ya da Apple ekosisteminden başka cihazlarınız yoksa bu fiyatlardan bu şartlarda son modelini almak bence pek mantıklı değil ya da güncel olmayıp biraz alt modeller düşünülebilir tabi fiyat/fayda hesabı yapmak gerek. |