2027 BMW 3 SERİSİ GÖRÜNTÜLENDİ
-
-
On ızgarası büyür diyorduk dalgaya aliniyordu ama ufalmis gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Kasım 2024; 22:52:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni 5 kasa tasarımına benzer bişi olacak çok belli.
-
Farları da orijinal değildir daha. Başka model farı iliştiriyorlar ilk testlerde anlaşılmasın diye model
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
G20 BMW tarihinin en leş aracı oldu, satışlarda da ağızlarının payını aldılar.
Umarım bu sefer yine sabote bir tasarım ortaya çıkmaz.
Ama umudum yok. Özellikle iç tasarımda yine o dandik widescreen olayı devam eder.
-
Neue Klasse konseptindeki iç mekan kullanılacak artık yeni BMW'lerde.
Ortada büyük bir ekran onun haricinde ön camın altına yansıtılan boydan boya geniş bir panel.
Ön camın altına bakarsak geniş gösterge panelini görebilirsin. Konseptteki gibi tasarım dili artık yeni BMW'lerin hepsinde kullanılacak. Makyajlanacak 7 Serisi ve 5 Serisi de makyajla birlikte bu iç tasarıma geçecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 15 Kasım 2024; 1:50:57 >
-
Bmw demek “Angel Eye” demek. Abuk subuk far koyup markanın karakterini bozmak çok saçma
2027 bana çok uzak bi tarih geldi
mevcut kasa 2019'da çıkmıştı en geç 2026 başında çıkar bence
-
G20 son gerçek 3 serisi idi. normal otomobil idi yani. bundan sonrası artık sektörün gittiği yön gereği teknolojik mobilite çözümü. şanzımana falan ilave 2 vites için subscription isteyebilirler. kabini falan da jetgillerden hallice olur arkadaşın yukarıda attığı gibi.
-
bana göre G20 3 serisinin en yakışıklı aracı.
asıl G60 ve çizgisi BMW tarihinin en leş aracı. M5 falan hele fiyasko.
-
Burun kısmı çok uzamış gibi görünüyor sanki 5 serisi kadar uzun.
-
EU da donanım subs. yapamazlar, Amerika'da ise sirke döndü dolay ona bir şey diyemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam Jetgiller olmuş, buna para verip alsam oturur her gün ağlarım muhtemelen.
Tam dalga geçilecek bir iç tasarım olmuş.
Emin oldum artık BMW resmen sabote ediliyor yıllardır.
-
Sektörün gittiği yön bu. 10 yıl öncesinin iç mekanları mı kaldı? Çoğu orta sınıf marka bile artık neredeyse full digital kokpite geçti. BMW ne yapsın 20-30 yıllık sürücüye dönük klasik kokpitle mi devam edecekler?
Müşteri beklentilerine göre hareket ediyorlar artık. Bunlar artık son otomobiller. 2030'ların ortasından itibaren full otonom sürücüye ihtiyaç duymayan, ruhsuz teknoloji dolu araçlar göreceğiz. Asıl o zaman bu kokpitler ne kadar güzelmiş diyeceksin.
-
Son 1 serisi faciasını da gördükten sonra önümüzdeki 1-2 jenerasyon bmw'lerden umudum yok. Çirkinleşen tasarımlar, fiziksel butonların kaybolması, çirkin dijital ekranlar, düşen malzeme kalitesine karşın artan fiyatlar. Çoğu modelde önden çekişe geçilmesi. Koca araçlara 3 silindirmi motorlar koymalar, idrive'in kalkması vs vs. Bmw yolunu kaybedeli çok oldu. Su an satılan baz 120'nin fiyatı; zamanının full dolu m135i'sinin sıfır fiyatından daha yüksek, siz düşünün artık. Yurtdışındakilerde otomatik klima standart bile değil opsiyon. Türkiyedekileri bilmiyorum. Henüz araç hakkında doğru düzgün bir broşür vs bilgisi koymamış bmw türkiye. Çinliler sayesinde biraz kendilerine gelecek almanlar, iyice şımarmışlardı.
-
Geçmişteki arabaları ben üretsem ben de şımarırdım
Hakları şımarsınlar
Otomobil dünyasının ne noktaya geldiğini , otomobilden anlamayan tüketicilerin ne tip arabaları zirveye çıkardığını , aslan gibi arabaların birer birer otomobilden anlamayan tüketici den dolayı üretimden kalktığını yaşayarak görüyoruz
Şımarık Almanlara büyük oranda mecbur otomobil severler , çinlilerden Fransızlardan vs beklentisi olana da iyi beklemeler
Kobra takibinde ki semihe hayırlı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X