Şimdi Ara

2023 W214 MERCEDES-BENZ E SERİSİ GÖRÜNTÜLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
13.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes'in yenilenmeyeceği iddia edilen E Serisi'nin yeni nesli bugün ilk defa casus fotoğrafçılar tarafından yakalandı. Mercedes'in içten yanmalı E Serisi'ni öldürüp yoluna sadece EQE ile devam edeceği iddiaları çıkmış, aracın prototipleri uzun süre görüntülenmemişti. Bugünkü test prototipleriyle birlikte içten yanmalı Mercedes E Serisi'nin en az 1 nesil daha hayatta olacağını gösteriyor.

Mercedes bugün sonraki nesil E Serisi'nin testlerine başladı ve araçta aynı gün görüntülendi.

https://store.donanimhaber.com/1f/8e/36/1f8e369adcd965983349277d2b5c5139.jpg

• Bmw yeni tasarım diliyle adeta azamüşşer bir dile bürünmüş durumda, aşir böbrekler adeta birer ucube.

Mercedes artık o eski mercedes değil, bi defa S klasstan 2 adım uzaklaşıyorsun E klass oluyor, E klasstan 2 adım uzaklaşıyorsun C klass oluyor, C’den iki adım sonrası zaten A sedan.

Mercedes fiziksel birimler misali 2’şer 2’şer artıyor, azalıyor. Alman lüks premium halkalarında başı artık Volkswagen AG çekiyor.
    E bitecek, EQE devam dediklerinde, eyvah dedim. Ama inanmamıştım. E bitmez, bitmemeli. Mercedes’ in EQ serileri haricinde, elektrikli farklı bir platform üretip, E, C, S gibi kültleşmiş modellerini, kendi marka çizgilerine uyumlu, şık tasarımlarla zamanı geldiğinde elektrikli olacak şekilde üretmesi lazım. EQ modelleri ayrıca üretip o ucubeleri farklı bir segmentte devam ettirsinler.

212 kasa makyaj öncesi bekleneni veremediği için o kadar kapsamlı güncelleme yaptılar. Marifet gibi de kalın punto yazmışsın orayı. 1 milyar euro makyaja harcamak marifet değil acizliğin kanıtıdır. F10 2 milyondan fazla sattı 212 1.2 milyon. 213 kasa G30 dan çok sattı mesela bundan haberin var mı acaba özde mercedesçi 

• E bitecek, EQE devam dediklerinde, eyvah dedim. Ama inanmamıştım. E bitmez, bitmemeli. Mercedes’ in EQ serileri haricinde, elektrikli farklı bir platform üretip, E, C, S gibi kültleşmiş modellerini, kendi marka çizgilerine uyumlu, şık tasarımlarla zamanı geldiğinde elektrikli olacak şekilde üretmesi lazım. EQ modelleri ayrıca üretip o ucubeleri farklı bir segmentte devam ettirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C Serisi'nin bir boy büyüğü geliyor aracın nasıl olacağını fazla merak etmeye dahi gerek yok. Matruşka Mercedesler görmeye devam edeceğiz.

• Matruşka

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mercedes spekülasyonlara tokat gibi cevap vermiş, böyle kültleşmiş kalite abidesi modellerde böyle iddalar olabilir.

Bu durum sadece Mercedesle sınırlıda değil. Mesela Passat içinde böyle spekülatif iddalar mevcut bunlar mesnetsiz.

Bir diğer idda da segmentinin banisi yarım asırdırda lider ve referansı Golf için çıkmıştı, inanıyorum ki Volkswagen 9. jenerasyon Golf ile bu iddalara tokat gibi cevap verecektir.

• Prototiplere göre konuşacak olursak W214 daha güçlü duruyor G60 dan. Özellikle arka kısım çok daha güçlü. Arabanın prototipleri ortada yok dendi seri üretime hazır prototipler ortaya çıktı çok ilginç 2023 W214 MERCEDES-BENZ E SERİSİ GÖRÜNTÜLENDİ 

• haberelectro kullanıcısına yanıt

Uzatılmış C Serisi ya her yeri güçlü olsa ne olur? Mercedes W211'den sonra E'nin içine etti. 2 nesildie çöptü yeni nesli de çöp oğlu çöp olacak. BMW en azından tasarımlarını farklılaştırmaya çalışıyor Mercedes sıfır risk aracı büyütüp al sana E diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt

BMW kafayı yemiş durumda ne desen boş.

• Adamlar en azından risk alıp tasarımlarını sıkıcılıktan kurtarmaya çalışıyor. Mercedes tüm modellerde sıkıcılığın kitabını yazdı.

