Şimdi Ara

2023'ün en çok satan telefonları açıklandı! İşte liste (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Nasıl engel olmayı düşünüyorsun? Hem sen kimsin ki kendi iradeni diğer insanların iradesinden üstün kabul ediyorsun? Biz fakir değiliz, fakirleştiriliyoruz. İnsanların şu üç günlük dünyada basit alelade bir şey olan akıllı telefon gibi uğraşları var, neden bunu onların ellerinden almak istiyorsun. Neden her şeyde olduğu gibi bu yönden de hayatı zehir ediyorsun?

Sen kesin yerli marka kullanıyorsundur :) Telefonla cari açık oluşuyor demişsin de alırken 1 telefon parası da vergi ödemiyor muyuz? Bu kadar vergiye rağmen açık oluşuyorsa 2 telefon parası vergi verelim istersen :) Araba konusuna girmiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklım tam ermemişten birine cevap veremeyince bende böyle senin saçmalıyordum.  

• WarForFears W kullanıcısına yanıt

Vergi vermeyle değil, TL'nin yurt dışına fazlaca çıkışı ile cari açık oluşur. Yani senin verdiğin verginin cari açığa etkisi yok.

Sözlük

cari açık

1. ECO.
    2. ülkenin dışsatımıyla dışalımı arasında oluşan açık, dış ticaret açığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Why Shy -- 31 Ağustos 2023; 18:39:16 >
  • FBcoskunFB F kullanıcısına yanıt

Avrupada sonuncu olmamız Türkiye'de iphone satışının düşük olduğu anlamına mı geliyor? Yorum yaptığın konunun içeriği Türkiye'de en çok satılan telefon modeli iPhone 14 Pro Max oldu şeklinde. Yorum yaptığın konudan haberin yok galiba. Pahalı telefon Türkiye'de satılmıyor demişsin. En çok satılmış telefon iPhone 14 Pro Max 70 bin TL. Sana göre pahalı telefon nedir?

• Deprem sonrası DASK ödemesi için Vakıfbank'a gitmiştik, sıra vardı. İyi görünümlü bir beyefendi "İnsanları böyle sıraya dizmekten, onları mağdur etmekten zevk alıyorlar, bizi yalvartmak hoşlarına gidiyor" demişti ben de ekleme yapıp "Seksten daha çok zevk alıyorlar insan ezince" demiştim...

Bu ülkedeki karanlığın boyutu bildiğinizden çok öte, bunlar çok düşük yaratılışlı yaban gülleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 31 Ağustos 2023; 20:53:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 yıl önceki müzik çalar neyse iphone da o işte. Statü için alınıyor, bu kadar insan ihtiyaçtan veya profesyonel kullanım için almıyor. 5-6 maaşını iphone'a gömen insana da saygım yoktur, çok net.

Aylık o kadar kazanacak kadar donanımlı birisiyse zaten saygımı 14 pro max olmadan da kazanır.

• CoolSnow kullanıcısına yanıt

Sizin saygınızı kazanmaya çalıştıklarını zannetmiyorum. Ayrıca herkes öyle değil.

4 yaşımdayım.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Bence apple'ın bu kadar satmasının en büyük nedeni hava. Yani birebir aynı cihazı aynı satış sonrası hizmetler ile apple değilde başka bir marka ile satsak bu satış rakamlarına ulaşamazdı.

Bunun sebebinin bir telefon alan vatandaş olduğunu mu söylüyorsunuz?

• iPhone 14 Plus nerede yav.

• Ohoo sen anlamamışsın. Ben cari açığı vergi oluşturuyor demedim. Bu kadar vergi veriyoruz bu vergilerle buna çözüm bulması gerekenler biz değiliz :)

• Haklısın bazen sırf kendilerini tatmin etmek için alıyorlar.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    ekmek parası. en çok parayı apple vermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Peçete getirin arkadaşa ağlıyor

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cari açık oluşmasının sebebi üretim yapmayan, üretimi desteklemeyen politikalardır.

İphone satışını yasaklasan, hatta akıllı cep telefonu satışını ve kullanımını kaldırsan bile yine cari açık oluşur.

çünkü yediğin ekmeğin buğdayını bile ithal ediyorsun. Üretmiyorsun..!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.