Şimdi Ara

2022DE MEZUNA BIRAKANLARIN ÇOĞUNUN 2023'DE DAHA KÖTÜ SIRALAMA YAPMIŞ OLMASI GERÇEĞİ (ŞAKASIZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok arkadaşımda öyle oldu, çevremde de mezuna bırakanların en az yarısı bu sene geçen seneden daha kötü veya geçen seneden 5-10k iyi yaptılar yani tatmin edici dişe değen bir sonuç alamadılar neden öyle oldu bilen var mı, belki de ben deprem bölgesindeydim diye öyle olmuştur

• İyi de Türkiye'de çoğunlukla, ortalamayla falan işiniz olmaz bunu hala öğrenemediniz mi?

Ortalama adam yks'de ilk 100k'ya giremiyor, ortalama eğitim düzeyi ilkokul 5. sınıf falandır, nüfusun yüzde 68'i lise mezunu bile değil, ülkenin göç almadan önce ölçülmüş ortalama IQ düzeyi 86 çıkmış.

3 milyon kişide ilk bine girmeye çalışıyorsunuz, üniversitede birinci olmaya kasıyorsunuz, işe girerken 100 kişiden ilk 3'ü olmak zorundasınız vs...

Yüzde 90'ı yerinde sayıyor veya geriliyorsa bile bir şekilde yapmak zorundasınız. Baştan 10-0 maça başlamışız zaten her şey kaybetmemiz için hazırlanmış, bunu bilerek yola çıkın.

• bircok arkadasim süreci sacma bir sekilde yönettikleri icin potansiyellerin çok çok altinda kaldilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 21 Temmuz 2023; 23:27:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonuç açıklandıktan sonra az kişiyle konuşmama rağmen 4 kişinin ya aynı ya da daha kötü yaptığını öğrendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum zaten derece öğrencileri hep 12'lerden çıkıyor. Mezunlar leş oluyor

• Deprem bölgesindeyim (Maraş) bende de kesinlikle tek dişe değer çeken benim ne kadar tabi foruma göre gayet düşük olsa da 140k civsrlarından 53kya çektim çoğu arkadaşım (60kdan 100k yapana çok üzüldüm mesela) ya geri çekti ya da sabit kaldı çektiyse de maks 5 10 k

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 600 den 900 bine çekmiş arkadaşım sonucu söyleyince bağırdım la ahah

• İyi de Türkiye'de çoğunlukla, ortalamayla falan işiniz olmaz bunu hala öğrenemediniz mi?

Ortalama adam yks'de ilk 100k'ya giremiyor, ortalama eğitim düzeyi ilkokul 5. sınıf falandır, nüfusun yüzde 68'i lise mezunu bile değil, ülkenin göç almadan önce ölçülmüş ortalama IQ düzeyi 86 çıkmış.

3 milyon kişide ilk bine girmeye çalışıyorsunuz, üniversitede birinci olmaya kasıyorsunuz, işe girerken 100 kişiden ilk 3'ü olmak zorundasınız vs...

Yüzde 90'ı yerinde sayıyor veya geriliyorsa bile bir şekilde yapmak zorundasınız. Baştan 10-0 maça başlamışız zaten her şey kaybetmemiz için hazırlanmış, bunu bilerek yola çıkın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 67 den 25 e iyi midir hocam

• Bu sene ben de 100 150 binden kalıp 10-20 bine giren görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 22 Temmuz 2023; 3:26:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kat çekmek sayılıyor mu

• 1 2 iyi çeken görüp herkesi öyle zannediyosunuz ama yüzde 90 ı daha kötü veya aynı yapıyor

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Sayılır hocam, ben de 3.1 kat çekmişim no joke 🤣

• Kim ne derse desin normal şartlarda mezuna kalıp düzgünce dersini çalışan biri kesinlikle geçen seneden daha iyi yapar(imkanları normalse tekrar söylüyorum)

• 39 binden 7 bine çektim. Tabi geçen yıl tyt sıralamam 3 bindi o ayrı bir mevzu.

• Sayılmaz pek ama 85k dan 28k oldu bı arkadaşım benden daha ciddi çalışıyordu 50k 45k oldu çok üzüldüm lan arkadasima keşke böyle olmayaydi

• Ben 75’den 15’e bir arkadaşım 140’dan 13’e dershanedeki çoğu arkadaş da 40 civarlarından ilk 10k yaptı 5 tanesi ilk 5k hatta. Yapan yapıyor babo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.