Şimdi Ara

2023'e kadar zam yapmayacağını söyleyen TurkNet zam yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu insanları kandırdı sizin yönetim işte sizde çalışan olarak lafı çevirip duruyorsunuz içten içe sizde biliyorsunuz insanların kandırıldığını. Bence türknet in en başarılı olduğu şeyi yapın bir süre ölü taklidi yapın 🙂

2020 de 2-3 aya gigafiber getireceğiz deyip 2022 temmuzu oldu halen gelmedi gigafiber türknet in sözüne güvenilmeyeceğini ben çoktan anladım da iptal ettim kurtuldum çok şükür. Ne zaman sorsam en kısa zamanda gigafiber gelecek diye kandırılıp duruyordum.

He birde Türknet forum yöneticisinde Alperen atıcı isimli bir arkadaş var kendisini 80 darbesinin sıkı yönetim komutanı sanıyor.

O yasak bu yasak eleştirmek yasak mesajı onaylamadan göndermek yasak.

Bravo türknet kendi eli ile inşa ettiği bütün güzellikleri yine kendi eli ile bozuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara bu parayı verene kadar gider telekoma 3 ay bedava sonrası 209 kampanyası geçerim ortalama 186 e gelir 24 ay zırt pırt zam düşünmem. By biy turknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsFaEr -- 20 Temmuz 2022; 23:34:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuz hangi internet firmasına geçeriz şimdi ? tavsiyesi olan var mı ?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Zamdan etkilenmemek için 🔟 aylık ücreti direkt olarak istiyorsunuz. Eski köye, yeni adet getirdiniz. Buna da cevap yazın lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Poyraz net

İnternet Kutusu

Gibir net

• zaferengur kullanıcısına yanıt
    Kullanıcılarımızı fiyat artışlarına karşı destek olmak için ürettiğimiz bir çözüm. Bu çözüm kapsamında biz kullanıcılarımızı korumak adına büyük bir risk ve maliyet altına giriyoruz. Ama her zaman önceliğimiz kullanıcılarımızı koruyabilmek.
  • mahmutuslu kullanıcısına yanıt
    Sinan Kurmuş'un çok büyük desteğiyle buraya gelen TurkNet, o gittikten sonra hata üstüne hata yapıyor.

Vallahi o zaman söz vermeyecektiniz aboneleri kendi safınızda tutmak için. Ya taahütlü hizmet verseydiniz ne olacaktı? Nasıl kalkacaktınız işin altından?

• BerkantEser kullanıcısına yanıt
    Sabit fiyat garantisi şu an aktif olan bir teklif değil ne yazık ki. Sadece belirli bir döneme özel olarak bu teklifi kullanıcılarımıza sunduk. O dönemde abone olan kullanıcılarımız 2023 Haziran’a kadar sabit fiyattan kullanmaya devam edecek.
    Bizde eski kullanıcıyız, 2023 Haziran'a kadar sabit fiyat garantisi dediniz bizde buna inanarak aboneliğimizi iptal edip başka bir servis sağlayıcıya geçmedik?

TürkNet'e güvenmek ile mi hata yaptık? @TurkNetDestek

Sadece bir döneme özel böyle bir kampanyamız vardı. Bu kampanya kapsamında olan kullanıcılarımız için sözümüz devam ediyor. Güncel kampanyalarımızı web sitemiz üzerinden sizlerle paylaşıyoruz.

berkant hocam aynı siz gibi bizde dolandırıldık kandırıldık. en baştaki adamların sözlerine inandık. söz vermişti. 3 ay geçmedi. sizden ricam tepkini koy.bircok turk net kullanıcısı başka firmalara geçti. başvuru yapmak yarım saatini almıyor. bunlara vereceginiz en iyi karşılık bu olucaktır hocam.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Telekom kampanyalarını kovalıyorum, TTye kötü diyorduk da, TT bunların yanında melekmiş.

Niye biz insan değil miyiz? Kampanya bizim için geçerli değil mi?

Onlara fiyat garantisi, bize zam garantisi oldu bu.

• Haziranda türknete zam geldikten sonra binaya sol fiber getirdi. Zaten iptal edecektim sol fibere geçtim hemen. 😂
    Siz de iptal edin. Bir daha Turkneti evime sokmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakan78 -- 21 Temmuz 2022; 11:35:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atakansah kullanıcısına yanıt
    2 yıl sabit fiyat en azından. 2 yıl sonraki şartlara göre devam eder ya da başkasına geçeriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ticari Ahlakı olmayan bir firmadan ne bekleyeceksiniz ki? Sözünü tutmamış tutsa şaşmanız lazım. Adamlar bas bas Haziran 2023 kadar zam yok diye eski müşteriyi aldattı bu düpedüz DOLANDIRICILIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolix -- 21 Temmuz 2022; 17:14:51 >
  • mertolix kullanıcısına yanıt
    Sadece belirli bir döneme özel olarak bu teklifi kullanıcılarımıza sunduk. O dönemde abone olan kullanıcılarımız 2023 Haziran’a kadar sabit fiyattan kullanmaya devam edecek. Bu sene zaten ekstra bir fiyat değişikliği planlamıyorduk ancak altyapı sağlama maliyetlerindeki beklenmedik fiyat artışı tüm sektörü olduğu gibi bizi de etkiledi.

Reklamın üzerinde dönem belirten ibareyi bana gösterir misiniz? Ya da Cem Çebiler'in konuşmasında bir dönemim işaret ettiği bölümü gösterin. Gösteremezsiniz çünkü YOK! Onun için şu saçma savunmayı sağa sola kopyala / yapıştır yapmaktan vazgeçin artık. Komik oluyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.