< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 VW PASSAT (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
doktor bu ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rs6 dışında sw araçlar yasaklansın bu ne tasarımdır arkadaş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mevcut a4 avant öncesi 6 sene tsi dsg '11 variant kullandım, fena araba değildi. sadece yol tutuş ve virajlarda bazen sıkıntılı olabiliyordu eğer biraz sert kullanıldığında. avanta geçtim, hacim/genişlik harici variantı hiç aramadım, gerçekten sizin tabirinizle "süslü" vw olarak çok farklı bir araç a4.
gönül ister ki a6 ya da en azından a4 ile yenilemek ama mevcut ekonomik koşullarda imkansız oldu artık bu işler. o nedenle tekrar varianta dönüp emekliliğimi ilan edeyim diyorum...
-
Yeni cenaze aracımız hayırlı olsun.
-
-
alltrackım olsa keşke. bu model de süper olmuş. 2.0 190 bg dizel 4motion olursa tadından yenmez. içi olsun dışı olsun ben begeniyorum. sw türü çok sevdiğimden olsa gerek. 508sw levrog mercedes e sw audi sw bunlara bayılıyorum.
bir rs6 ile kıyaslamak atla eşeği kıyaslamak olur. tabiki audi iyi. 508 dış iç olarak güzel bir araç. beni ww ye çeken ise 4motion ile kabindeki benim sevdiğim tasarım. mesela insignia eski ve yeni kasada sw çok sırıtıyor.
-
TR'ye getirilirse iyi satar. İsterse leş oğlu leş olsun, adı Passat olsun yeter.
-
-
şimdi buna da derler cenaze aracı diye...
-
a4 q3/tiguan örneğinde olduğu gibi süslü passat sayılmaz hocam, bir kere audi çok daha dengeli .ha önden çekişli audi yarım audidir derler ama yine de passattan iyi o araç.
bende b6 2.0 tdi var,sabaha kadar zorla zımba gibi yol tutuyor,o yüzden de arabami satıp daha yeni diye daha azına sahip olmak istemiyorum.
b6 yi değişecek olsam insignia gs alirim, o genişlikte olup da o sürüş keyfine sahip çok az araba var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Temmuz 2023; 16:37:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yaklaşık 25 senedir sw kullanıyorum, bu hastalık bende 745 volvo ile başladı. o nedenle sedanlara bakamıyorum maalesef. hedefte a4 allroad ya da mb c allterrain vardı ama artık zor gibi. eğer variant 1.5 ve 4 çeker kombinasyonunda gelirse hiç düşünmez alırım bir tane...hayırlısı diyelim.
-
guneydogudakiler neye binecek sedani cikmazsa
Yeni tanıtıma yakın kamuflajlar bu şekilde yapılıyor.. dışardan kamuflaj olduğunu bağırmadan yapılan ufak tefek kaplamalar kullanılıyor. spy shot ihtimalini düşürmeyi amaçlıyorlar. stoplar da aracın stopları değil dikkat edilirse, kaplama tamamı.
-
rezil id tasarım serisinin devamında diretmek... orta konsoldaki kelebek vari ekranda diretmek, hey gidi vw ne hale geldin
-
Bir rs6 değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben latife yapmak istemiştim
-
-
B8 in kalitesi b7 sw den kötüydü,maliyetler cart curt derken bununda ordan burdan kısmışlardır.B8 in bagajda kızaklı bı sistem vardı o yok mesela tanıtılan araçta,opsiyonda olabilir gerçi bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X