|
2023’te çıkacak olan Forza Motorsport’tan fragman ve görseller geldi: Sınırları zorlayacak

-
-
"Oyun Güney Afrika'da geçecek ve tamamen dinamik hava durumu ile birlikte gece/gündüz döngülerine sahip olacak."
Oyun nasıl güney afrikada geçecek sadece bir tane mi pist olacak.
-
2020 yada 2021 yıllarında espor ayağının yapıldığı yarış simülasyonunu, arcade oyuna çevirme lütfen Forza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçe gelirse alınır
-
Arcade icin Forza Horizon var zaten.
-
Haberi yapan arkadaş, forza horizon ile karıştırıyor oyunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eksik bilgi vermişim ve yanlış bir anlam çıkmış. İlgili düzeltmeyi yaptım, teşekkürler.
-
Yine kesin çıkış tarihi yok.Ah be !
-
Pro modeli konsollarla aynı zamanda çıkacak gibi görnüyor. Yıl sonuna doğru yeni seri konsollar gelir 2024 de güzel güzel oynarsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Online uyarı sistemi düzgün olmadıktan sonra ölü doğar.
-
Mükemmel bir oyun olacakmış gibi duruyor.
yarış oyunundan Türkçe'yi napacaksınız çok merak ediyorum
-
En kotu hazirana tarih vermelerini bekliyordum . Artik 2023 sonuna kaldi . Oda erteleme yemezse .
Ya bari bu oyunu port etmesinler konsoldan pc ye :S Forza Horizon serisi gibi draw distance render gibi problemlerle karşılaşmayalım can sıkıcı bi durum.
-
Yeni konsolları rüyanda bile göremezsin…
Yarış oyunlarına
Basitleştirilmiş Çince
Geleneksel Çince
Japonca
Korece
Tayca
Bulgarca
Çekçe
Danca
Almanca
İngilizce
Kastilya İspanyolcası
Latin Amerika İspanyolcası
Yunanca
Fransızca
İtalyanca
dil koydukları zaman şaşırmayıp Türkçe konacağı zaman ne gerek var demenin manası nedir? Bir oyun en az 1000 lira fiyat etiketi ile Türkiye'ye geliyor ise bir zammet Türkçeyi de koysunlar.
Yukarıdaki diller Forza Motorsport 6: Apex oyununda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 26 Ocak 2023; 23:00:24 >
-
Sözüm onlara; bu tür gereksiz düşüncedeki insanlar nasıl bir kafa yaşıyor anlamak mümkün değil. Forumda Blizzard'ın türkçe yerelleştirme konusunda adam çıkmış "ne gerek var ingilizce öğrenin :)" yazmış. Kimse ingilizce bilmek zorunda değil, o zaman senin mantığa göre fransızca, almanca, çince'de olmasın herkes ingilizce öğrensin. Her insanın dil öğrenme kapasitesi veya zamanı olmayabilir, sen o güzel ingilizcenle oynayabilirsin kardeşim.
-
Bütün diller var ama ne hikmetse Türkçe duyunca herkese bir şeyler oluyor sen hayatında ingilizceyle başarılar herkes ingilizce bilmek zorunda değil sen sevmiyorsun diye herkes mi sevmicek o zaman hiçbir oyun'da ingilizce olmasın Türkçeyle ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum Türkçe gelince herkes sorun yapıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben zorlanmam ben da-de ekleri yazarken bağlaça dikkat ederim ama sen bunu bilmiyorsan sana söylememin anlamı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Yarış oyunlarına
Basitleştirilmiş Çince Geleneksel Çince Japonca Korece Tayca Bulgarca Çekçe Danca Almanca İngilizce Kastilya İspanyolcası Latin Amerika İspanyolcası Yunanca Fransızca İtalyanca dil koydukları zaman şaşırmayıp Türkçe konacağı zaman ne gerek var demenin manası nedir? Bir oyun en az 1000 lira fiyat etiketi ile Türkiye'ye geliyor ise bir zammet Türkçeyi de koysunlar. Yukarıdaki diller Forza Motorsport 6: Apex oyununda var. |
Bütün diller var ama ne hikmetse Türkçe duyunca herkese bir şeyler oluyor sen hayatında ingilizceyle başarılar herkes ingilizce bilmek zorunda değil sen sevmiyorsun diye herkes mi sevmicek o zaman hiçbir oyun'da ingilizce olmasın Türkçeyle ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum Türkçe gelince herkes sorun yapıyor
|
yarış oyunundan Türkçe'yi napacaksınız çok merak ediyorum
|
Sözüm onlara; bu tür gereksiz düşüncedeki insanlar nasıl bir kafa yaşıyor anlamak mümkün değil. Forumda Blizzard'ın türkçe yerelleştirme konusunda adam çıkmış "ne gerek var ingilizce öğrenin :)" yazmış. Kimse ingilizce bilmek zorunda değil, o zaman senin mantığa göre fransızca, almanca, çince'de olmasın herkes ingilizce öğrensin. Her insanın dil öğrenme kapasitesi veya zamanı olmayabilir, sen o güzel ingilizcenle oynayabilirsin kardeşim. |
Benzer içerikler
- spotify listesini apple music aktarma
- instagram hikaye gizleme
- whatsapp kendine mesaj atma
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- fake fotoğraf sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X