Varsa sonucunu paylaşabilir mi rica etsem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrbrkay -- 2 Ağustos 2022; 23:3:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Varsa sonucunu paylaşabilir mi rica etsem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrbrkay -- 2 Ağustos 2022; 23:3:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tüm sonucu atabilir misiniz hocam tüm netler gözükecek şekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam birçok konuya baktım da 15k civarında buldum tytsi daha iyi olup tam 13k civarında bulabilsem harika olacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2.5 edebiyat 39-1 mat 15k |
Ss olarak atabilir misijiz hocam sonuç kağıdını < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam neden istiyorsunuz Derece yapan say arkadaşınız hava mı attı size < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalan borcum yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 eası ile ilgili detaylı bir analiz yapıyorum hocam onun için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
estağfurullah hocam netler lazım kıyaslama yapacağım onun için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayır hocam daha farklı bir konu 😔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |