Şimdi Ara

2023 model Sıfır km aldığım araç boyalı çıktı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
8.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapının tamamı fazla mikronlu. Lokal değil yani. Tüm yüzey 150 civarı iken kapı 290 civarı. Bizden 10 gün gibi bir süre istediler. Bakalım ne çıkacak burdan gelişmeleri paylaşacağım. Ama dediğiniz gibi araç kaza eseri boyalıysa değişimin peşini bırakmayacağız. Zaten soğuttular aractan da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda bu arabaları Türkiye'ye mi yolluyorlar demiş biri de ya danışıklı dövüşse? Kimsenin günahını almak istemem ama bir şekilde hasar almış, kapısı değişmiş ya da lokal boyanmış araçları belli bir iskontoyla toplu olarak bizim ülkedeki bayiler alıp sonra da kusursuz diye normal fiyatından satarak 1000-2000 euro fazladan kar ediyor olmasın? Çünkü son zamanlarda aşırı arttı bu olay. Hem sıfır diye en az %110 vergiyle aynı arabayı dünyada en pahalıya alıyorsun hem de kapısı tamponu tamirli çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr0742 D kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Eksperci bile haftada 2 araç karşımıza çıkıyor dedi.

• lan millet eskiden kafam rahat etsin diye sıfır alırdı. şimdi şu olanlara bak.

• Mr.Misterr kullanıcısına yanıt

Araç hb mis Çinliler elendi kalanlara başarılar...

• Nasıl bir yol izlenmeli bilemiyorum ancak araç ile ilgili tahminim mavi clio 1.0 otomatik olduğu yönünde

• Ahlaksızlık ve denetimsizlik yüzünden mal almaya korkar olduk. Tv alacak olsan günlerce araştırma yapmak zorundasın üç kağıt diz boyu, mobilya alacak olsan teslimatıydı şuydu buydu derken burnundan getiriler, araba alacak olsan üstüne bir de sıfır arabaya ekspertiz tutacaksın. Abi biz nasıl bir memlekete düştük böyle ya?

Allah yardımcın olsun şimdi mahkeme avukat kapılarında yıllarca sürüneceksin, niye, altı üstü bir araba aldı diye.

• 2 Bakım + Kapı fabrikada iki kez boyanmıştır yazısı ile tatlıya bağlarsınız

• bayi neden satış iptali yapmıyor faturayı iptal etmek işine gelmiyor,fatura iptali üzerine bastırın bence

• Fabrika boyadıysa sıkıntı yok. 1-2 kere boyama hakkı var fabrikanın.

• Tek kabulümüz değişim zaten bakalım ne olacak

• ayannkemal A kullanıcısına yanıt

şunu anlatmaya çalışıyorum nacizane opel bünyesinde 2014-2019 yılları arasında bir fiil satış danışmanlığı ve lojistik işlemlerini yürüttüm,ben bir örnekle açıklamak isterim sıfır gelen araçta ve faturasını kestiğim araçta teknik bir arızadan dolayı sorun çıktı müşteriye durumu ilettik,bunun sonuncunda müşteriyi mağdur etmemek adına faturayı iptal edip istediği aracın aynısı diğer bayiden çekip kendisine verdik,fatura iptalleri bayiyi genelde uğraştırır,nitekim sizde anladığım kadarıyla aracı almadınız kestirme yolu bu bu işin,diğer tarafla bayağı yol uzun.bayinin insiyatif alması gerekiyor.ve benim anladığım bayi size bakım ve fatura bedelinden indirim teklif edecekmiş gibime geliyor.hakkınızda hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC918CAF3 -- 2 Ekim 2023; 9:55:46 >
  • Hocam markayı söylede rahat rahat linç edelim.
    Böyle keyif vermiyor😀

• Bizim de amacımız o zaten. Faturayı iptal ettirip araç değişimi yapmak. Merkezden gelen habere göre bi sonuç bekliyoruz. Bize 10 gün verin dediler. Burdan rapor hazırlayıp gönderecekler. Seçenekler söyle
    1. Araç fabrikasyon boyalı çıkar değişim olmaz, biz mahkemeye vereceğiz
    2. Araç yolda başına birsey gelmiş olabilir. Değişim isteyeceğiz yapmazlarsa mahkemeye vereceğiz
    3. Araç fabrikasyon fazla boyalı çıkar zararımız telafi edilecek şekilde bir fiyat verirler. Durum değerlendirilir.
    Peki araç fabrikasyon boyalıysa PDİ raporunda bu belli olmaz mıydı

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    😁az kaldı sabredin. Belki de helal olsun adamlara dersiniz bize dönüşleri iyi olursa

• ben çok pimpirikliyimdir ama bayiden çıkmadan kapı boyalı bir arabayı bana vermeye kalksalar masadan 5 bakım + 20 bin TL indirim ile ayrılabilirim. Ha birde fabrikada kalın boya atılmıştır diye ıslak imzalı bir kağıt vermeleri gerekir.

Normalde markadan markaya değişir ama merkeze bildirmek müşteriyi mağdur ediyor bekleme konusu vs. o yüzden dedim bayi insiyatif alır çözer işi ,

pdi aşamasında vuruğu çalışmayan aksamı eziği varmı diye bakılır boyalımı diye bakılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC918CAF3 -- 2 Ekim 2023; 10:59:40 >

Siz araci resmen aldiniz mi ?

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Aracın tescil işlemleri yapıldı. Tam plaka takılacakken eksper yaptırdık. O sırada öğrendik ama aracı bayiden çıkarmadık. Hatta içine bile oturamadim 😳

• Peki fabrikada bu aracın kapısının 2 kez boyandığı raporlarda var mıdır eğer fabrikasyon boya ise.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.