|
2023 Mitsubishi ASX'in motor seçenekleri ortaya çıktı: PHEV versiyon da var
-
-
Bu firmalarda en güçlü motora düz vites koymamayı ilk kim teklif etti çok merak ediyorum!
-
Düz vites devri bitti artık. Düz vites hamallıktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Manuel ortadan kalkacak artık. Otomatik vites yeni standart. Manuel vites artık sadece spor arabalarda olacak gibi görünüyor.
-
Puhaaaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renault & Nissan grubuna ait bir SUV modelin devşirmesi olacaktır. Aynen geçen günlerde duyurulan Colt gibi. Fazla bir haber değeri yok.
-
Renaultun yeni geliştirdiği 1.2 hafif hibrit motoru var, ilk olarak kadjar ın yerine yeni ürettiği suv australda olacak bu motor, captur, juke ve yeni asx dede olursa çok başarılı olur ve Türkiye gibi ülkelerde çok iyi satış yapar.
-
Düz vites kullanamayanların ortak sloganı.
Düz vites otomatikten çok daha iyidir. Araba istediğin gibi gider. Tamamen senin kontrolündedir. Mucizevi arızalar ile de uğraşmazsın.
Buda fakirlerin ortak sloganı. Benim aracım otomatik benim istediğim gibi gidiyor. Bu arada 2 araç var kapıda biri manuel diğeri otomatik. Manuelin yüzüne bile bakmıyor. Bu arada daha öncede 3 manuel aracım oldu. Ben neyin ne olduğunu biliyorum yani. İnsanın konforunu sağlayan bir teknoloji.
Fakirlik mi? Spor araç sevdalılarının hepsi fakir yani :) İki arabanın aynısını düşünelim. Biri otomatik diğeri manuel. Otomatik olan max 200 bin km sonra arıza yağdırmaya başlayacak. Manuel olan ise sadece debriyaj değişimi ile milyon km yapabilir. Otomatik olan ağzıyla kuş tutsa iyi bir manuel sürücüyü geçemez. Trafikte 3.0 V6 olup da otomatik olması yüzünden 2.0 arabam ile senin gibileri az tokatlamadım. Ayrıca fakir dedin ya bana, 4 otomatik ve 3 manuel aracım oldu. Şuan günlük kullanmak için RXT paket 2.0 16 valf 140 beygir Laguna'm ve haftasonu veya özel günlerde kullanmak için E320 W124'üm var. Sadece sıfır getrag şanzımanına 3000 euro bayıldım 3 sene önce. O yüzden bundan sonra birine fakir derken dikkat et canım ;)
pilotaFerrari engelledin mi beni cevap veremiyorum 😂. Hocam artık günümüz spor araçlarda otomatik çıkıyor. Sizin kıyasladığınız şeyler arıza yani masraf üzerine. Bende ondan diyorum konfor parayla olur. Gülü seven dikenine katlanır. Parası olamayanda manuel övmeye devam eder.
Nick-entry uyumun eşsiz bro devam helal
Önceden tam tersiydi ne güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu firmalarda en güçlü motora düz vites koymamayı ilk kim teklif etti çok merak ediyorum! |
Düz vites devri bitti artık. Düz vites hamallıktır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X