• BMW yıllarca kabinleri değiştirmedi o zaman tutucu vs diyordun. Nabza göre şerbet vermek sendeki.

Şunu yapacağa matruşka yapsın daha iyi.

• Çok güzel olacak profilden. C sutunu daha yatık olunca ve camlar küçülünce ayrı bir hava kattı. Sportif bir e klase geliyor. Mercedes arka döner tekerleri her yeni modele koyacak anlaşılan. kompaktlara da koyar mı sanmam.

• Bmw yeni tasarım diliyle adeta azamüşşer bir dile bürünmüş durumda, aşir böbrekler adeta birer ucube.

Mercedes artık o eski mercedes değil, bi defa S klasstan 2 adım uzaklaşıyorsun E klass oluyor, E klasstan 2 adım uzaklaşıyorsun C klass oluyor, C’den iki adım sonrası zaten A sedan.

Mercedes fiziksel birimler misali 2’şer 2’şer artıyor, azalıyor. Alman lüks premium halkalarında başı artık Volkswagen AG çekiyor.

• Audi dersen anlarım da Volkswagen'in neresi premium?

Sen ona cevap mı verdin dnfnfmfmgmv

Tutuculuktan sıkılmış olacaklar ki tasarımlarını değiştiriyorlar. G60'da ne çıkacağını kestiremiyorsun ama W214'ün nasıl geleceğini az çok tahmin ediyorsun.

BMW tasarımlarını artık tartışmalı noktaya çekiyor, risk alıyor. Garantiye oynamıyor.

Başarısız olursan risk alırsın. Durduk yere risk almak ahmalık olur ki BMW gibi köklü markalar bunu göze almaz. Eğer alırsa ahmaktır. G60 profilden mercedes gibi olacak bu belli. Bagaj kısmı aynı merso. Gözü olan herkes bunu anlar. Ön taraf E60 tarzı farlara sahip olacak o da kesin. Arkasını bilmiyoruz henüz.

Kabinlerindeki inanılmaz değişimin sebebi ise gelen müşteri tepkileri ve sektördeki gidişatla bağlantılı. Bükemedikleri eli öptüler anlayacağın. Maytap geçtiğin kabin düzeninin alasını şimdi bmw yapıyor. VW nin kullandığı vites butonunu koyacaklar o komik bak. Ben bunu yıllar önce söyledim yapacaklar dedim ama sen karşı çıktın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 2 Aralık 2021; 21:34:8 >

BMW'nin yönetiminden tasarım ekibine kadar her şey değişti. Yeni dönemde tasarımlar hep tartışma yaratacak, risk alan tasarımlar olacakmış. Satış rakamları çok iyi ama yeni ekibin motivasyonu bu. Dikkat çekici, tartışılan tasarımlar.

XM bunun ilk örneği. 7 Serisi de bu anlayışla tasarlanmış. Söylenenlere göre 2001'de E65 7 Serisi gibi tartışmaları üzerine çekecek bir amiral gemisi gelecekmiş.

• Maketi 100bin olur

BMW ye yaramayacak bu iş yaz bi kenara. E65 i kimse özlemiyoken yine onun yolundan gitmeye çalışmak intiharla aynı şey.

W212 gibi hem şanzımanlarıyla hem motorlarıyla hemde pre safe ve pre safe+ gibi güvenlikleriyle segmentine öncülük etmiş kasasıyla nasıl çöp olabiliyor w211 den sonra ?

Size ve kendini sözde mercedesci sananlara bir bilgi vereyim

2013 yılında W212 E classın makyaj operasyonu için Otomotiv tarihinde daha önce hiçbir markanın ve hiçbir modeli için ayırmadığı bütçenin en yükseğini ayırmıştır. Bir otomobilin makyajlanması için yatırılan bütçe tam 1.000.000.000€ (1 milyar euro) olarak Mercedesin en çok sattığı E segmenti modelini makyajlamıştır ve tarihe "bir otomobil modelinin makyajlanması için ayrılan en yüksek bütçe" olarak geçmiştir

W212 heleki makyajlısı öyle mükemmel bi kasa ve son 3 kadranlı E classtırki en düşük motor seçeneklerindej en yükseğine e63s ine kadar canavar gibi kasadır. Hatta sonrasında gelen w213 kalite ve sürüş keyfi olarak fersah fersah w212 nin gerisindedir . Malzeme kalitesi w212 den sonra w213 de %35e varan şekilde düşmüştür.

W212 Facelift son ve gerçek E serisidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.