Şimdi Ara

2023 Honda CR-V 1.5 vs 2023 Skoda Kodiaq (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fiyatları inceleyince önceden yazdığım gibi 2,5 milyon civarı para harcayacaksam CRV filan da değil direkt linkteki Mercedesi alırdım..Tarraco ya da kesinlikle 1950 verilmez 2098.700 ₺ ye 2023 Volvo XC40 1.5 T2 Plus var ..Tarracoya gelene kadar 2000.000 TL civarı Tiguan -Tucson vs var..O paralar Tarracoya verilmez diğerlerne göre muhteşem bir artısı yok ,zamanla saydığım markalar kadar değerine satılmaz kaybı çok olur

CRV vs yerine Tiggo +daire dükkan vs denklemine gelince irdelemek gerek ama muhtemelen dediğiniz doğrudur..Ancak ben olsam Cherry vs yönelmem ..O para seviyesinde daha kolay satılabilir bir araç+daire/dükkan (tabi 890.000 ₺ e nerede var??? meçhul) olayına girerim

Bizimki (kendi payıma) zenginin malı züğürtün çenesini yorar muhabbeti oldu..Ben de 2013 Astra J var..2024 de yeni kasa Crossland geliyor onu bekliyorum kısmet olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 3 Eylül 2023; 16:58:2 >

• tartekin kullanıcısına yanıt

Mercedes hakkında da pek bilginiz olmadığı belli. Glb dediğiniz arabada emin olun crvdeki konfor ve yalıtım yok. Sırf ismi var diye alıyorsunuz. Gözü kapalı binseniz renault dersiniz.

Tiguan diyorsunuz. Yine anlamadığınız belli. 2.2 milyon dedikleri rline tiguanda doğru düzgün donanım bile yok. Tarraconun alt sınıfı. Tarraco tiguan allspace ile kıyaslanır.

Sırf piyasası var diye kazık yemeye razıysanız crossland vs boşuna beklemeyin.

Tiggo 8 pro boşuna sınıfının en çok satanı değil. Kullanıcısına en çok kazandıracak model şu an o.

Şu dükkan geçen sene 195bindi. Alsam mı diye düşünürken cesaret edemedim. Şu an kiralamak isteseniz 3 ten aşağı bulamazsınız. Yatırımlık dükkan, arsa vs her türlü bulunur. Yatırım kafasıyla araba alınmaz.

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-is-yeri-satilik-kocaeli-izmit-fazlioglu-is-merkezinde-satilik-ofis-1112046562/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 3 Eylül 2023; 17:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Volvo eklemissiniz. O arabadan volvo adını çıkar gerisi fos. 129hp. Yalıtım vasat. Bir test sürüşü yapın, ezbere tavsiyede bulunmayın. Bilginiz olmayan araçlar hakkında fikriniz var

• Standartuye S kullanıcısına yanıt

Aynı para veya az bir farkla crv, arkadaşın dediği fiyata mercedes varsa glb, son seçenek kodiaq olur

Önden çekişli kodiaq yerine tiggo pro8 de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Eylül 2023; 18:49:41 >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Xc40 güzel araba da alt segment o ufak kaçar

Commandx üslubun çok kötü..önce düzgün yazmayı dene...Gayet dostça yazdım ama aynı şekilde cevaplamıyorsun. Ben de Volvo ve Mercedes yerine Tarraco tavsiye eden birisi ile ilgili çok tatsız yorumlar yapabilirim ama o seviyeye inmeyeceğim..Herkes Kocaeli nde yaşamıyor..Kars ta Van da daha ucuzları da bulunabilir elbet, bakman lazım..Donanım arabada herşey değil..elbet belirli bir seviyede olmalı ancak kalitesiz bir araç sırf daha dolu diye alınmaz ..2,5 Milyon milyon parayı arabaya bağlıyorsan ve 2.el değerini düşünmüyorsan yani senin tabirin ile yatırım kafası ile araç almıyorsan geride en az bunun 10 misli nakitin bulunmalı ki kafana göre 2.el değer kaybını düşünmeden araç seçesin ..ki öyle de yapsan Tarraco ya gelene kadar ne araçlar çıkar..Ben Çin malı traktöre de o parayı vermem..Mesele bakış açısı..Araç için ayırdığım bütçe ancak B-SUV a yetiyor..yeni Crossland gerek boyut artışları gerekse mild hibrid gelecek olması nedeni ile bugünün 1.300.000 TL civarına benim şehir içi araç kullanım ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılar..Kullanırken de satarken de sıkılmam ..daha ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 3 Eylül 2023; 19:23:35 >

Crossland tarzı araçlar ile tarraconun bir farkı yok. Önerirken ikinci el değeri yüksek, piyasası iyi olan araç öneriyorsunuz ama satın almaya gelince bütçenize, ihtiyacınıza yönelik seçiyorsunuz.

Konu sahibi kodiaq sormuş. Kardeşi tarracoyu önermek mi abes yoksa tiguan tucson xc40 önermek mi? Bu araçlara bakan birisinin büyük araca ihtiyacı vardır. Xc40 ne alaka?

Benim bütçem o kadar , daha fazla ayırabiliyor olsam tabi ki Crossland bakmam...C sınıfı SUV alırdım...ama gene de 2.el satışı Tarracodan daha iyidir..Bir de 10 sene kullanacağım için 2.el değeri çok önemli değil ve Opel sevdiğim aşina olduğum marka olduğu için seçiyorum..Para olsa ve fantezi yapıp bir deneyeyim diyebilsem DS7 -Cupra Fermentor-Alfa Romeo Tonale-TOGG vs araştırırdım...Bakın alırdım demiyorum araştırırdım diyorum...Neyse herkesin zevki bilgisi ve parası kendine ..Ne alınıyorsa herkese hayırlı olsun diyelim

• İyi akşamlar konuyu hortlatayım, bende 21-22 model aynı iki araç arasında düşünüyorum. Ex+ ve Prestij paketlerine bakınca güvenlik donanımı olarak CRV daha dolu, ikisinde de masaj yok kodiaq daha tasarım olarak cezbedici bence siz ne yaptınız karar verebildiniz mi

• tr_alparslan kullanıcısına yanıt

1440binlere tiggo 8 pro exellent verdiklerini okudum. 1660binlere tarraco exellence aynı şekilde. Bu modeller varken daha pahalıya ikinci el crv kodiaq neden düşünüyorsunuz?

• 1600 lerde bahsettiğim araçlar hocam dediğiniz gibi 8 pro o fiyatlarda ancak yakıt konusunda ve güven verme konusunda üzer gibi geliyor bana. Ve uzun vadede değerini koruması lazım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.