|
Bildirim
|
1 ay önce aldım ve kullanıyorum.Araçtan bu kadar memnun olacağımı tahmin etmiyordum. Yalıtım, yol tutuşu, yakıt sarfiyatı ve performansı çok iyi.
Araç henüz 2.000 km 'de 1 kere uzun yola gittim. 180 km/h da bile hızı hissetirmiyor. Araç içeri çok az ses alıyor, hatta bir çok kişi araç çalışırken marşa basabilir. Bu kadar iddalı ses konusunda. Araç düşük devirlerde de güzelce yürüyebiliyor bu yüzden oldukça ekonomik. Ayrıca merak eden arkadaşlara söyleyim, 24 yaşındayım ve kazam yok çok şükür. Kasko bedeli 1400 TL. Ankara gibi yüksek riskli bölge arasında yer alan bir ile göre.. Yaş ve il faktörünü göze alınız. Aracın tek sorunu yıllık verilen 2100 tl lik mtvsi. Onuda manuel alarakiaradaki tüketim farkıyla 0 tl ye indirgiyorum. 2 hafta önce Antalya'ya gittim. Araç boş 1465 kg olması lazım, full bagaj ve 5 kişiydik. Araç yolda 2 ton olarak yürüyordu. Yakıt tüketimim git ve bulunduğun noktaya geri dön şeklinde klima açık ve rodaj geçirmemiş haldeyken 5.4 'dü ve sabit hızla gitmedim rodaja önem verdiğim için. CC kullanmadım ve yüksek hızlara çıktım. Ankara şu an her yer yol yapım ve kapatılmış durumda. Son depomda 5.3 gibi bir şehir içi tüketimi sağladım. Ve rotam rakımı yüksek Çankaya'ya çıkış ve yenimahalleye geri dönüş şeklinde.Hergün trafiğin göbeğinden kapanan inönu bulvarından ve kızılaydan geçiyorum mecburen. 45 dk da anca gidebiliyorum 12 km ' yi. Geçenlerde yakıt tüketimi ne kadar az olur diye 400 km çok dikkatli sürdüm ve 3.9 lt şehir içi tüketim yakaladım. Performans konusuna değinmiyorum, 163 bg 360 nm tork TC tuşu aktif değilse 3. vitese kadar ön tekeri sarıyor. Eğer gaz pedalına biraz sert davranırsam kafamı yerinde tutamıyorum.Aracı ilk fırsatınızda test etmenizi öneriyorum, ben showrooma girerken aracı alabileceğimi tahmin etmiyordum fakat test sürüşünden sonra herşey değişti ve Beyaz Sunrooflu aracı sipariş ettim. İyikide etmişim, Allah kaza bela vermesin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool82 -- 26 Aralık 2011; 20:18:45 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool82 -- 29 Aralık 2011; 19:12:12 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebu -- 11 Ocak 2012; 23:28:45 > |