Hakikaten rezalet. Kore ve Çin malı araçlar gibi olmuş hiç bir Mercedes kimliği yok. Hayır bari C'deki iç mekanı al biraz alla pulla şundan daha iyi görünürdü. Neden böyle bir tercihte bulundular merak ediyorum. Eleştirileri dikkate alıp farklı yapalım kafasında hareket ettiler muhtemelen ama tasarımcılar batırdı içi. |
2023 W214 MERCEDES-BENZ E SERİSİ GÖRÜNTÜLENDİ (5. sayfa)

-
-
ticari araç konsolu sanırım. bu ne
-
Ben bu görselin 214’e ait olacağına kesinlikle inanmak istemiyorum.
C vs S gibi olmayacak mıydı?
Elektrikli ticari model konsolu gibime geliyor.
Vito vs gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malesef 214. Hyperscreen opsiyonu gibi bir şey olursa belki kurtarır.
-
Bu arabayı Furkan bile beğenmiyor
öyle bir e serisi işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes W211'den sonra E Serisi'ni bitirdi. Mahvetti resmen. W212 ve W213 de bana göre çöp. Yeni kasa da çöp olarak geliyor. Bu arayı o bile beğenmiyorsa ki kendisi tam bir Mercedes fanatiğidir demek ki E Class efsanesi bitmiştir. EQE de E Class'ta çöp. Mercedes tasarım anlamında bitik durumda. Gorden Wagener şutlanmadan Mercedes tasarımları adam olmaz.
-
Zevkler renkler görecelidir ama BMW’nin de son tasarımları facia bana göre..7, ix, 1, 4 serileri çok kötü.. 3 ve 5 biraz kurtarıyor son tasarımları
BMW 7 serisi çöpün çöpü oldu. 3.0 CSL yi görünce gözlerime inanamadım bildiğin M4 gövdesine parçalar yapıştırmışlar. kaporta bile aynı. Araba çirkin üstelik. 750 bin euro fiyat çekmişler bu çöpe.
-
Ben beğenmelerim ne hikmetse.
C ve S deki ekrana alıştı gözler o yüzden.
Tasarım olarak göreceli bir şey diyemem.
ama W211'den sonra W212 ile eski Benz kalitesine geri döndüler. 211 çok yumuşak, şık, estetik bir araç olabilir ama o kadar. mekanik dayanıklılık ve parça kalitesi olarak 212'ye rakip olamaz.
Ayrıca E class değil, bütün efsaneler bitti ve bitiyor elektrik çağı ile birlikte.. boşuna sidik yarıştırıyorsunuz.
-
-
Aracın lansmanı Ocak’ta yapılacak diye biliyordum. Ertelendi diye söylenti duydum doğru mu?
baharda yapılacak
mahvettiniz, harcadınız, yok ettiniz. Elveda Mercedes.
-
-
Çin ******si gibi olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz fazla pavyon gibi olmamış mı? Sanki yeni C nin iç tasarımı daha derli toplu ama gözümüz alışır herhalde.
-
Mat jelatinsiz kullanılmaz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X