< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 Fabia 1.0 Dsg problem
-
-
2. Viteste devir 1000’in altına düşerse titreme normaldir de sıkıntı neden buna izin veriyor beyin. Bilerek yanlış tasarlamışlar demek ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar saydıklarının hepsi bende de var 2023 model 5500 kilometrede benimki de. Kuzenim de 2024 model daha 800 kilometredeki aracında aynılarını yaşıyor. Sanırım kronik bu. Servise götürsem bir şey yok diyeceklerini de bildiğimden kullanıyorum. Yurtdışı forumlarda ya volandan ya da clutch-pack denilen kavrama parçasından kaynaklı olabileceği belirtilmiş. Böyle yokuşta paralel park yaparken silkeleme yapması, vites düşürürken yığılma gibi sorunları çok sık yaşıyorum.
Özellikle örneğin ileride ışık gördüm yavaşlamaya başladım diyelim yol da biraz bozuksa böyle tümsekli çukurlu falansa bildiğiniz yarı otomatik şanzımanlar gibi sallana sallana yavaşlıyoruz. şanzımandan klik-klak sesler geliyor.
Siz bir çözüm bulabildiniz mi? Konuyu açalı baya olmuş belki bi gelişme olmuştur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X