< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (35. sayfa)

-
-
Buldum 682 yaziyor bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 25 Şubat 2025; 23:34:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
🙄quote:
Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger
Buldum 682 yaziyor bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Napsam iade mi etsem yoksa kullansam mi
+3 yıl garanti yaptırdınmı?
-
Hepsibuaradan aldim yaptirmadim
İade et.
-
İade etmeden önce istersen Burak bey ile +3 yıl garanti hakkında bir görüş derim.
Farklı bir yerden alınmasına rağmen ek garanti için uygun ise garanti yaptır kullan.
5 yıl garantin olacak ve ileride olası burn-in yaşarsan panel değişecek ve muhtemelen Gen2 panel ile değişmiş olacaktır.
-
Ögreneyim uygunsa yaptiririm yada kullanayim 2 yilda yanik cikarsa garantili ile degisir
Burn-in ne zaman olacağını kimse kestiremez.
Zaten iki panelde aynı 90c kalibresinde parlaklık ve görüntü performansı sunacaktır.
Üzülecek sıkılacak bir durum yok.
-
Aynen öyle 14 gun icinde iade hakkim var sanirim ne sans var yaa yorumlarda gen 2 yazmislar bize gelen
Ben de Burak beyden satın almıştım +3 yıl uzatmalı garanti ile Ekim ayında maalesef benimki de 2024 Ocak üretimi olmasına rağmen gen1 çıkmıştı(s90c ler bela bir model tamamen sürpriz yumurta ne çıkacağı belli değil) ama Burak beyin yaklaşımı ve uğraşmak istemeyişimden dolayı şuan keyifle kullanıyorum tv yi..Ama 3. Ya da 4. Yılda diyelim ki sorun çıktı hiçbir ücret almadan yeni panel ile değiştirirler mi hocam ben hiç sanmıyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama ocak çıkışlı 90c'lerde de çok gen1 panel çıkıyordu.
Üçüncü veya dördüncü senesinde ücret alacaklar ise ek 3 yıl garanti için Burak beye neden 10 ve üzeri kağıt ödedik o zaman demezlermi?
-
O anda basiretim bağlandı 2024 Ocak üretimi öğrenince hiç kuruluma çağırmadan iade etmem lazımdı ama sonradan forumlarda iyice araştırınca Marttan sonraki üretimlerde gen2 ler iyice yaygınlaşmaya başlamış..Neyse o zamanlar olan oldu..Ama içim rahat tv keyifli dediğiniz gibi umarım 5 yıllık süreçte herhangi bir sorunda ek garantili bir şekilde satın almanın faydasını görürüz..
Yani aslında sırf bu muhabbet bile Samsung'un "ileri zekalılığını" gösteriyor. Böyle bir karmaşaya ve abuk sabuk mevzuya ne gerek var? Madem çıkardın S90C, koydun içine gen1 panel. Tamam, böyle devam et. Sonra baktın gen2 koymaya mı başlıyorsun, de ki S90C+ ya da S90CC. Bu olay gerçekten bir şirketin nasıl iş yapmaması gerektiğinin örneği. Sırf bu muhabbetleri okuyan biri bile; "abi böyle saçma salak iş mi olur, gidelim X marka alalım" der geçer yani.
Olay gen1 çıkması ya da gen2 çıkması değil bu arada. Olay, loto oynar gibi ürün gelmesi. Kullanıcı bir ürün alıyor ve gelecek ürünün ne olduğu belli değil. Sürpriz yumurta... Yani bunun bir üstü, 90C'ye QD-OLED ve WOLED panelleri karıştırıp yine loto oynar gibi rastgele dağıtmak olur.
@spartacus55 Haziran üretimi olan üründe bile gen1 çıktığı olduğu yazılmıştı burada. O yüzden kendini de çok yıpratma hacım. Baktın çok kafanı kurcalıyor, içine sinmiyor, 14 gün iaden var. Yapıştır gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 26 Şubat 2025; 2:14:16 >
-
Sağolun hocam dediğiniz gibi bunalmadım bu marka için ..Ve dediklerinize noktasına kadar katılıyorum..Yıllar önce bu markanın telefonlarını satın almayı bırakmıştım tv sini satın aldık halen rahat değiliz..Ufacık bir sorun göreyim sonuna kadar uğraşacağım..Aynı paraya tv satıp millete uzun ömürlü-kısa ömürlü paneli kullandırmanın hiçbir açıklaması yok.Bizim gibi farkında olmayan da bir sürü insan vardır..Olayın vahametini buradan anlayabiliriz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartacus55 -- 26 Şubat 2025; 9:48:38 >
@spartacus55 senin panel gen 1 çıkınca ben de bakayım dedim ama yazılım güncellemesi yaptığım için giremedim. Yazılım güncellemesinden sonra "1234" olarak şifre girince kabul etmedi. Telefonunda smartThings uygulaması varsa TV'yi seçtikten sonra sağ üstteki menüden bilgiyi seçerek seri no ya bakılabiliyor. 8 hane yıl, 9 hane ay olacak. Bendeki X8. Aynı ay yıl üretimse benim TV'de %99 gen 1 gelmiş demektir.
Gerçi gen 1 panel gelmesi can sıkıcı bir durum olsa da ben iadeyi düşünmezdim açıkçası. İsimlendirme aynı devam etse de ilk çıkan versiyonlardaki hataları görüp donanım ve yazılım iyileştirmeleri yapılmıştır.
-
Napsak karar veremedim bende yorumlara bakarak aldim hb dan iade olustursam bu model satan da yok
Tekrar aynı modeli alacaksan hepsiburadayı iade edip buradaki satın alma başlığından Burak Bey'den alabilirsin belki. Belki ondan gelen ürün gen2 çıkar. O çünkü başlığa "60 tane gen2 panelli geldi" yazmıştı. Ben de kendisinin o mesajına istinaden ondan satın aldım. Arada 1 tanesi gen1 çıkmış ama satın alanlardan kaç kişi tam anlamıyla kontrol etti bilemiyorum. Yani 60 tanenin kaçı satıldı ve kaçı gen1 kaçı gen2, onda da belli değil. Benim TV'yi bir ara kargo firması getirir de kurulum yaptırabilirsem şayet, ben onlardan aldım. Gen1 mi gen2 mi yazabilirim. 2024 Haziran ürünü olduğunu söyledi bana kendisi telefonda... Bakalım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 26 Şubat 2025; 10:38:1 > -
Burakbeyden alicam bende bunu iade edip sorun cikarmaz sanirim diymi iade icin dun kurulum yapildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 26 Şubat 2025; 12:53:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X