< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2022 yılında iphone para verilirmi? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vaktim sosyal medya uygulamalarında geçiyor arada call of duty mobile gibi oyunlar oynayacağım beni gayet idare edeceğini düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6s 7 8 k civarında mı? 3k'ya 8 buluyorsunuz hocam ya piyasadan haberiniz olmadan fikir sahibi olmuşsunuz ya da bariz yalan söylüyorsunuz
-
-
iphone fiyati dussede alinmaz
Neden?
kotu
iPhone 13 çıkmadan çok kısa bir süre önce iPhone 11 64 GB 7999₺ idi, iPhone 12 miniyi kampanyalarla 7925₺ olarak satın aldım. Güncel fiyatlar malum. TL bazında fiyatlar düşmüyor artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2022'de hala "çöpdroid" diyen insanları ciddiye almamak gerekiyor. iPhone güzel telefon ama dengi android telefonun 2 katı fiyatı hak etmiyor. Geçen seneye 5k ya S20fe aldım, iPhone 11 dengi kendisi, biri 8bin biri 15 bin şu an. Telefon dediğin şeye tapmamak gerekiyor, telefon amaç değil araçtır çünkü. Bütçenin yettiği telefonu al geç. Android alacaksan da Samsung dışında önermiyorum, çinlilerin eski kalitesi yok, çok bozdular.
Güncel üretimi olmayan telefonların "sıfır fiyatı"na aldanma. Onlar stok azlığı sebebiyle abartılmış telefonlar.
-
iPhone'ların 2.eli kuvvetli. iPhone alıp enflasyona karşı kendinizi koruyabilirsiniz. Bu işin içinden geliyorum. Enflasyonist ortam bitene kadar her sene son model iPhone alıp kenara koyun. İster kullanın ister kullanmayın.
-
Hocam bende tam tersini düşünüyorum işte telefon özel bir ihtiyaç 2. El alınmamalı
Eğer 2. El i düşünürsem yenilenmiş alinirmi
Hocam bu telefon yüksek ihtimal refurbished yani temizlenmiştir bu kadar eski bir cihazın sıfırının satılma olasılığı pek düşük. Ayrıca o fiyata iPhone SE 3. nesil satılıyorken sizce 8'in bu fiyatta satılması mantıklı mı
-
Hocam yenilenmiş ler 4 6k arası
Ve ürün Apple onaylı 0 ürün açıklamasında yazıyor
Huawei, Samsung gibi kaliteli markalarin güzel cihazları varken ayfon oyuncağına para verilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam hepinize yenilenmiş telefonlara yönelmeye karar verdim easycep sitesinden düşünüyorum alinirmi
ben iphone xr 64gb kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım bir şeyin eksikliğini hissetmedim sadece sosyal medya, günlük kullanım ve basit işlerimi hallediyorum hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı ki bunu ortalama bir android de sunuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X